Τα τελευταία σχόλια στο paranormap.netΣτην αναφορά Το σπήλαιο και ο θρύλος με τον θησαυρό Ο χρήστης Aragorn είπε:

Μην περιορίζεσαι μόνο στις τελευταίες. Σχεδόν 8000 αναφορές έχει το site

Οι τελευταίες που έχω ανεβάσει είναι από το εξαιρετικό site strangepress.gr. Αν και παλιές είναι όλες από αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών τα οποία μπορείτε να βρείτε στο strangepress.

Προς το παρών δεν έχω τίποτα καινούργιο να ανεβάσω. Βοηθήστε όμως λίγο και εσείς. Ρωτήστε φίλους, συγγενείς, γνωστούς και ανεβάστε ότι μπορείτε εδώ.

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Το σπήλαιο και ο θρύλος με τον θησαυρό Ο χρήστης είπε:

καμια πιο καινουργια δημοσιευση δεν εχετε ρε παιδια?

ολες ειναι απο τον καιρο του κολοκοτρωνη!!!!!!!!!


Στην αναφορά Η «προφητεία» του μοναχού για τη Βέροια Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό, σύμφωνα με τα στατιστικά του site, καθημερινά υπάρχουν αρκετά hits στις αναφορές που έχουν σχέση με τον πάτερ Νικήτα, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα ο κόσμος ψάχνει νέα του. Εκτός αν είσαι εσύ φίλε επισκέπτη που μπαίνεις.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Η «προφητεία» του μοναχού για τη Βέροια Ο χρήστης είπε:

Κανένα νέο ακόμη. Δεν σε ξεχνάμε με τίποτα , μας λείπεις κάθε μέρα ποιό πολύ. Ας έρθει για μια στιγμή μονάχα.


