Τα τελευταία σχόλια στο paranormap.netΝέο αγωνιστικό μύνημα από τον Μωϋσή Μοναχός εκ Πρεβεζης :

http://opaidagogos.blogspot.com/2018/06/blog-post_30.html?m=1


Στην αναφορά Ο γαιωδαιτισμός της Δωδώνης Ο χρήστης Aragorn είπε:

Όσον αφορά εις την περίπτωση του Μεγάλου Κωνσταντίνου, κατά τον Ιωάννη τον Λυδόν (Περί μηνών Δ,2) εις τα γενέθλια της Κωνσταντινουπόλεως, ως Νέας Ρώμης παρίστατο εις Ιεροφάντης, ονόματι Πραιτεξτάτος, ταυτιζόμενος με τον αρχηγόν των παλαιών εθνικών ιερέων της Ρώμης Ρωμαίων πολίαρχο Agorium Praetextatum και ως Ιεροτελεστής ο νςοπλατωνικός φιλόσοφος Σώπατρος.

Η παρουσία των εθνικών τούτων ανδρών, υποδηλοί συμμετοχή αυτών εις τον καθορισμό της θέσεως του Βυζαντίου ως πρωτευούσης του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους. Και πράγματι η Παλαιά Ρώμη και η Νέα Ρώμη (Βυζάντιο) απέχουν εξ ίσου από το περιόνυμον Μαντείο της Δωδώνης όπερ ήτο το Ιερόν του Παντοκράτορος Διός. Το τρίγωνο Παλαιά Ρώμη-Νέα Ρώμη-Δωδώνη είναι ισοσκελές και η πλευρά αυτού Δωδώνη-Ρώμη προεκτεινόμενη, συναντά τη Μασσαλία της Γαλλίας, ήτις ήτο αρχαία Ελληνική αποικία

 

Θ. Μανιά, Τα άγνωστα μεγαλουργήματα των αρχαίων Ελλήνων, σελ. 42

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Ο τριγωνισμός των ναών Ο χρήστης Aragorn είπε:

Η απόστασις Αφαίας-Αιγίνης-Σουνίου μετρηθείσα γαιδαιτικώς υπό της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (Συν/χου Ριζοδήμου) ευρέθη 44823,30 μ. (Από τον περίβολο του Ναού του Σουνίου μέχρι του περιβόλου του Ναού της Αφαίας).

 

Θ. Μανιά, Τα άγνωστα μεγαλουργήματα των αρχαίων Ελλήνων, σελ. 49

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Εύρεση θησαυρού από όνειρο Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ένα πραγματικά μοναδικό γεγονός, που συνέβη στα Τρίκαλα, αποτέλεσε η υπόθεση του προφητικού ονείρου του 14χρονου Αθανάσιου Κοντογιάννη και η μυστηριώδης συνέχειά του, καθώς οδήγησε στην αποκάλυψη κρυμμένων θησαυρών.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της εφημερίδας “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, ο νεαρός είχε δει στον ύπνο του έναν γέροντα, ο οποίος τον προέτρεπε να μεταβεί στη ρίζα ενός γεροπλάτανου κοντά στο Ληθαίο και συγκεκριμένα, στην περιοχή Βουβή, όπου του ζητούσε επιμόνως να ενεργήσει ανασκαφές, για να βρει κάποιον θησαυρό.

Μάλιστα, ο γέροντας του είχε πει να ψάξει να βρει έναν κάβουρα στη ρίζα του δέντρου και στο μέρος όπου θα κατευθυνόταν ο κάβουρας, εκεί θα έπρεπε να ανασκάψει.
Όταν ο νεαρός Αθανάσιος Κοντογιάννης ξύπνησε, ανακοίνωσε έκπληκτος το περίεργο όνειρό του στους γονείς του, οι οποίοι τον προέτρεψαν να ακολουθήσει πιστά τις συμβουλές του άγνωστου γέροντα.
Έτσι, την επομένη το πρωί ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον φίλο του Παν. Κόπανο, πήγε στο υποδειχθέν σημείο, όπου αντίκρισε τον κάβουρα, ακολούθησε την πορεία του και ξεκίνησε να σκάβει εκεί που ο κάβουρας σταμάτησε πλέον να κινείται.
Αφού ανέσκαψε για λίγο, βρήκε μια μαρμάρινη λεκάνη, σχήματος ορθογωνίου, μήκος ενός μέτρου και βάθους είκοσι εκατοστών, η οποία σκεπαζόταν από μια πλάκα.

