Τα τελευταία σχόλια στο paranormap.net



Στην αναφορά Αν αληθεύει πάει και η εκκλησία Ο χρήστης Aragorn είπε:

Τελικά για τα εμβόλια ήταν η καταδίκη, γιατί μίλησε εναντίν της υποχρεωτικότητας. Αλλά πάλι που είναι το αυτεξούσιο που λέει η πίστη μας;


Στην αναφορά Μονή Αγίου Γεωργίου ο Επανοσήφης Ο χρήστης Aragorn είπε:

Τα θαυμαστά γεγονότα της μονής του Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη :

https://www.scribd.com/document/696987159/%CE%A4%CE%B1-%CE%B8%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%AE%CF%86%CE%B7


Στην αναφορά Παράξενα φώτα στην Ακρόπολη Ο χρήστης Aragorn είπε:

Το μυστήριο λύθηκε : https://ufotruth-gr.blogspot.com/2023/12/16122023.html?fbclid=IwAR120EozPS2o5icP2iNTvGhKfw5osVBQzA42HYyzxsOJSCp9SB9bLZleTqA


Κουνιόταν και η καντήλα!

Οι πιστοί στη Κάλυμνο τις τελευταίες ημέρες ζουν ένα Θαύμα, μιας που πλήθος κόσμου είδε στην εικόνα της Παναγίας στο τέμπλο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος να εμφανίζεται η εικόνα του Ιησού Χριστού, ενώ παράλληλα το μοναδικό καντήλι που κουνιόταν ήταν αυτό που κρεμόταν μπροστά από την εικόνα. Ο πατήρ Αγαθάγγελος, εφημέριος του Ιερού Ναού, δήλωσε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι «...όλα τα καντήλια ήταν σε ακινησία και μόνο το καντήλι μπροστά απ' αυτή την εικόνα εκινείτο. Τώρα γιατί μόνο αυτό το καντήλι κινείται, δεν το ξέρω. Έψαξα παντού μήπως μπαίνει από κάπου αέρας αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όταν σβήσουν τα φώτα διακρίνεται το πρόσωπο του Χριστού. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν το θέμα με τα καντήλια. Κατά την άποψή μου, είναι Θαύμα. Δεν είμαι προφήτης για να ξέρω αλλά προφανώς ο Χριστός μάς ζητά να μετανοήσουμε. Εγώ πρώτος ως ιερέας. Δεν υπάρχει πουθενά ελπίδα παρά μόνο στον Χριστό, στην εκκλησία και στους αγίους». Φυσικά, άλλοι λένε πως δεν είναι τίποτα παραπάνω από αντανάκλαση του φωτός πάνω στο τζάμι.

Περιοδικό Φαινόμενα, τεύχος 28, σελ. 11


Ο Εκαταίος, ιστορικός του 6ου αιώνα, αναφερόμενος στο Στόουνχεντζ λέει πως ήταν ένας αξιόλογος ναός όπου κάθε 19 χρόνια ο θεός Απόλλων εμφανιζόταν "παίζοντας την άρπα του και χορεύοντας κάθε νύχτα'


Στην αναφορά Ήταν ο Πέλοπας γίγαντας; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ταυτόχρονα με τον Δαμάρμενο στους Δελφούς είχε πάει και αντιπροσωπεία των Ηλείων τους οποίους παίδευε μία επιδημία. Η Πυθία είπε στον Δαμάρμενο να τους δώσει το οστό του Πέλοπα ενώ στούς Ήλειους να το φυλάξουν. Οι Ήλειοι το πηραν και αντάμειψαν τον Δαμάρμενο πλουσιοπάροχα και κατέστησαν αυτόν και τους απογόνους του φύλακες του οστού.


Στην αναφορά Η επιθυμία του τοκογλύφου Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ολόκληρη η ιστορία με πολλές λεπτομέρειες από το βιβλίο The vampire in Europe by Montague Summers  :

https://www.scribd.com/document/684003328/Vampire-Santorini


Στην αναφορά Η λάμια της Κορίνθου Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ολόκληρη η ιστορία εδώ από το 4.25 και κάτω :

https://www.livius.org/sources/content/philostratus-life-of-apollonius/philostratus-life-of-apollonius-4.21-25/


Στην αναφορά Μουσείο της Ατλαντίδας στην Αθήνα! Ο χρήστης Aragorn είπε:

Πολλοί υποστηρίζουν πως τα αναγραφόμενα του Πλάτωνα σχετικά με την Ατλαντίδα είναι είτε ένας μύθος είτε πως είναι αλληγορικά.
Ο φιλόσοφος Κράντωρ (344.π.Χ- 275π.Χ.) της Ελληνιστικής περιόδου διαφωνεί.
Ο Κράντωρ επισκέφτηκε τη Σαϊδα της Αιγύπτου και όπως λέει στο ναό της Νηίθ είδε μία κολόνα καλυμμένη με ιερογλυφικά. Έβαλε να του μεταφράσουν τα ιερογλυφικά και πιστοποίησε πως ότι τα αναγραφόμενα συμφωνούσαν πλήρως με αυτά που είχε γράψει ο Πλάτωνας. Ο Κράντωρ όμως δεν έμεινε εκεί. Έκανε περισσότερη έρευνα για τις πηγές της ιστορίας της Ατλαντίδας και οι ιερείς τον διαβεβαίωσαν ότι τα ιστορικά αρχεία ήταν χαραγμένα επάνω στις κολόνες.

https://www.jstor.org/stable/638649


Στην αναφορά Επιμενίδης Ο χρήστης Aragorn είπε:

Επίσης ο Επιμενίδης επισκέφτηκε την Αθήνα 10 χρόνια πριν την εισβολή των Περσών Κατά την επίσκεψή του εισήγαγε τις θυσίες προς τον Απόλλωνα και προφήτεψε την εισβολή των Περσών.


Στην αναφορά Πτώση UFO Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ήταν Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 1990 ,απόγευμα προς βραδάκι, στον Αλμυρό Μαγνησίας, μας πήγαιναν οι μανάδες μας περίπατο σε διπλανή παιδική χαρά, καθότι παρέες πολλές και η περιοχή την εποχή εκείνη είχε σε κάθε γειτονιά και παιδική χαρά. Όπως περπατούσαμε και κάναμε βλακείες σαν πιτσιρίκια, λίγο πριν φτάσουμε στο διπλανό παρκάκι με τις κούνιες μια από τις μανάδες που χαζολογούσαν έδειξε τον ουρανό και κάτι έλεγε, μετά βίας θυμάμαι τι έλεγε, σαν όνειρο μόνο και κολλήσαμε το βλέμμα μας πάνω, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήταν ένα σμήνος από ιπτάμενα αντικείμενα παράξενα κάπως, πετούσαν σε σχηματισμό V και το πρώτο από αυτά έβγαζε καπνούς, είμαστε δίπλα στην αεροπορική βάση και γνωρίζαμε τα μαχητικά ακόμα και από τον ήχο τους ,ακόμα και τώρα περνάνε ξυστά από το σπίτι μας και με βεβαιότητα δεν ήταν κάτι τέτοιο, θυμάμαι θαυμασμό και φόβο ταυτόχρονα γιατί ήταν τόσο κοντά μας που νομίζαμε ότι θα πέσει πουθενά δίπλα μας. Με στιγμάτισε τόσο που ψαχνόμουν μετά με το γεγονός και είδα ότι ήταν από τις περισσότερο κοντινές σε πραγματική εμφάνιση ΑΤΙΑ από όσες έχουν υπάρξει στην χώρα. Κατέληξαν στην Αταλάντη, με όλα τα γνωστά και άγνωστα γεγονότα που έλαβαν χώρα έπειτα με την επέμβαση φυσικά του στρατού. Πραγματικό γεγονός, περίεργο, όσο περνούν τα χρόνια ξεθωριάζει αλλά ακόμα έχω την αίσθηση του εντυπωσιασμού μαζί με φόβο χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Μετά φυσικά οι περιγραφές από όσους το είδαν, σε όσους δεν το είδαν ήταν Ομηρικές αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Επίσης κάτι τελευταίο, δεν θυμάμαι καθόλου αν έκαναν κάποιο θόρυβο όπως πχ τα αεροπλάνα η όχι, νομίζω πως δεν ακούγαμε θόρυβο

Ομάδα Facebook UFO s & ALIENS TRUTH (Greek Community)


Τα ανατριχιαστικά ευρήματα από σπηλαιολόγο σε βάραθρο στο Πετροχώρι σπέρνουν τον τρόμο στους κατοίκους

 

Αντιμέτωπος με ένα θέαμα που προκαλεί ρίγη βρέθηκε ένας σπηλαιολόγος, ο οποίος κατέβηκε σε ένα απόκοσμο σπηλαιοβάραθρο στο Πετροχώρι του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και αντίκρισε πλήθος αντικειμένων που παραπέμπουν σε τελετές βουντού και μαύρης μαγείας!