test comment


ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι η βάσεις των κατασκευών είναι πακτωμένες με το έδαφος λόγο του ότι ευρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Αυτό είναι αναληθές Η κατασκευή των πεδιλοδοκών υποδηλώνει ότι απλά πατάνε πάνω στο έδαφος. Μετά την κατασκευή των βάσεων συνήθως τοποθετούμε μπάζα περιμετρικά τους για να τις καλύψουμε ώστε να μην είναι ορατές. Αυτό το μπάζωμα μαζί με τα φορτία του κτιρίου περιορίζουν κατά κάποιο τρόπο την πλάγια ολισθαίνουσα μετατόπιση δηλαδή την αλληλεπίδραση εδάφους κατασκευής με διαφορά φάσης και η επιβαλλόμενη κίνηση του εδάφους στην κατασκευή είναι μεγαλύτερη. Επουδενί όμως το μπάζωμα της βάσης δεν μπορεί να σταματήσει την στροφή του τοιχώματος προερχόμενη από την ροπή ανατροπής η οποία αναγκάζει μεγάλο τμήμα του πέλματος της βάσης σε ανάκλιση - ανασήκωμα Αρχικά το τοίχωμα παραλαμβάνοντας τις εντάσεις αδράνειας από το διάφραγμα της πλάκας τις μεταφέρει μέσω της χιαστής ευρισκόμενη μέσα στην δομή του κάτω στο πέλμα της βάσης από την θλιβόμενη πλευρά του τοιχώματος. Αυτό το σημείο του πέλματος που κατεβαίνουν οι εντάσεις της ανωδομής είναι μία άρθρωση. Η άρθρωση επιτρέπει την περιστροφή του τοιχώματος που αυτό σημαίνει ότι μέρος των εντάσεων θα είναι εντάσεις θλίψης - καθοδικές από την μία πλευρά του και ανοδικές εντάσεις από την άλλη πλευρά. Αυτές οι ανοδικές εντάσεις δημιουργούν εφελκυσμό του οπλισμού στην μία πλευρά του τοιχώματος διότι όταν μέρος του πέλματος χάσει την επαφή του με το έδαφος λόγο της ανάκλησης δημιουργούνται αστήρικτα στατικά φορτία τα οποία έρχονται σε αντίθεση με της ανοδικές εντάσεις έλκοντας τον γραμμικό οπλισμό.
Τις ανοδικές αυτές εντάσεις της ροπής ανατροπής του τοιχώματος τις παραλαμβάνει η πεδιλοδοκός και ο κόμβος που σχηματίζεται από την συμβολή δοκού - τοιχώματος δημιουργώντας μία διπλή αντιρροπή πάνω στον κορμό της δοκού και του τοιχώματος η οποία αντιδρά και φέρνει την ισορροπία εμποδίζοντας και εξισώνοντας με αντίθετες εντάσεις την ροπή ανατροπής του τοιχώματος προσπαθώντας να κατεβάσει τις ανοδικές εντάσεις κάτω στην βάση. Το ίδιο συμβαίνει και στον αντικριστό κόμβο στην άλλη άκρη της δοκού με την διαφορά ότι όταν ο ένας κόμβος δέχεται ανοδικές εντάσεις ο άλλος δέχεται καθοδικές εντάσεις και η δοκός αντιδρά το ίδιο με αντιρροπές ισορροπίας. Αυτή η αντίθετη ένταση στα δύο άκρα της δοκού καταπονεί τον κορμό της δημιουργώντας πάνω σε αυτόν μία καμπυλότητα σχήματος ( S ) Το ίδιο συμβαίνει και στο τοίχωμα. Αν αυτή η καμπυλότητα είναι μικρή δεν υπάρχει πρόβλημα διότι η δοκός διαθέτει μία μικρή ελαστικότητα η οποία αποθηκεύει ή καταναλώνει μέσο της δημιουργίας θερμότητας την ενέργεια του σεισμού και δεν σπάει και μετά την ένταση επανέρχεται στην κανονικότητα χωρίς αστοχία. Εάν η σεισμική ενέργεια είναι πάρα πολύ μεγάλη, θα παράγει υπερβολικά μεγάλες μετατοπίσεις που θα προκαλέσουν μια πολύ υψηλή καμπυλότητα στα κατακόρυφα και οριζόντια στοιχεία. Αν η καμπυλότητα είναι πολύ υψηλή, αυτό σημαίνει ότι η περιστροφή των τμημάτων των στηλών και των δοκών θα είναι πολύ πάνω από την ελαστική περιοχή (Θλιπτική παραμόρφωση σκυροδέματος πάνω από το 0,35% και τάσεις των ινών του οπλισμού πάνω από το 0,2 %). Όταν η περιστροφή περάσει πάνω από αυτό το όριο ελαστικότητας, η δομή αρχίζει να «διαλύει την αποθήκευση της ενέργειας «μέσω πλαστικής μετατόπισης, το οποίο σημαίνει ότι τα τμήματα θα έχουν μια υπολειμματική μετατόπιση που δεν θα είναι σε θέση να ανακτηθεί (ενώ στην ελαστική περιοχή όλες οι μετατοπίσεις ανακτώνται).