Στην αριστερή φωτογραφία, διακρίνεται με σταυρό ο ανταποκριτής της εφημερίδας "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" Λ. Παπαστεφάνου, ενώ συνομιλούσε με γέροντα χωρικό για την ιστορία του Ναού. Στη δεξιά φωτογραφία, διακρίνεται με σταυρό ο 14χρονος Αθανάσιος Κοντογιάννης, ο οποίος ανακάλυψε τον θησαυρό.Στην αριστερή φωτογραφία, διακρίνεται με σταυρό ο ανταποκριτής της εφημερίδας “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” Λ. Παπαστεφάνου, ενώ συνομιλούσε με γέροντα χωρικό για την ιστορία του Ναού. Στη δεξιά φωτογραφία, διακρίνεται με σταυρό ο 14χρονος Αθανάσιος Κοντογιάννης, ο οποίος ανακάλυψε τον θησαυρό.

Ανέσυρε την πλάκα και άρχισε να ερευνά εντός αυτής. Εντόπισε ξαφνικά ένα φύλλο χρυσού, μεγέθους φύλλου ακακίας, μια μεταλλική ράβδο καλυμμένη με χρυσό, ένα κόσμημα, το οποίο ανήκε πιθανώς σε μητροπολιτική μίτρα κι ένα τεμάχιο μολύβδου.
Εν τω μεταξύ, είχαν συναθροιστεί και άλλα μικρά παιδιά, που παρακολουθούσαν με αγωνία την ιδιότυπη αυτή ανασκαφή και τα οποία, μόλις είδαν τα ανευρεθέντα, άρχισαν να ξεφωνίζουν.
Τις φωνές τους άκουσε τυχαία ο Ενωμοτάρχης κύριος Μαϊμανάκος, που τύχαινε να περνάει από το σημείο. Παρέλαβε τα ανευρεθέντα και οδήγησε τον 14χρονο νεαρό στο Αστυνομικό Τμήμα. Το γεγονός αναφέρθηκε στον Διοικητή του τμήματος, Μοίραρχο Σεϊμενάκη, ο οποίος διέταξε τον Ανθυπασπιστή Μαντέλλο να μεταβεί στο μέρος των ανασκαφών και να εξετάσει σχετικώς.
Ο Ανθυπασπιστής Μαντέλλος επιχείρησε να ανασηκώσει τη μαρμάρινη λεκάνη, μα το σημείο από κάτω πλημμύρισε αμέσως με νερά από τον διερχόμενο ποταμό. Επομένως, τοποθέτησε δύο φρουρούς χωροφύλακες, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες. Πάντως, σύμφωνα με τον νόμο, ο μαθητής θα λάμβανε το ήμισυ του θησαυρού και το υπόλοιπο ήμισυ θα το λάμβανε το Δημόσιο.
Οι φήμες, που κυκλοφορούσαν στην πόλη των Τρικάλων και που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των κατοίκων, έκαναν λόγο για την ανεύρεση του τάφου του Ασκληπιού. Η επικρατέστερη εκδοχή ήταν ότι τα φύλλα χρυσού προέρχονταν από τα εξαπτέρυγα κάποιας εκκλησίας.
Ο ανταποκριτής της εφημερίδας, Λ. Παπαστεφάνου, ο οποίος έσπευσε στο σημείο των ερευνών, διέκρινε έναν λάκκο με θολό νερό. Στην άκρη, ήταν ανασηκωμένο το μισό της ορθογώνιας, μαρμάρινης λεκάνης, ενώ η υπόλοιπη ήταν καταβυθισμένη.
Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι όσα αντικείμενα εντοπίστηκαν, προέρχονταν από τη γειτονική εκκλησία του Αγίου Στεφάνου. Μα, το πιθανότερο ήταν ο νεαρός να είχε φέρει στο φως έναν αρχαίο τάφο.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κύριος Πολύκαρπος, που ρωτήθηκε σχετικώς, εξέφρασε την έκπληξή του γιατί οι αρμόδιοι δεν προσκόμισαν στην Μητρόπολη τα ανευρεθέντα, ώστε να εξεταστούν. Θεώρησε αδύνατο να διατυπώσει την άποψή του, πριν προλάβει να εξετάσει τα αντικείμενα της ανασκαφής.
Μυστηριώδης, λοιπόν, υπήρξε η προέλευση των περιβόητων θησαυρών. Μυστηριωδέστερος ήταν, όμως, ο τρόπος της αποκάλυψής τους.
Το όνειρο του 14χρονου Αθανάσιου Κοντογιάννη, ο γέροντας που είδε στον ύπνο του και η επιβεβαίωση του ονείρου απέμειναν να συζητιούνται για πολύ καιρό στην πόλη των Τρικάλων.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, στις 05/02/1935…

