Τα τελευταία σχόλια στο paranormap.netΔείτε τι είπε ο Βενιζέλος στο OPEN :

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/866365_evenizelos-yparhei-protasi-toy-mpil-gkeits-gia-emfyteysi-chip-se-oloys-o

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Η αρχή :

https://www.scribd.com/document/455437456/emfanisi-xristoy-kalymnos

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Και ο... Τσαβούσγλου :

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/865142_mtsavoysogloy-me-aformi-ton-koronoio-hreiazomaste-pagkosmia

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Και ο Κοσμάς ο Αιτωλός έλγε στις προφητείες του, όμως με τον τρόπο του, μείνετε σπίτι

Πίσω ἀπό τή μιά θύρα νά κρυφθῆ κανείς, γλυτώνει• θά εἶναι βιαστικό (Νο 94)

https://www.impantokratoros.gr/A02E46A4.el.aspx

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

 


Δείτε και εδώ :

http://www.arxeion-politismou.gr/2020/04/ypogeio-oryxeio-20300-xronon-stin-Thaso.html

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Να τον διώξει η ΝΔ Ο χρήστης Aragorn είπε:

Και η διάψευση που ήρθε στην ίδια εφημερίδα από τον ίδιο στις 5/2/2011 σελ. 5

Το σημερινό σας πρωτοσέλιδο με εμφανίζει να έχω κάνει δήλωση την οποία ουδέποτε έκανα και διαψεύδω κατηγορηματικά. Έρχεστε δε εσείς και ο κ. Βελόπουλος καθυστερημένα να αναπαράγεται μια μη είδηση ενώ έχω ήδη απαντήσει στο blοg της Θεσσαλονίκης που την πρωτοεμφάνισε.

Κατανοώ την ευαισθησία σας, ιδίως σε ζητήματα εθνικής ιστορίας, όμως η ίδια η αποδιδόμενη φράση στερείται νοήματος. Αυτό που Θα είχε νόημα κάποιος να πει Θα ήταν ότι οι δημοτικοί άρχοντες της Θεσσαλονίκης καλό Θα ήταν να ασχοληθούν με τις πραγματικές αρμοδιότητές τους, όπως είναι το μείζον ζήτημα της συλλογής και διαχείρισης των σκουπιδιών, και, ίσως, λιγότερο με τον Μέγα Αλέξανδρο που δεν έχει τόσο ανάγκη από αυτόκλητους υπερασπιστές (ιδίως κείθεν των συνόρων). "Ηδη έχω στείλει σχετική διάψευση και στη Σκοπιανή εφημερίδα.

Μείζον παραμένει το ζήτημα της ευκολίας με την οποία διατυπώνονται αβασάνιστα κατηγορίες στη χώρα μας. Φαντάζομαι πως όλοι συμφωνούμε ότι η Ελλάδα μας έχει έναν δύσκολο αγώνα μπροστά της για την υπεράσπιση των συμφερόντων της και πως η σπίλωση πανεπιστημιακών για εσωτερικά επικοινωνιακά παιχνίδια δεν βοηθά.

Παρακαλώ για την επανόρθωση. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

Στην αναφορά Να τον διώξει η ΝΔ Ο χρήστης Aragorn είπε:

Μα έχει πει και άλλα, όμως οι Έλληνες τον ψήφισαν για βουλευτή τους. Καμαρώστε τον λοιπόν και αυτόν αλλά και την ΝΔ που τον στηρίζει :

Σε συνέντευξη που παρεχώρησε στην σκοπιανή εφημερίδα  «Utrinski Vesni», ο  αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη, Δημήτριος Καιρίδης, όπως τονίζει με έμφαση η δημοσιογράφος Μιρκίτσα Πόποβις, ανέφερε επί λέξει πως «ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, δεν είναι σημαντικότερος, από ένα σωρό σκουπιδιών(!!!), μπροστά στην πολυκατοικία μας»!

Εφημερίδα Ελεύθερη 'Ωρα, σελ. 4 4/2/2011
Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

Στην αναφορά Ο Παττακός και η μασωνία Ο χρήστης Aragorn είπε:

Δείτε τη γράφει ο ίδιος ο Παττακός σε ένα από τα βιβλία του :

Τέλος πάντων, λοιπόν. Εις τον Μασoνσαμόν, Τεκτoνισμόν εμυήθην, προταθείς από τρεις διακεκριμένους αξιωματικούς του Όπλου μου -ιππικού, τον προϊστάμενόν μου Αντισυνταγματάρχην Γκίκα Σόλωνα, Στρατιωτικόν ακόλουθων εις Ουάσιγκτον και μετέπειτα αρχηγόν ΓΕΣ και τέλος μετά την αποστρατείαν του δις Υπουργό Δημοσίων έργων, των Κυβερνήσεων Καραμανλή. Εκ τούτου προκύπτει ότι ο Στρατηγός Γκiκας Σόλων ήτο εργατικότατος και αποδοτικότατος, προσόντα άνευ των οποίων, ουδείς γίνεται δεκτός εις τον Τεκτωνισμόν. Δεν γίνονται δεκτοί, επίσης, άθεοι,οι τεμπέληδες και οι φανατισμένοι εγωιστές.