 

BOYNTOY • Καμένες κέρινες κούκλες με καρφιά στο σώμα

 

Η ανακάλυψή του γίνεται ακόμη πιο ανατριχιαστική, καθώς το σπήλαιο βρίσκεται στο «σκοτεινό τρίγωνο» όπου έχουν συμβεί τρεις μυστηριώδεις και βίαιοι θάνατοι από φωτιά, οι έρευνες για τους οποίους έχουν εξελιχθεί σε θρίλερ!

 

Ο Κωνσταντίνος Μπακολίτσας δεν πίστευε στα μάτια του όταν μέσα στο σκοτεινό βάραθρο βρήκε κέρινα ομοιώματα, γυναικεία και ανδρικά, δεμένα σε ξύλινες σανίδες με μαύρες κορδέλες (μερικά ακόμα και με λουκέτα), με καρφίτσες και καρφιά στο σώμα. Κάποια από αυτά είχαν πάνω τους τρίχες, σαπούνια ή νύχια, ενώ κάποια είναι μισοκαμένα και άλλα σπασμένα. Η περιγραφή του σπηλαιολόγου για τα ευρήματά του σε σχετική ανάρτησή του στο facebook θυμίζει… «μάγισσες του Σάλεμ»!

 

«Vudu Cave στο Πετροχώρι… Από την Κλασική Εποχή κι έπειτα έχουν βρεθεί ομοιώματα, κυρίως μολύβδινα (τα συγκεκριμένα είναι κέρινα), που παριστάνουν τα θύματα της βλαπτικής μαγείας. Αυτά τα ομοιώματα οι μάγοι είτε τα έδεναν με δεσμά είτε τα τρυπούσαν με καρφιά (στα δικά μας συμβαίνουν και τα δύο) και στη συνέχεια τα έθαβαν σε τάφους ή τα πετούσαν σε πηγές, ποταμούς ή λίμνες (στην περίπτωσή μας σε σπήλαιο-βάραθρο)» έγραψε.

 

Μυστήριο

 

Η αποκάλυψη ότι δίπλα τους δρουν σατανιστικές ομάδες που κάνουν τελετές βουντού με άγνωστους σκοπούς έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους του «ματωμένου» Θέρμου, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς ζουν στη σκιά μυστηριωδών θανάτων.

 

Μεταξύ τους, μιλούν για ένα ανατριχιαστικό «τρίγωνο» μεταξύ Αγρινίου, Μυρτιάς και Θέρμου, που συνδέει τους θανάτους της χήρας Ειρήνης Λαγούδη και του επιχειρηματία Δημήτρη Τσίτσικα, ενώ παραμένει ανεξιχνίαστη εδώ και επτά χρόνια η δολοφονία του δάσκαλου Νίκου Μέντζου!

 

Σε όλες τις περιπτώσεις τα θύματα βρέθηκαν καμένα μέσα στα αυτοκίνητά τους! Πρόκειται, άραγε, για μακάβριες συμπτώσεις που κόβουν την ανάσα και προκαλούν ανατριχίλα;

 

Η αρχή έγινε στις 21 Απριλίου 2011, όταν ο δάσκαλος Νίκος Μέντζος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στο χωράφι του στη Ρουπακιά Αγρινίου.

 

Τον Ιανουάριο ένα νέο θρίλερ για γερά νεύρα ήρθε να συγκλονίσει την περιοχή, όταν βρέθηκε νεκρή στη Μυρτιά η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή, επίσης μέσα στο όχημά της.

 

Τρεις μήνες μετά, ενώ παραμένει άλυτο μυστήριο η υπόθεση με τις δεκάδες πτυχές και το πλήθος ερευνητών, έχασε τη ζωή του μέσα στο φλεγόμενο τζιπ του ο 49χρονος Δημήτρης Τσίτσικας, ο οποίος είχε φούρνο απέναντι από το Nοσοκομείο Χατζηκώστα στο Μεσολόγγι.

 

«Εφυγε» από φωτιά στο μοιραίο Ford η Ειρήνη Λαγούδη ΚΑΤΟΧΗ

 

Ανήμερα τα Φώτα χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη – Γκουτζούνη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

 

Η όμορφη χήρα και μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε νεκρή δύο μέρες μετά, στις 8 Ιανουαρίου, μέσα στο αυτοκίνητό της, ένα χρυσαφί Ford Ka που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Μυρτιά του Θέρμου Τριχωνίδας.