Βασικά ο σχεδιασμός της αντοχής ενός σημερινού κτιρίου περιορίζεται στα όρια του ελαστικού φάσματος σχεδιασμού, και μετά περνά στις προεπιλεγμένες πλαστικές περιοχές, οι οποίες είναι προεπιλεγμένες περιοχές αστοχίας, (συνήθως είναι τα άκρα των δοκών) ώστε να μην καταρρεύσει η δομή. (Η δομή καταρρέει όταν αστοχήσουν τα υποστυλώματα με λοξό/ σχήμα αστοχίας). Αν τα τμήματα που βιώνουν τις πλαστικές παραμορφώσεις, ξεπερνούν το όριο του σημείου θραύσης, και είναι και πάρα πολλές πάνω στην δομή, η δομή θα καταρρεύσει.
Τι κάνει η ευρεσιτεχνία για να μην αφήσει την κατασκευή να περάσει σε ανελαστικές μετατοπίσεις και αστοχίες.
Παίρνει μία δύναμη από το έδαφος μέσο ενός μηχανισμού που φέρει το ένα άκρο του τένοντα και είναι πακτωμένος στα βάθη μιας γεώτρησης και την μεταφέρει ελεύθερα μέσα από μια σωλήνα στο άλλο άκρο του που ευρίσκεται στο άνω άκρο του τοιχώματος με το οποίο πακτώνεται με έναν άλλο μηχανισμό με σκοπό να σταματήσει την ανατροπή - στροφή του τοιχώματος δηλαδή τις ανοδικές εντάσεις επιβάλλοντας καθοδικές εντάσεις ισορροπίας. Με αυτό τον τρόπο βοηθάει τις αντιρροπές των κόμβων εφαρμόζοντας σε άλλες περιοχές πρόσθετες δυνάμεις ισορροπίας ως προς την ροπή ανατροπής του τοιχώματος ώστε οι καμπυλότητα του κορμού της δοκού και του τοιχώματος να μην περάσουν ποτέ σε ανελαστικές ψαθυρές μετατοπίσεις και αστοχίες. Δηλαδή ο τένοντας παραλαμβάνει τις ανοδικές εντάσεις από το άνω άκρο του τοιχώματος και τις μεταφέρει απευθείας στο άλλο άκρο του μέσα στο έδαφος αφαιρώντας μεγάλο μέρος των εντάσεων από όλον τον φορέα. Αυτός είναι και ο κύριος σκοπός κάθε πολιτικού μηχανικού που σχεδιάζει αντισεισμικά ... σχεδιάζει έτσι ώστε να μεταφέρει όλες τις εντάσεις κάτω στην βάση. Η μέθοδος που προτείνω τις μεταφέρει μέσα στο έδαφος που είναι ακόμα καλύτερα. Γιατί χρειαζόμαστε την ευρεσιτεχνία αφού ο πεδιλοδοκός και ο κόμβος κάνει την ίδια δουλειά? Διότι τα μεγάλα επιμήκη τοιχώματα λόγω των μεγάλων ροπών που κατεβάζουν είναι πρακτικά αδύνατη η παρεμπόδιση της στροφής τους με τον κλασικό τρόπο κατασκευής των πεδιλοδοκών.
Άλλωστε ο σύγχρονος αντισεισμικός κανονισμός το λέει καθαρά. ( Η αναπόφευκτη ανελαστική συμπεριφορά υπό ισχυρή σεισμική διέγερση κατευθύνεται σε επιλεγμένα στοιχεία και μηχανισμούς αστοχίας. ) Για την ευρεσιτεχνία δεν είναι αναπόφευκτη η αστοχία διότι έχει την δυνατότητα να ελέγχει αρχικά ελαστικά αλλά και να σταματά δυναμικά τις μετατοπίσεις όταν αυτές τείνουν να περάσουν σε ανελαστική φάση ελέγχοντας καθ αυτόν τον τρόπο όλες τις εντάσεις του φορέα ώστε αυτές να περιορίζονται μέσα στην ελαστική φάση μετατόπισης. Αυτή η αντίθετη τάση στο δώμα προέρχεται από μία εξωτερική πηγή, και δεν εφαρμόζετε από πηγή ευρισκόμενη πάνω στον ίδιο τον φέροντα. Αυτή η εξωτερική πηγή είναι το έδαφος κάτω από την βάση. Από εκεί αντλώ αυτήν την εξωτερική δύναμη. Αυτό κάνει την μεγάλη διαφορά και δίνει την δυνατότητα να περιοριστούν και να σταματήσουν δυναμικά οι μετατοπίσεις της παραμόρφωσης και της τελικής αστοχίας και κατάρρευσης.


