Γεια σας παιδια στελνω αυτο το δευτερο περιστατικο που μου συνεβη πριν μερικους μηνες μου συνεβησαν πολλα παραξενα στην ζωη μου απλα στελνω οτι πιο φρεσκο.συμμετείχα σε κατι σεμιναρια με το τελείωμα των σεμιναριων μετα απο 20 μέρες μας καλεσαν σε ενα δημοσιο κτιριο εδω στο νομο μας στην δραμα για να μας πούνε τι γινεται με την λήξη των σεμιναρίων από εδώ και πέρα(οι ανεργια! αλλα τελος παντων αλλο θεμα αυτο μια χαζομαρα ηταν αυτοι η συναντηση παρηγορια μας δωσανε) Ειμασταν γυρω στα 80 ατομα ολοι εχουμε ακουσει οτι υπαρχουν εξωγηινοι αναμεσα μας και οτι ειναι κλωνοποιημενα υπάρχουν καλοί και κακοί και πολλα αλλα λιγο παραξενα ολα αυτα τα λέει και ο λιακοπουλος και πολλοι αλλοι ελοχιμ και νεφελιμ και ενας κακος χαμος!λενε οτι αυτα τα οντα εχουν καποια διαφορετικα χαρακτηριστικα, εντονα ματια μεγαλα, καθολου χειλη ελαχιστα φαινονται, αδυνατα στο σωμα αλλο χρωμα στο δερμα.αυτα εν πασει περιπτωσει που διαβάζουμε εδω σε διαφορα site πιστεύω δεν πιστεύω μην με ρωτατε θα πω τι ακριβως εγινε και εκει που ειμασταν μαζεμενοι οχι στην αιθουσα εξω και κουβεντιάζαμε κοριτσια αγορια ανα ομαδες πηγαδακια κουβεντες γελια πειραγματα εγω βλεπω μια κοπελα να κουβαλαει ενα χαρτινο κουτι ειχε μεσα σαντουιτς και ενας αλλος κουβαλουσε χυμους μπουκαλια με νερο θα καναμε και διαλυματα και θα τρωγαμε την βλέπω αυτήν την κοπέλα να κουβαλαει περα δωθε δεν ειδα ακομα καλα το προσωπο της ηταν τα μαλλια λιγο προφιλ έβλεπες.εμεις στην κουβεντα εκει τα παιδια σε καποια φαση την βλέπω αυτήν την κοπέλα να κουβεντιαζει με κατι κοπελες απο το σεμιναριο της ηξερε λογικα.και τωρα αρχιζει το κουφο και βλεπω βρε παιδια το προσωπο της σε καποια φαση που γυρισε και μετα γυρναει και ξανα βλεπω το προφιλ της!

ειλικρινα θα σας πω τι σκεψεις μου τον διαλογο που εκανα --> τι ειναι αυτο ρε λεω! πως ειναι ετσι! αυτο δεν ειναι ανθρωπινο ον <-- και ειχα τα ματια σκυμμένα ψιλοχαθηκα απο την παρεα ποσο κραταει αυτοι η σκεψη 10 δευτερολεπτα διαβαστε τις λεξεις και υπολογιστε το!και μετα ξανα την κοιταξα και ρε παιδια! ετσι πως ήταν σε προφιλ γιατι κουβεντιαζε γυρισε πλαγια δεξια το κεφαλι της στον ωμο της να φανταστειτε καταλαβαίνετε σε τι θεση ηταν και με κοιταει απο πανω μεχρι κατω και με κοιταξε στα ματια αυτο κρατησε 3 δευτερολεπτα το βλεμμα της πάνω μου δεν ηταν απειλητικο το βλέμμα της.

Aυτο και τιποτα παραπανω μολις τελειωσα τις σκεψεις μου το επόμενο δευτερόλεπτο γυρισε το βλεμμα της σε μενα!ισως να ηταν συμπτωση,ωρες λεω τοσα ατομα ειμασταν παρεα μονο εμενα κοιταξε δεν ειμαι και ο αλεν ντελον! κανεναν δεν πρόσεξε! και μετα εστρεψε το βλέμμα στην κουβεντα με την παρεα της.είχα χαθεί στις σκεψεις καπως το χαμογελο μου χαθηκε μετα μας κάλεσαν στην αιθουσα μετα 10 λεπτα δεν την ειδα εκει μεσα στην αίθουσα.και δεν εφαγα τιποτα και δεν ηπια τιποτα απλα πηρα τα σαντουιτς και τους χυμούς και τα μοιρασα στους αλλους.μπορει να πεινασα τσαμπα μπορει και οχι! παντως καλου κακου κρατησα την ασφαλη οδο πιστευω δεν βγηκα χαμενος απο σπιτικο φαι εχουμε αρκετο.αυτο μου συνεβει οι ιστορια ειναι με πασα λεπτομερεια.ουτε και εγω εβγαλα καποιο συμπερασμα!τι παραξενα πραγματα συμβαινουν ωρες ωρες!

αυτό βρε παιδιά τι να πω δεν ξερω!