 

Το πτώμα ήταν πεσμένο ανάσκελα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με το δεξί πόδι λυγισμένο, και έφερε εγκαύματα, κυρίως στα χέρια, αλλά και στο πρόσωπο και το σώμα.

 

Στο σημείο βρέθηκε και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό και ένα κομποσκοίνι, που φέρεται ότι ανήκει σε άνδρα λόγω του μεγέθους του.

 

Η Ειρήνη διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό, ο οποίος ήταν και από τους πρώτους που κλήθηκαν να καταθέσουν

 

. Από την έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία αρχικά και έτσι όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για αυτοχειρία. Ωστόσο, από τότε έχει αρχίσει ένα άνευ προηγουμένου αστυνομικό θρίλερ, που διαρκεί τρεισήμισι μήνες, με την οικογένεια της 44χρονης να έχει προσλάβει πραγματογνώμονες, ειδικούς ερευνητές και νομικούς εκπροσώπους, οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι είχε πέσει θύμα δολοφονίας.

 

Απανθρακωμένος στο όχημά του ο δάσκαλος Νίκος Μέντζος ΑΓΡΙΝΙΟ

 

Ηταν Μεγάλη Πέμπτη του 2011, γύρω στις 11 το πρωί, όταν πυκνός μαύρος καπνός κάλυψε την περιοχή Ρουπακιά Αγρινίου, όπου ένα αυτοκίνητο είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός σε ένα χωράφι.

 

Οταν έσβησε η φωτιά, αποκαλύφθηκε ότι στη θέση του οδηγού βρισκόταν απανθρακωμένος ο 46χρονος δάσκαλος και πατέρας ενός παιδιού Νίκος Μέντζος.

 

Η Αστυνομία αρχικά μίλησε για αυτοκτονία, δίχως να αποκλείσει το ενδεχόμενο του ατυχήματος, αλλά στην πορεία προέκυψε εγκληματική ενέργεια, αφού ο άτυχος άνδρας ήταν δεμένος με συρματόσκοινο στο κάθισμά του!

 

Το 2016 η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη εντόπισε έναν μάρτυρα που είπε ότι βρισκόταν σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και είδε να περιφέρονται γύρω από αυτό μία γυναίκα κι ένας άνδρας.

 

Δεν έδειχναν να θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν ούτε ειδοποιούσαν κάποιον για να τον ενημερώσουν για τη φωτιά. Μυστήριο, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι ο Μέντζος ρευστοποίησε μετοχές λίγο προτού πεθάνει!

 

Καμένος στο τζιπ του ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τσίτσικας ΘΕΡΜΟ

 

Την Τρίτη του Πάσχα το Θέρμο συγκλονίστηκε από το φοβερό δυστύχημα που έγινε σε ορεινή περιοχή με θύμα έναν 49χρονο αρτοποιό, ο οποίος διατηρούσε φούρνο στο Μεσολόγγι.

 

Ο Δημήτρης Τσίτσικας κάηκε ζωντανός όταν το τζιπ του τυλίχτηκε στις φλόγες στην επαρχιακή οδό Μελίγκοβας – Αμβρακίας.

 

Ο άτυχος άνδρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, φέρεται ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και μάλιστα είχε εξαφανιστεί πριν από μερικούς μήνες, προκαλώντας την κινητοποίηση της τοπικής Αστυνομίας, αλλά είχε επιστρέψει σώος και είχε πει πως είχε φύγει για να ηρεμήσει.

 

Τα πρώτα στοιχεία συγκλίνουν στο δυστύχημα, ότι δηλαδή το υγραεριοκίνητο τζιπ του προσέκρουσε στα βράχια στην αριστερή πλευρά του δρόμου και κατόπιν ντελαπάρισε, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί και να βρει μαρτυρικό θάνατο από τη φωτιά που το τύλιξε.

 

Ομως, αν και επικρατέστερο είναι το ενδεχόμενο του δυστυχήματος, με δεδομένη την ψυχολογική του κατάσταση λόγω των κακών οικονομικών του, οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό και εκείνο της αυτοκτονίας.