Στην αναφορά Περιστατικό σε στρατόπεδο Ο χρήστης είπε:

Ενα βραδυ του νοεμβρη μας εκανε ανω κατω ο πετρακιας! εφτανε απο την μια σκοπια στην αλλη σε χρονο ρεκορ! οι αποστασεις ηταν με τρεξιμο 10 λεπτα το εκανε σε 2! πολλοι συναδελφοι μου ειχαν φαει πετρες απ το πουθενα ειδικα στη σκοπια του πειθαρχειου. Επιβεβαιωνω και εγω για περιστατικα ατομου που πηδουσε με τεραστια ευκολια τους πανυψηλους  φραχτες και την κεντρικη πυλη. πειραζε τους σκοπους απεναντι στα καυσιμα, ουρλιαζε χωρις ανασα για 5λεπτα κτλ. γενικα η νυχτα στο κεεμ ηταν δυσκολη και εφιαλτικη... την νυχτα που επιτεθηκε σε πολλα ποστα ταυτοχρονα ημουν διπλοσκοπια (γιατι ειχαν γινει περιστατικα και την προηγουμενη νυχτα) στον ορχο, ακουσα πολλες φορες συναδελφους σε σκοπιες να φωναζουν σε βοηθεια, εκεινη την νυχτα κυριος στοχος ηταν το πυθαρχειο το οποιο και εκενωθηκε. ετρεξα αρκετες φορες για να βοηθησω δεν ειδα ποτε καποιον η κατι, παρα μονο ενα αισθημα ανασφαλειας και φοβου, βοηθαει πολυ και το μερος με την ομιχλη και τις πανυψηλες λευκες...ειχα εφιαλτες για αρκετο καιρο, δεν θα θελα να ξαναβρεθω ποτε εκει μεσα ειδικα νυχτα... 96 Ε εσσο τριτος λοχος ιδικοτητα οδηγος αυτοκινητου


Νέο φρέσκο βίντεο :

http://opaidagogos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_28.html?m=1

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά UFO και όντα στα Αστερούσια Ο χρήστης είπε:

δεν το πιστευω αυτο με το σκαφος αλλα σιγουρα κατι συνβαινει εκει κατω


Γεια σου Φοίβε. Χρονια και ζαμάνια. Ορμώμενος απο τα γραφόμενά σου αλλά και από το Username σου, νομίζω πως μπορω να σε εμπιστευθώ. Φυσικά η πρόσκληση απευθύνεται σε όσους μπορούν να βοηθήσουν. Ψάχνω έντιμους αρχαιολογους οι οποίοι να μπορούν αρχικά να ανιχνεύσουν και στην συνέχεια αν κρίνουν πως κάτι υπαρχει να αναλάβουν έρευνες και ανασκαφές σε μέρη όπου έχω συλλέξει πληροφορίες. Δεν ξέρω αν έχεις έμπιστους φιλους ή γνωστούς που μπορούν να βοηθήσουν. Δεν θέλω αμοιβες, δεν θέλω χρήματα, δεν θέλω τίποτα. Θέλω αν βγει κάτι από αυτή την προσπαθεια να μπει σε μουσεία για να τα βλεπει ο κόσμος.

Καταλαβαίνεις πως το θέμα είναι ευαίσθητο και οι πληροφορίες θα διανεμονται σιγά-σιγά, πρώτα με τα μεγάλα μερη για ψαξιμο, όπου ειναι δυκολες οι λαθρανασκαφές και ύστερα με τα μικρά για όσους ενδιαφερθούν.

Όπως προειπα, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους οσους μπορούν να βοηθησουν.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Τι γίνεται παιδιά; Άρχισε μερική επιστράτευση; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Χειροτερεύουν τα πράγματα :

Οπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πηγές στο pronews.gr, η στρατιωτική ηγεσία προχώρησε στην υποβολή πρότασης προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αρχικά, και εν συνεχεία, μαζί με τον υπουργό Π.Καμμένο, η πρόταση τέθηκε υπ'όψιν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αφορά την ικανοποίηση της ανάγκης να ενισχυθεί άμεσα ο χαρακτήρας της Εθνοφυλακής με την μαζική χορήγηση οπλισμού σε μεγάλο αριθμό πολιτών, οι οποίοι θα έχουν μαζί στα σπίτια τους αποθηκευμένα και τα απαραίτητα πυρομαχικά!