 

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/FUDFb/~3/KvgQxoIufCs/1935_16.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/ParanormapΣτην αναφορά Από το 1996 περίμεναν τους λαθρομετανάστες Ο χρήστης Aragorn είπε:

Παρόλα αυτά οι ελληνικες κυβερνήσεις από το 1993-1997 (κάποιους μήνες της ΝΔ αλλά κυρίως το ΠΑΣΟΚ) ενέτειναν τους ελέγχους και απέλασαν πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες σύμφωνα με τα στοιχεία της EUROPOL. Ενώ οι τωρινοί...

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Τεράστια τούμπα μεταξύ Φιλίππων και Καλαμώνα Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ήρθα σήμερα το πρωί σε επικοινωνία με την αρχαιολογική υπηρεσία της Καβάλας. Πράγματι είναι τούμπα γνωστή στην αρχαιολογική υπηρεσία και απ' ότι μου είπαν έχει σχέση με την "ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων."

Δεν υπάρχει καμία πινακίδα ούτε καμία φύλαξη της περιοχής. Και το χειρότερο. Στους πρόποδες της τούμπας κάποιος έχει φυτέψει... ηλίανθους.

Κάποιοι στο εξωτερικό βρίσκουν δύο πέτρες η μία πάνω από την άλλη και τις εκμεταλλεύονται ενώ εμείς τα αφήνουμε στην τύχη τους. Άντε το πολύ πολύ να φυτέψουμε κανέναν ηλίανθο

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Μου στάλθηκε νέο κείμενο :

http://opaidagogos.blogspot.com/2018/06/blog-post_18.html?m=1


Στην αναφορά Έχουμε δημοκρατία. Ο χρήστης Aragorn είπε:

Γιατί δεν διώχθηκε ποτέ ο Γιάννης Μπουτάρης σύμφωνα με το άρθρο 2 του Νόμου υπ’ αριθμ. 4285;

 

Η εικόνα του 75άχρονου ηλικιωμένου πεσμένου δημάρχου και ο ξυλοδαρμός του, που έκανε το γύρω του διαδικτύου μόνο θλίψη θα μπορούσε να προκαλέσει και όχι χαρά.

 

Οι δηλώσεις του, ναι ήταν πάντα ανθελληνικές και προκλητικές και πάντα υπήρχε η απορία γιατί εκλέγεται και ποιοι τον ψηφίζουν. Όμως το να χαιρόμαστε που καταντήσαμε σαν τους μπρατσαράδες πατριώτες της Βουλής και λύνουμε τις διαφορές μας με τη βία με ξεπερνά.

