Πρίν χρόνια, ο Παρατηρητής, μαζί με άλλο ένα μέλος της Σείριος, συμμετείχαν σε μία εκδρομή στην Επίδαυρο, που διοργάνωνε η ραδιοφωνική εκπομπή (στην οποία αργότερα, έγινα συμπαραγωγός) του Γιώργου Καρποδίνη, με όνομα "Άγνωστοι Επισκέπτες" στην Δημοτική ραδιοφωνία, Κανάλι 1 Πειραιά..

Το σκεφτόμουν πάρα πολύ για να ανακοινώσω αυτή την εμπειρία..

Είμασταν περίπου 80 άτομα γκρούπ.. όπως είναι φυσικό, είχαμε χωριστεί σε  "πηγαδάκια".. Κάποια στιγμή, είπαμε να μπούμε στο μουσείο της Επιδαύρου..

Μέχρι να μαζευτούμε απο τα πηγαδάκια, με φώναξε ο Γιώργος να δώ κάτι περίεργο.. Τον ρώτησα τι ακριβώς και μου είπε "κάτσε να δείς δύο τύπους που θα βγούν απο τις τουαλέτες".. Έκατσα κι εγώ λοιπόν περιμένοντας και πράγματι, δεν άργησαν να βγούν..

Ήταν δύο άνθρωποι (?) μεσαίου αναστήματος, που έμοιαζαν μεταξύ τους σχετικά, είχαν καστανά μαλλιά και περπατούσαν περίεργα!!

Οι κλειδώσεις τους στα γόνατα, έμοιαζε να "σπάνε" πρός τα πλάγια και όχι εμπρός όπως σε όλους μας..

Η επιβεβαίωση ήρθε, όταν πέρασαν μπροστά μας και ανέβηκαν τα σκαλοπάτια για να μπούν στο μουσείο!!
Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα οτι οι κλειδώσεις "έσπαγαν" εντελώς στο πλάϊ και όχι εμπρός!!!

Είχα αναφερθεί σε αυτή την πιό παράξενη εμπειρία σε προηγούμενη ανάρτηση περί της Θόλου της Επιδαύρου.. Γνωρίζω οτι πολλοί δέν δέχονται τέτοιου είδους μαρτυρίες, αλλά δέν θα το δημοσιοποιούσα αν δέν το βιώναμε πολλά άτομα και είμαι σίγουρος γι αυτό που είδαμε, τουλάχιστον 15-20 άτομα που είμασταν στο πρώτο πηγαδάκι..

Τώρα περνάμε στο τελείως εξωπραγματικό του όλου θέματος..

Όταν μπήκαν στο μουσείο, φυσικά τους ακολουθήσαμε.. παρατηρήσαμε οτι ο ένας εκ των δύο, (ο ψηλότερος κατά 5-πόντους) όποια κίνηση έκανε, ο άλλος την μιμούταν.. δηλαδή, ακουμπούσε το χέρι στο μάγουλο, έκανε και ο άλλος ακριβώς την ίδια κίνηση παρατηρώντας τον πρώτο.. στηριζόταν το βάρος του στο ένα πόδι και το άλλο ήταν παρατεταμένο, αντέγραφε αμέσως την κίνηση κι ο δέυτερος..

Εκεί η περιέργεια μου χτύπησε "κόκκινο"..

Πήγα δίπλα τους να ακούσω μήπως μιλήσουν και σε ποιά γλώσσα θα μιλήσουν.. στάθηκα λοιπόν πίσω τους για να μην είμαι και τελείως αδιάκριτος και εκεί ήταν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΟΠΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΙΤΡΙΝΟ ΥΓΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ!!!

Εκεί δέν είχα πλέον καμία αμφιβολία οτι αυτά που βλέπαμε όλοι μας, δέν είναι άνθρωποι..

Δέν εννοώ οτι ήταν εξωγήινοι-ενδογήινοι ή κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα ΔΕΝ ήταν άνθρωποι..

Δυστυχώς δέν είχα αυτοκίνητο να τους ακολουθήσω (είμασταν με πούλμαν όλο το γκρούπ) και η αλήθεια είναι οτι τα έχασα όπως και όλοι μας..

Σίγουρα έχω φωτογραφίες τους την ώρα που έβγαιναν αρχικά απο τις τουαλέτες, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο μιά
και έχω αρχείο με πάνω απο 5000 φωτογραφίες και οι περισσότερες με φίλμ..

Αν και δέν ξέρω αν θα ήταν φρόνιμο να τις ανεβάσω έτσι κι αλλιώς ;)
ο νοών νοείτω..

Η ιστορία είναι πραγματική και βέβαια, υπάρχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι μάρτυρες..