 

H πρόταση αφορά μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό.

 

Ακόμα και τώρα να ληφθεί η απόφαση δεν είναι κάτι που μπορεί να ξεκινήσει να υλοποιείται πριν το ερχόμενο φθινόπωρο και θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια περίπου...

 

 

Η πρόταση είναι απόλυτα συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη σε πέντε βασικές παραμέτρους:

 

- Ανεπαρκής επάνδρωση των μονάδων πρώτης γραμμής του Ελληνικού Στρατού

 

- Αρνητική προοπτική για την απόδοση στρατευσίμων στις επόμενες κλάσεις την ερχόμενη πενταετία λόγω δημογραφικού

 

-Δεδομένη αδυναμία αποστολής ενισχύσεων από την ηπειρωτική Ελλάδα στα νησιά σε περίπτωση μείζονος "θερμής" κρίσης με τη Τουρκία

 

-Αδυναμία διανομής οπλισμού και πυρομαχικών ώρες πριν από πιθανή επερχόμενη κρίση λόγω αντικειμενικών προβλημάτων επιμελητείας

 

-Αδυναμία αποτελεσματικής χρήσης των όπλων ακόμα και αν μοιραστούν σε συνθήκες κρίσης λόγω μη εκπαίδευσης των πολιτών

 

Τα Επιτελεία (όλα τα Επιτελεία, το καθένα για τους δικούς του λόγους), ζητούν να ανοίξουν οι αποθήκες, να μοιραστούν σε πολίτες βάσει συγκεκριμένου και οργανωμένου σχεδίου που θα λαμβάνει υπ'όψιν την ηλικία, την εκπαίδευση, το επάγγελμα και την δυνατότητα επιχειρησιακής αξιοποίησής τους, 50.000-100.000 αυτόματα τυφέκια G3-A3/A4 που έχουν παραχθεί από την τότε ΕΒΟ την δεκαετία του '80 και είναι αχρησιμοποίητα.

 

Υπάρχουν και 15.000 αυτόματα επιθετικά τυφέκια FN/FAL, τα οποία παλαιότερος σχεδιασμός προέβλεπε να διατεθούν στον εξοπλισμό ισάριθμων εφέδρων που έχουν περάσει εκπαίδευση από τις ειδικές δυνάμεις, στην Δυτική Θράκη.

 

Για το κάθε όπλο από τα παραπάνω θα δοθούν 100 φυσίγγια και θα είναι υποχρέωση του κάθε έφεδρου η διατήρησή τους σε καλή κατάσταση και φυσικά η διατήρησή τους ενσφράγιστα εντός της οικίας του κάθε πολίτη. Προβλέπονται τακτικοί έλεγχοι για να διαπιστώνεται η κατάσταση των όπλων και η διατήρηση των πυρομαχικών.

 

Το σημαντικότερο όλων: Προβλέπεται η εκπαίδευσή τους μία εβδομάδα κάθε χρόνο. Κανονική εκπαίδευση.

 

Ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας έχει λάβει την πρόταση, αλλά διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις.

 

Παρά το γεγονός ότι ουδέποτε η Εθνοφυλακή προκάλεσε προβλήματα ασφάλειας στη χώρα, είναι δύσκολο να πειστεί για την σκοπιμότητα της κίνησης.

 

Πάντως οι Αρχηγοί είναι όχι απλώς υπέρ, αλλά το τεκμηριώνουν. Π.χ. η ηγεσία του Ναυτικού σημειώνει ότι "Θα είναι πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο να μεταφερθούν ενισχύσεις από θαλάσσης", η ηγεσία της Αεροπορίας αναφέρει ότι "Χωρίς απόλυτη αεροπορική υπεροχή είναι αδύνατον να μεταφέρουμε προσωπικό και έχουμε το πρόβλημα της φύλαξης των αεροδρομίων".