 

Αλήθεια, γιατί δεν διώχθηκε ποτέ ο Γιάννης Μπουτάρης (που ανέλαβε καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2011) σύμφωνα με το άρθρο 2 του Ν 4285 που προβλέπει ποινές για όποιον με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή αρνείται την ύπαρξη ή την σοβαρότητα εγκλημάτων Γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και του Ολοκαυτώματος;;

 

Αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί, να μας προβληματίζει και κυρίως να μας ανησυχεί!

 

Ας ρίξουμε μια ματιά στην εφημερίδα της κυβερνήσεως τεύχος 1ο- Αρ. Φύλλου 191 – 10 Σεπτεμβρίου 2014

 

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4285 – Άρθρο 2

 

Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων

 

1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων ή μέλους της που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά μίας τέτοιας ομάδας ή ή μέλους της, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου.

 

2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000 − 25.000) ευρώ.»

 

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2014

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κάρολος Γρ. Παπούλιας

 

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Γκίκας Χαρδούβελης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ιωάννης Βρούτσης

Μιχαήλ Χρυσοχοΐδης

Νικόλαος Ταγαράς

Χαράλαμπος Αθανασίου

 

Επίσης γιατί δεν διώχτηκε ποινικά ο Γιάννης Μπουτάρης όταν δήλωνε για τον Μητροπολίτη Πειραιώς :

 

«Έχουμε ένα μητροπολίτη, λίγο ακραίων αντιλήψεων. Εμένα με ενοχλεί όταν πάω να ακούσω τη δοξολογία να ακούω τον εθνικό ύμνο. Αν δεν ξεχωρίσει η πολιτική με την εκκλησιαστική εξουσία πάντα θα έχουμε έναν Άνθιμο να μας δημιουργεί προβλήματα. Ο μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για ξύλο! Τι να τον κάνεις; Να του πεις μη τα λες;»

 

Αυτά (κι άλλα πολλά) θα έπρεπε να μας ανησυχούν!!

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/2-4285.html

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Το όνειρο του Μακρυγιάννη Ο χρήστης Aragorn είπε:

Τότε μείναμεν" σύνφωνοι να πάγω εγώ το βράδυ καραγούλι, να στείλω ανθρώπους μου, κι' αυτείνοι να πάνε από τα μεσάνυχτα και πέρα όσο-να φέξη. 'Εστειλα εγώ το βράδυ• τα μεσάνυχτα πήγαν από αυτούς. Κάθισαν καμμιά ώρα κι' άφησαν τον τόπον άδειον και ήρθαν μέσα-εις τους Μύλους κ' έπεσαν και κοιμήθηκαν. Εγώ πάντοτες εις τέτοιες εποχές δεν κοιμώμαι χωρίς έγνοια. -Είμαι κιοτής και πάντοτες προσέχω να-μην χαθώ αδίκως• κ' έχω κι' άλλους εις την οδηγίαν μου και τους χάνω κ' εκείνους. Βλέπω εις τον ύπνο μου κ' έρχεται "ένας και μου λέγει• ""Σήκου απάνου!"" Ξύπνησα, ματακοιμήθηκα. " "Πάλε τον βλέπω και μου λέγει• ""Σήκου!"" 'Ημουν νοιασμένος και δεν κοιμώμουν." Τότε σηκώνομαι, τηράγω από το παλεθύρι και γιόμωσε ο τόπος Τούρκους• και το περιβόλι όλο γιομάτο. Κ' εμείς -κανείς να είναι έξυπνος• και δεν θ' άφιναν ρουθούνι. Και θα μας σκατοψύχαγαν τόσος κόσμος αδύνατος, οπού 'ταν εκεί και κουβαλιώνταν εις τ' Ανάπλι με τα καϊκια. Τότε "βάνω τις φωνές• ""Τούρκοι! Τούρκοι!"". Οι άλλοι που μ' άκουσαν λέγαν• " Ο Μακρυγιάννης πέθανε από τον φόβον του και δεν κοιμάται• όλο Τούρκους "νειρεύεται"". Τότε ευτύς εγώ πήρα καμμιά πενηνταριά συντρόφους μου" και πάμε από τα τείχη των Μύλων, οπού βαστούν το νερό, και ήταν καλάμια κι' άλλα χορτάρια και δεν φαινόμαστε, και παίρνομεν την πλάτη των Τούρκων και τους δίνομεν μίαν φωτιά άξαφνα και σκοτώσαμεν καμπόσους• και τους ριχτήκαμεν και με τα μαχαίρια• και τους βγάλαμεν από το περιβόλι κι' απ' ούλες τις θέσες οπού 'χαν κυργέψη και τις λάβαμεν εμείς πίσου εις την εξουσίαν μας.

Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Η θαμμένη εικόνα Ο χρήστης Aragorn είπε:

Γύρω στα 1875 όταν η Παναγία εμφανιζόταν στο χωριό Αρμένιο, πρώην Γκερλί, που βρίσκεται κοντά στα όρια του νομού Λαρίσης με το νομό Μαγνησίας, πληροφόρησε τους χωρικούς μέσω κάποιου απλοϊκού τσοπάνη, για ένα θαμμένο αγιάσμα που υπήρχε στην περιοχή. Αυτό πράγματι βρέθηκε, και χτίστηκε και ναός της Ζωοδόχου Πηγής. Είπε επίσης ότι θαμμένη στη γη παραμένει μία εικόνα της, που είναι η πρώτη από τις τρεις που ζωγράφησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς, ζώσης της Θεοτόκου. Όμως δεν επέτρεψε η Παναγία όταν σκάβανε, να πεί ο τσοπάνης, ονόματι Ιωάννης Αγριτζόμπανος, το μέρος που βρίσκεται η εικόνα στους εργάτες για να την αποκαλύψουν. Του είπε όμως, ότι θα βρεθεί η εικόνα μετά τον μεγάλο Πόλεμο, όταν η Κωνσταντινούπολη γίνει κονιορτός (σκόνη), και μείνει το 1/3 της ανθρωπότητας. Μάλιστα αυτός ο Ιωάννης είπε ότι ο πόλεμος θα γίνει όταν ανοίξει η Αυλώνα. Η Αυλώνα, στη Βόρειο Ήπειρο, άνοιξε σε πρώτη φάση το 1991 με την πτώση του καθεστώτος του Εμβέρ Χότζα. Ήταν λιμάνι χωρίς δρόμο. Αλλά τώρα η παρα - Εγνατία που ξεκινάει από εκεί (Δυρράχιο), και φτάνει μέχρι το Μπουργκάς της Βουλγαρίαςτελειώνει, ίσως είναι ζήτημα ελάχιστων χρόνων ή μηνών, το ίδιο και η δική μας Εγνατία! -ΛΜΔ)

Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης, Προφητείες

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

 


Στην αναφορά Η κρεατοελιά Ο χρήστης είπε:

οταν πηγαινα γυμνάσιο εβγαλα ξαφνικα μια κρεατοελια στη μασχαλη η οποια  καθε μερα διπλασιαζοταν σε μεγεθος τη δευτερα ηταν η μιση τη τριτη η διπλασια και παμε λεγοντας .εβαλα λαδι του αγιου εφραιμ στο σημειο και σταυρωσα την ελια με το λαδι η ελια ξεραθηκε και επεσε σελιγες μερες


Στην αναφορά Νὰ ποιὸς ἦταν ὁ Βενιζέλος. Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ξέρετε ότι ο "θεικος"  Βενιζέλος μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ναυτικού) ένα από τα πολλά που εκανε) πήρε πολιτικό άσυλο στον φασιστα Μουσολίνι (!!) που πολεμησε ο "φασιστας" Μεταξάς;

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Πιττακός ο Μυτηληναίος 6ος αιώνας π.Χ.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Τεράστιοι κίονες. Ποιοι τους έφτιαξαν; Ο χρήστης Aragorn είπε:

http://www.arxeion-politismou.gr/2018/04/fakellos-sarkofagoi-Mesoxoria-Evoias.html

