Όλα τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν καθαρά ότι πρόκειται για τους Naga's ένα είδος όντων το οποίο ουσιαστικά γνωρίζουμε μέσα από την αρχαία ελληνική μυθολογία μέσα από τους αντιπροσώπους του Φειδία και Κέκροπα.

Υπέρ εξελιγμένα τεχνολογικά επιτεύγματα , φιλοσοφία , αρχιτεκτονική , πολιτισμός είναι τα στοιχεία που έχουμε για αυτή την προανθρώπινη φυλή όντων οι οποίοι ουσιαστικά είναι οι δημιουργοί του ανθρώπου Homo sapiens .

Από όλους αυτούς ( αυτού του είδους ) με ενδιαφέρει μόνο ο Πρωτέας και τα στοιχεία που έχουμε για αυτόν , αλλά και κάποιες άγνωστες πτυχές της ιστορίας του ..

Στο συγκεκριμένο θέμα θα αφήσω από έξω την δαιμονολογία και την πνευματική οντότητα που μέχρι σήμερα συναντάμε στην περιοχή της Ταϊλάνδης με τον Γέροντα της θάλασσας που δίνει καλή ψαριά στους ναυτικούς με κάποια μικρά ανταλλάγματα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν ξέρω ότι υπάρχει και αυτό , και ότι μπορεί να γινόταν το ίδιο πράγμα και στην ελληνική αρχαιότητα .

Για μια ακόμη φορά η επιστημονική κοινότητα δεν μας διαφωτίζει πολύ για το ποιός πραγματικά ήταν ο Πρωτέας .

https://el.m.wikipedia.org/.../%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84...

Το όνομα του συγκεκριμένου όντος προέρχεται από το γεγονός ότι ουσιαστικά πρόκειται για τον γιό του Τρίτωνα  ποταμού όπως λεγόταν ο Νείλος και υπήρξε ο πρώτος βασιλιάς της προϊστορικής Αφρικανικής ηπείρου η οποία τότε ήταν πραγματικά πολύ μικρότερη σε έκταση και ονομαζόταν Necropan ,ενώ η Ευρασία ήταν η Suernis ή Suernota.

Η Necropan θα ονομαστεί και Λιβύη πρίν γίνει η Αίγυπτος όταν πια τελείωσε η βασιλεία των όντων αυτών που εκπροσωπούν ο Δαναός και οι Κόρες του για να περάσει η εξουσία στον Αίγυπτο .

Ο Πρωτέας είναι ο πρώτος βασιλιάς της προϊστορικής αυτής χώρας εν αντιθέσει με την επικρατούσα άποψη που θέλει τον πολύ μεταγενέστερο Όσιρη ο οποίος εμφανίζεται ως ο προτελευταίος βασιλιάς ως εκπρόσωπος του θεϊκού γένους της Αιγύπτου.

Δύο πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη του συγκεκριμένου όντος υπάρχουν και η μία προέρχεται από τον Φιλόστρατο.

Ο Φιλόστρατος γράφει πως η μητέρα του Απολλώνιου είδε ένα όνειρο λίγο πριν από τη γέννησή του.

Της παρουσιάστηκε στο όνειρό της ένας Θεός.

Όταν τον ρώτησε για το μέλλον του παιδιού το οποίο θα γεννούσε, αυτός της απάντησε:

-Θα γεννήσεις Εμένα !

– Και ποιός είσαι εσύ τον ρώτησε εκείνη.

– Είμαι ο Π ρ ω τ ε ύ ς, ο θαλάσσιος γέρων.

Πράγματι ο Απολλώνιος, είχε την ικανότητα να προβλέπει το μέλλον σαν τον Πρωτέα, να ελέγχει όλες τις καταστάσεις και να διαφεύγει από κάθε κίνδυνο που συναντούσε.

Η μητέρα του Απολλώνιου, λίγο πριν τον γεννήσει πήγε σ’ ένα λιβάδι για να μαζέψει λουλούδια.

Εκεί νύσταξε και κοιμήθηκε, ενώ ένα σμήνος λευκών κύκνων την περικύκλωσε με σηκωμένα τα φτερά προς τον ουρανό, κάτω από τον ήχο ενός μελωδικού παιάνα.

Καθώς ξυπνούσε από αυτήν την εξαίσια μελωδία γέννησε τον Θεόσταλτο Απολλώνιο, χωρίς πόνο.

Ταυτόχρονα, ένας κεραυνός σταλμένος από τον Δία έπεσε δίπλα του χωρίς να τον αγγίξει.

Από μικρή ηλικία φανερώθηκαν τα πλούσια χαρίσματά του. Είχε μεγάλη ευφυία, πολύ δυνατή μνήμη και έκφραζε ό,τι διάβαζε με πολύ μεγάλη ευφράδεια.

Ο πατέρας του τον έστειλε σε ηλικία 14 χρόνων στην Ταρσό της Κιλικίας, δίπλα στον μεγάλο ρήτορα Ευθύδημο από τη Φοινίκη, για να τον διαπαιδαγωγήσει.