 

Η απόφαση είναι στα χέρια του Α.Τσίπρα.

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypetha/670082_protasi-vomva-apo-ta-epiteleia-ston-atsipra-na-dosoyme-opla-kai-na

Διαβάστε και τα σχολια που υπαρχουν εδώ : http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypetha/670082_protasi-vomva-apo-ta-epiteleia-ston-atsipra-na-dosoyme-opla-kai-na

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


ΤΟ 1950 ,απο μαρτυριες παππουδων ο ενας ηταν ο δικος μου παππους απο τον 2ογαμο της γιαγιας μου ,ελεγε πως τοτε ειχαν ερθει στην ελλαδα ιαπωνες ερευνητες για να καταγραψουν το φαινομενο της καταβυθησεις του κορινθιακου ,απο την ερευνα που εκαναν ,ειχαν πει  - διερευσε απο ντοπιους που  τους ειχαν για βοηθεια στην μεταφορα απο μερος σε μερος ,οτι ο τοπος  μετα απο 2 πολυ υσχυρους σεισμους πως ηταν απολυτα σιγουροι πως μεγαλο μερος απο την ακροθαλασσια  θα βυθηστη ,αυτο ειναι γνωστο σχεδον στους ντοπιους απο παλια ,ετσι πιστευω πως αρχισε η διαδικασια ,αλλα κανενας δεν μιλα επισημα ,δεν μενει παρα να δουμε ,και οι θεοι να βαλουν το χερι τους ,και ο κοσμος γνωση


παραθετω μερικα ντοκουμεντα .Στην ευρύτερη περιοχή του Ισθμού όπου βρίσκεται η Κόρινθος και το Λουτράκι, είχε σημειωθεί έντονη σεισμική δραστηριότητα στο παρελθόν. Μάλιστα ο ισχυρός σεισμός του 1858 είχε καταστρέψει σε τέτοιο βαθμό τον οικισμό της Κορίνθου και το έδαφος που αυτός βρισκόταν, ώστε να παρθεί η απόφαση η πόλη να μεταφερθεί στην θέση που βρίσκεται σήμερα.

Το βράδυ της 22ης Απριλίου 1928 εκδηλώθηκε ο πανίσχυρος τεκτονικός σεισμός της Κορίνθου που κατέστρεψε την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή καθώς και το Λουτράκι. Ο πρώτος προάγγελος του σεισμού ήταν δόνηση που καταγράφηκε στις 06:19 της ίδιας ημέρας στον Πατραϊκό. Η πρώτη ισχυρή δόνηση σημειώθηκε στην Κόρινθο στις 21:00 το βράδυ και την ακολούθησαν 18 ασθενείς δονήσεις.
Στις 22:00΄ σημειώθηκε ο δεύτερος ισχυρός σεισμός τον οποίο διαδέχθηκαν 6 μικροδονήσεις. Ο κυρίως σεισμός, ο οποίος κατέστρεψε την πόλη της Κορίνθου, εκδηλώθηκε στις 22:14. Η μέγιστη ένταση του ήταν 9-10 βαθμοί της κλίμακας Μερκάλι ενώ το μέγεθος ήταν 6,3 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
Ήταν επιφανειακός, βάθους 5 χλμ και το επίκεντρο του υπολογίστηκε 70 χλμ δυτικά της Αθήνας, κοντά στη διώρυγα και εντός του τριγώνου Κόρινθος-Καλαμάκι-Λουτράκι. Έγινε αισθητός σε όλη σχεδόν της Πελοπόννησο, το μεγαλύτερο μέρος της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας, τα νησιά του Σαρωνικού, τις Κυκλάδες, τον Βόλο, την Πρέβεζα, ακόμα και την Κρήτη.