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Η πάκτωση των κόμβων της ανώτατης στάθμης των τοιχωμάτων μιας κατασκευής με το έδαφος χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό της ευρεσιτεχνίας εκτρέπει τις ανοδικές αδρανειακές εντάσεις της ροπής ανατροπής μεταφέροντας αυτές ελεύθερα απευθείας από το δώμα μέσα στο έδαφος αποτρέποντας καθαυτόν τον τρόπο τις μετατοπίσεις της στροφής τους υπεύθυνες για όλες τις αναπτυσσόμενες εντάσεις πάνω στον κορμό των φερόντων στοιχείων που προκαλούν ανελαστικές παραμορφώσεις κάμψης και αστοχίες σε έναν μεγάλο σεισμό.


Στην αναφορά Η μάχη με τον διάβολο Ο χρήστης Aragorn είπε:

Την ώρα που έφευγε η ψυχή του γερο-Αυγουστίνου το πρόσωπό του άστραψε τρεις φορές σύμφωνα με τα λεγόμενα του μοναχού που τον γεροκομούσε.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Οράματα πριν το τέλος Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ο πατέρας Παίσιος είχε και την μεταθανάτια επίσκεψη του παπα-Τύχων ακριβώς μετά 3 χρόνια από τον θάνατό του :

Τώρα πιά o Γέροντας θά μάς έπισκέπτεται έκείνος άπό τόν Οϋρανό καί θά μάς βοηθάη περισσότερο. "Αλλωστε, τό είχε υποσχεθή ο ϊδιος: «'Εγώ θά έρχωμαι κάθε χρόνο νά σέ βλέπω». Πέρασαν τρία χρόνια ολόκληρα, χωρίς νά μού παρουσιασθή, καί αύτό μέ έβαλε σέ λογισμούς: «μήπως έσφαλα σέ κάτι;» Μετά άπό τρία χρόνια μού έκανε τήν πρώτη του έπίσκεψη. 'Εάν έννοούσε δ Γέροντας ότι τό "...κάθε χρόνο" θά άρχιζε μετά άπό τά τρία χρόνια, αύτό μέ παρηγορεϊ, γιατί έτσι δέν ήμουν έγώ αίτία σ' αύτό τό θέμα. 'Η πρώτη λοιπόν φορά ήταν στ{ς 10 Σεπτεμβρίού 1971, βράδυ, μετά τό μεσονύκτιο. 'Ενώ έλεγα τήν ευχή, βλέπω ξαφνικά τόν Γέροντα νά μπαίνη στό κελλί! Πετάχχτηκα καί τού έπιασα τά πόδια καί τά φιλούσα μέ ευλάβεια.  Δέν κατάλαβα όμως πώς ξεγαντζώθηκε άπό τά χέρια, μου καί, καθώς έφευγε, τόν είδα νά μπαίνη στό Ναό, και έξαφανίστηκε. Φυσικά, τά χάνει κανείς έκείνη τήν στιγμή ίόταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Ούτε κα{ μπορεί να τα  έξηγήση αυτά μέ τήν λογική, γι' αύτό καί λέγονται θαύματα. "Αναψα άμέσως τό κερί, γιατί μόνο τό κανδήλι είχα αναμμένο, όταν συνέβη αύτό, γιά νά σημειώσω στό ημερολολόγιο τήν ήμέρα αϋτή πού μού είχε παρουσιασθή ο Γέροντας, γιά νά τό θυμάμαι. "Οταν είδα ότι ήταν ή ήμέρα που είχε κοιμηθή ο Γέροντας (10η Σεπτεμβρίου), πολύ λυπήθηκα καί έλέγχθηκα, πού μού πέρασε τελείως άπαρατηρητη έκείνη ή ήμέρα.