Αργότερα πήγε στις Αιγές των Τυάνων, όπου μυήθηκε στη φιλοσοφία του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Χρύσιππου, του Επίκουρου και άλλων φιλοσόφων.

Ο ευγενικής καταγωγής Απολλώνιος [όχι γιδοβοσκός] μαθήτευσε δίπλα στον ρήτορα Ευθύδημο και αργότερα στις Αιγές, μυήθηκε στην πυθαγόρεια φιλοσοφία από τον Εύξενο.

Όταν πέθανε ο πατέρας του, ήταν μόλις είκοσι ετών. Μοίρασε την κληρονομιά του στους φτωχούς συγγενείς και στον αδερφό του, τον οποίο υποδέχτηκε με μεγαλοθυμία, παρά την άσωτη ζωή που έκανε και αποσύρθηκε στο ναό του Ασκληπιού στις Αιγές.

Φυσικά και πρόκειται για ένα ακόμη κλασσικό παράδειγμα πειράματος γενετικής μηχανικής πάνω σε ανθρώπους , φαινόμενο που παρουσιάζεται ασταμάτητα όσες φορές και αν έχω συναντήσει μύθους και θρύλους και παραδόσεις για αυτά τα όντα ,  θυμηθείτε για παράδειγμα την περίπτωση του πρώτου κανονικού ανθρώπου του Ερεχθέα από αυτά τα όντα .

Ο Διογένης ο Λαέρτιος στους Βίους Φιλοσόφων , όχι μόνο αναφέρει ότι αυτό είναι ένα πιστοποιημένο σύστημα γνωστό από την εποχή του αλλά δίνει και κάποιες άγνωστες σχετικά πληροφορίες ακόμη.

https://youtu.be/nm_qT1K5qhY

Αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο θεός Ήφαιστος γιός του ποταμού Νείλου ( Τρίτων) υπήρξε ο ιδρυτής της φιλοσοφίας και είναι ο πρώτος δημιουργός θεός ανθρώπου in vitro fertilization γεγονός που βάση στοιχείων που έχω αναρτήσει σε παλιότερες δημοσιεύσεις μου μας οδηγεί κατευθείαν στο χώρο του Wuadjet στην Λιβύη όπου βρίσκεται ο αρχαιότερος υπάρχων αιγυπτιακός ναός , ένα κέντρο βιογενετικής και μαιευτήριο στο χώρο του οποίου κατέφυγε και η ίδια η Λητώ , όπως και η Ίσιδα.

Η Ίσιδα εκεί ακριβώς γέννησε τον Ώρο ενώ στην Λητώ αρνήθηκαν να παράσχουν κάθε είδους υπηρεσίες τοκετού οπότε λοιπόν φεύγει και γέννησε στην Βουβάστη ή σε κάποιο ελώδες σημείο της Ελεφαντινης.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει , προσωπική μου άποψη βάση στοιχείων που αναφέρονται εδώ πιστεύω ότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα και το αυτό άτομο ο Πρωτέας με τον Θεό Ήφαιστο ο οποίος εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος ερπετό ( Naga's ) αφήνω στην άκρη τις λεπτομέρειες για την ομολογουμένως εντυπωσιακά παράξενη και αχαλίνωτη σεξουαλική εμμονή που φτάνει τα όρια του παροξυσμού , γεγονός που δείχνει την ανάγκη του Διός να παντρέψει ένα ομολογουμένως άσχημο και διεστραμμένο ον με μια γυναίκα υπερσεξουαλική όπως παρουσιάζεται η μορφή της Αφροδίτης.

Ο Διογένης ο Λαέρτιος όμως δίνει και κάποιες άλλες πολύτιμες πληροφορίες όπως στοιχεία για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της εμφάνισης του Πρωτέα / Ηφαίστου ως πρώτο βασιλιά της Necropan ιδρυτή της φιλοσοφίας και των τεχνών συμπεριλαμβανομένων των μαγικών επιστημών .

Ο Διογένης λέει ξεκάθαρα ότι ανάμεσα στην γέννηση του Πρωτέα και του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπάρχει το χρονικό διάστημα των 48.863 ετών !!!

Δηλαδή μιλάμε για 50 000 χρόνια πριν χονδρικά μέχρι σήμερα !

Σαφέστατα δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για εξωγήινους πλέον με 50.000 χρόνια διαμονής στην Γη αλλά μπορούμε να κάνουμε λόγο για πειράματα γενετικής μηχανικής, χωρίς όμως να είναι βελτιωμένη κάθε φορά η νέα έκδοση αφού ουσιαστικά όπως το έχω γράψει επανειλημμένα παρατηρείται παγκοσμίως μια υποβάθμιση ,  ο άνθρωπος γίνεται όλο και περισσότερο ζώο θηλαστικό που ουδεμία σχέση έχει με τα προηγούμενα είδη ανθρώπου που έζησε στην Γη , πιθανότατα αυτό το γεγονός να έχει να κάνει με το κλείσιμο του κύκλου του Ενιαυτού σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο είναι μόλις 300 με 350 χρόνια από φέτος , οπότε λοιπόν μοιραία θα υπάρξουν αλλαγές σε όλους και όλα ...!

Medium Evans Adamakisim