Στην αναφορά H ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ …ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ! Ο χρήστης foivos είπε:

πριν με εβγαλε ως επισκεπτη ,ειμαι Ο ΦΟΒΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ


Στην αναφορά H ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ …ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ! Ο χρήστης είπε:

ποσο δικιο εχεις, το γουρουνοπουλο δεν πρεπει να το τρωμε ,,πραγματικα πριν μερικα χρονια ηταν εκλεκτος μεζες στην κουζινα μου  ,αλλα πριν 3 χρονια παρουσιασα 2πλο αυτοανοσο  πολυνευροπαθεια με φλεγμονωδη μυοπαθεια ο γιατρος μου περα απο τα αλλα ειναι και γενετιστης μου εκανε καποιες πολυ ακριβες εξετασεις ,και στο τελος μου ειπε ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ Κ' να αποφευγω αν ειναι δυνατον τα (γλυκα)και ιδιαιτερα  αυτα που περιεχουν ζαχαρι ,τωρα για τον Μανεθων οπως και πολλοι αλλοι ειπαν και εγραψαν την αληθεια ,εμεις πρεπει να μαθουμε τα παντα απο την αρχη ,ιδου κ η καταρα μας ,ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΙΞΩΣ - ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ  ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΙ -ΓΕΡΜΑΝΟΙ .και δεν ειναι υπερβολες αυτο που λεω ψαξτε και θα δειτε πως ολα ειναι αλληλενδετα


Στην αναφορά Ευτυχώς που είστε λίγοι... Ο χρήστης είπε:

δεν μπορω να τους καταλαβω ,δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η ιδεολογια τους ,ειμαι μαλλον ηλιθιος καφρος ,αν δεν ειμναι ελληνες να φυγουν να πανε αλλου στο δια....και ακομα παρα περα


Στην αναφορά Μάγια, κατάρες και εξορκισμοί Ο χρήστης foivos είπε:

αλλα δεν μας ειπες τι εγινε παρα περα το ανσασερ εφτασε?


Στην αναφορά Μάγια, κατάρες και εξορκισμοί Ο χρήστης foivos είπε:

αχαχαχαχαχαχα γελω με με τον απο κατω μου  αχαχαχα δεν πισυευω τα τσιγγανα που ελεγε κ η μαλβινα καραλη ,,,,,,αλλα μερικοι ανθρωποι ειναι στο correcttime και μπορουν να δουν και οχι λογω σατανα διαβολου η τριβολου


Χρονια πολλα καλη χρονισα ,απο το 2016 διαβαζω απλα και δεν γραφω τιποτα ,παρακολουθω τα γυρω μου και αναμενω ,Aragorn, Καλε μου συνελληνα το θεμα ειναι πως οι θεσσαλονικεις 2 φορες τον εβγαλαν τον μπουταρη λες και δεν γνωριζαν τι εστι ....για ολα που μας κατατρωγουν για ολα αυτα που μας καταστρεφουν υπαρχει λυση ,και ο κοσμος παρα ολα αυτα ακομα κλωσα αυγα. ΑΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ + ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ, στην αναγκη ακομα και με τα σκουποξυλα ,αλλα μονο αν καταλαβουμε ολοι πως δεν υπαρχουν πολιτικοι και φυσικα καθολου μα καθολου πατριωτες ,αυτοι ειναι ανθελληνες και προδοτες . Θ πετχουμε αφου καταλαβουμε πως μονο ενα πολιτικο κομμα υπαρχει για ολους μας η ΕΛΛΑΔΑ  πολιτικοποιημενοι και οχι κομματικοποιημενοι ,μονο ετσι θα τα καταφερουμε και το σπιτι μας η πατριδα μας θα ειναι δικια μας και ο προσωπικως μας οικος ασφαλισμενος


Στην αναφορά Στοά Ο χρήστης Aragorn είπε:

Υπάρχει πολύ ψωμί με τις στοές στην Καβάλα :

https://www.xronometro.com/stoes-kavalas/

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Login

Η εγγραφή ενός νέου χρήστη στην ιστοσελιδα μας είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει την δυνατότητα καταχώρισης αναφοράς.
Μπορείτε και έσεις να καταχωρίσετε κάποιο "παράξενο" φαινόμενο που έχετε δεί ή έχετε ακούσει.