Γέροντος Παισίου, Αγιορείται Πατέρες και Αγιορείτικα, σελ. 37

Η δεύτερη επίσκεψη του παπα-Τύχων έγινε έξω από το κελί του Παίσιου στον πάτερ Ανδρέα

Είχε έρθει στό Κελλί μου, γιά νά τόν εξυπηρετήσω σέ κάτι πού ήθελε. Φυσικά, ούτε μέ γνώριζε ούτε καί έγώ τόν γνώριζα. Περίμενε λοιπόν έξω άπό τό Κελλί μου, κάτω άπό τήν ελιά, γιατί νόμιζε ότι άπουσιάζω. 'Εγώ ήμουν μέσα στό εργαστήρι καί δέν άκουγόμουνα, γιατί βερνίκωνα είκονάκια. "Οταν τελείωσα, έψαλα τό Αγιος ο θεός καί βγήκα έξω. Μόλις μέ είδε ο Πατήρ 'Ανδρέας, ξαφνιάστηκε καί μού διηγήθηκε μέ Θαυμασμό το έξής γεγονός: «'Ενώ περίμενα κάτω άπό τήν έλιά, είχαν κλείσει τά μάτια μου, άλλά τίς αϊσθήσεις μου τίς είχα. Βλέπω, λοιπόν, έναν Γέροντα νά βγαίνη άπό εκείνα τά δενδρολίβανα καί νά μού λέη: - Ποιόν περιμένεις; Καί έγώ τού άπήντησα: - Τόν Πατέρα Παϊσιο. 'Ο Γέροντας μού είπε: - 'Εδώ είναι, καί έδειχνε μέ τό δάκτυλο πρός το κελλί.
»'Εκείνη τήν στιγμή πού έδειχνε, άκουσα νά ψέλνης τό 'Αγιος ο θεός καί βγήκες έξω. Αυτός, Πάτερ Παϊσιε, Θά είναι κανένας "Αγιος, γιατί τούς καταλαβαίνω. "Εχω ίδεί καί άλλες φορές τέτοια!» Τότε τού διηγήθηκα μερικά γιά τόν Γέροντα καί το είπα ότι έκεί στά δενδρολίβανα είναι δ τάφος του. Είχα φυτέψει γύρω - γύρω δενδρολίβανα, τά όποία είχαν μεγαλώσει, καί δέν διακρινόταν δ τάφος, γιά νά μή πατιέται τό Λείψανό του, μιά πού μού έδωσε εντολή νά μή τού κάνω έκταφή.

Γέροντος Παισίου, Αγιορείται Πατέρες και Αγιορείτικα, σελ. 38

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

 


Επίσης :

- Τα πουλιά της Κλιόντνα τρώνε τους καρπούς της ιερής μηλιάς
- Στο "Ταξίδι του Μπραν" το σύμβολο της θεάς του του Άλλου Κόσμου είναι ένα κλαδί μηλιάς, ασημένιο με άσπρους ανθούς.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

(Aragorn)


Παρακάτω παρουσιάζω ένα παράξενο ευρημα που έχει σχέση με τον τάφο του Αλέξανδρου.., στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

 

https://4.bp.blogspot.com/-i-AMUSQfpC0/Wts1CegnBWI/AAAAAAAAO70/cSCAZT3PySUrkrjo_gRZA4y48v3imq9ZACLcBGAs/s1600/%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2595%25CE%259E%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2594%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A5%2B%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A6%25CE%259F%25CE%25A3%2B%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CE%2597%25CE%25A0%25CE%2591.jpg

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Τι πλοία ήταν αυτά; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ο Μανάναν ο θαλάσσιος θεός των Τουάθα Ντε Ντανάαν ήταν και μάγος ο οποίος έδινε βοήθεια στους Ντε Νταναάν. Μεταξύ άλλων είχε μια βάρκα που υπάκουε στις σκέψεις του ναύτη της.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Login

Η εγγραφή ενός νέου χρήστη στην ιστοσελιδα μας είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει την δυνατότητα καταχώρισης αναφοράς.
Μπορείτε και έσεις να καταχωρίσετε κάποιο "παράξενο" φαινόμενο που έχετε δεί ή έχετε ακούσει.