 

Εφημερίδα Espresso

Ομάδα Facebook Ανεξήγητα Φαινόμενα


Το ίδιο περιστατικό είχαμε και στη Σικελία κατά την περίοδο των Ρωμαϊκών χρόνων όπου ο κόσμος θρηνούσε όταν οι καλλιεργειες πολλών πόλεων είχαν χαθεί λόγω του ότι ο αδίστακτος Ρωμαίος κυβερνήτης Verres είχε αφαιρέσει ασεβώς την εικόνα της Δήμητρας από τον φημισμένο ναό της Henna.

Πηγή: The Golden bough, Frazer, 7ος τόμος σελ. 65


Στην αναφορά Εμφάνιση Αγ. Σπυρίδωνα Ο χρήστης Aragorn είπε:

https://choratouaxoritou.gr/?p=287552


Στην αναφορά Το μυστήριο της δολοφονίας στον Ωρωπό, το 1903 Ο χρήστης Aragorn είπε:

Το πέμπτο μέρος : https://strangepress.gr/2023/07/30/to-mystirio-tis-dolofonias-ston-oropo-to-1903-meros-e/


Στην αναφορά Το μυστήριο της δολοφονίας στον Ωρωπό, το 1903 Ο χρήστης Aragorn είπε:

Το τέταρτο μέρος : https://strangepress.gr/2023/07/29/to-mystirio-tis-dolofonias-ston-oropo-to-1903-meros-d/


Στην αναφορά Το μυστήριο της δολοφονίας στον Ωρωπό, το 1903 Ο χρήστης Aragorn είπε:

Το τρίτο μέρος : https://strangepress.gr/2023/07/28/to-mystirio-tis-dolofonias-ston-oropo-to-1903-meros-g/


Στην αναφορά ΑΤΙΑ; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Αυτό το πράγμα φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό περνάει απ' όλη την Ελλάδα. Από την ίδια πηγή έχουμε τα εξής :

Μια από τους πολλούς είμαι κ γω.Το έβλεπα κατά της 12.30 αλλά ψηλά στον ουρανό.Νόμιζες ότι έσβηνε έτσι θεώρησα κ γω .Απλά μετακίνηση έκανε προς Βόρεια κ γύριζε πάλι πίσω παρέμενε κ έφευγε αστραπιαία βόρεια. Άνοιγμα περίπου γωνίας 20 με 25 μοίρες.

 

Το ίδιο ακριβώς Αθηνα πριν 2 εβδομάδες

 

Το ίδιο πράγμα είδα προχτές απο το σπίτι μου στην Κω, να είναι πάνω απο το Bodrum. Αρχικά μου τράβηξε την προσοχή γιατί φαίνονταν σαν ένα ιδιαίτερα λαμπερό άστρο, σε χαμηλό ύψος. Ξαφνικά έλαμψε τόσο πολύ, που μου ξέφυγε μια έκφραση θαυμασμού και απορίας, ταυτόχρονα. Η λάμψη που έβγαλε ήταν σαν 4 προβολείς να σχηματίζουν ένα σταυρό (όχι σαν μια φούσκα φωτός γύρω του), ήταν πολυ έντονη και κράτησε 3-4 δευτερόλεπτα. Όταν μειώθηκε η λάμψη, εξακολούθησα να βλέπω κόκκινο και άσπρο φως πάνω του. Συνέχισε να κατευθύνεται νοτιά προς Ρόδο, πάνω απο Τούρκικο εναέριο χώρο.


Στην αναφορά Το μυστήριο της δολοφονίας στον Ωρωπό, το 1903 Ο χρήστης Aragorn είπε:

Το δεύτερο μέρος : https://strangepress.gr/2023/07/25/to-mystirio-tis-dolofonias-ston-oropo-to-1903-meros-b/


Οι τρίποδες χρονολογήθηκαν και βρέθηκαν να είναι του 8ου η 9ου αιώνα π.Χ. Δεν έχουν σχέση με την Οδύσσεια. Πιθανόν κάποιος που τους είχε δει το ανέφερε στον Όμηρο ή σε κάποιον παλαιότερο βάρδο και αυτός με τη σειρά του τους τοποθέτησε στην Οδύσσεια


Login

Η εγγραφή ενός νέου χρήστη στην ιστοσελιδα μας είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει την δυνατότητα καταχώρισης αναφοράς.
Μπορείτε και έσεις να καταχωρίσετε κάποιο "παράξενο" φαινόμενο που έχετε δεί ή έχετε ακούσει.