Από τα μέλη, λοιπόν, της Επαναστάσεώς μας μόνον εγώ είχω υπάρξει δια ολίγον διάστημα προ της Επαναστάσεως. Επίσης δεν αποδέχονται α Τέκτονες τα δικτατορικά καθεστώτα.

Λειτουργούν. νυκτερινάς ώρας, όχι πολλάς, το πολύ δύο ώρας. Τηρούν άκραν μυστικότητα, το δε μυστικόν, ειναι επτασφράγιστον το γνωριζουν μόνον οι του τριακοστού τρίτου(33ου) βαθμού, μη επιτρεπόμενον να ro ομολογήσουν. Κάτι τέτοιο ισχύει και εις την θρησκείαν μας, θρησκεία του Ιησού Χριστού του Ναζωραίου, λεγομένου προτού κοινωνήσωμεν. ιδού αυτό: «Του Δείπνου σου του Μυστικού, Υιέ θεού, σήμερον κοινωνων με παράλαβε, ου το μυστήριον είπω, ου φίλημά σοι δώσω ως ο Ιούδας αλλ' ως ο ληστής ομολογώ σοι. Μνήσθητί μου, Κύριε, όταν έλθης εν τη Βασιλεία σου».

Σας βεβαιώνω, ότι δεν  ήθελα να διαφημίσω τον Μασονισμόν, δεν τον χρηαμοποιεί, αντιθέτως μάλιστα, το καταστατικόν του τον απαγορεύει. Η πρόταση εισόδου εις τω Τεκτονισμόν, γίνετα μόνον υπό τριών εκ των πλέον εκλεκτών τεκτόνων, βαθμού τρίτου και άνω. Οιονδήποτε μειονέκτημα υποψηφίου αποκλύει την μύησηv οιονδήποτε. Είναι δε τα μειονεκτήματα αυτά: Κακός πατριώτης, μη ενθέρμως λατρεύων τον θεόν - Μέγα Αρχιτέκτονα - ΜΑΤΣ - του Σύμπαντος αποκαλούμενον και τα προαναφερόμενα. Όλα τηρούνται αυστηρώςΓ..

Γνωρίζω, επίσης ότι όλοι οι Βασιλείς τα Κόσμου είναι μυημένοι σε αυτήν την ιδεολογία και ουδείς έχει αποδειχθεί ανάξιος της Πατρίδος του. ΕΚ ΗΠΑ, το ήμισυ του πληθυσμού ανήκει εις τον μισητόν κατά τα άλλα, από τους άλλους Τεκτωνισμόν - Μασονισόν Εξεπεδεύθην επί τρίμηνω εις την Σχολήν Τεθωρακισμένων FORT KNOX KENTUCKY και έφριξα: Είναι σπίτι παρά σπίτι Τεκτονική Στοά με τα σχήματα Κανόνα και Διαβήτην εις την είσοδο. Όμως αι ΗΠΑ έχουν σώσει την ελευθερία του Κόσμου, από τους δύο καταστρεπτικούς Παγκοσμίους Πολέμους!

Εφημερίδα Ελεύθερη 'Ωρα, σελ. 2 18/01/2010

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και την Ντόρα Μπακογιάννη τον Δεκέμβριο του 2010 από την Κων/πολη να δηλώνει πως "Μία συμπλοκή ήταν ατυχής με τους Τούρκους το 1821".

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Και αυτοί γιατί μας τα λένε διαφορετικά;

12 ειδικοί που αμφισβητούν τον πανικό του κοροναϊού

http://greeknewsondemand.com/2020/03/28/12-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bc%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%bf/

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Είναι επικίνδυνα τα chemtrails; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Άρθρα της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα σχετικά με τα chemtrails (23/10/2010)

https://www.scribd.com/document/453763451/Chemtrails

Είμαστε και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Απαγορεύεται να σκέφτεσαι με τον δικό σου νου.

 

Απαγορεύεται να διαφωνείς με τους λακέδες της εξουσίας.

 

Εχουν λυσσάξει με τα δικαιώματα περί ελευθερίας του λόγου αλλά τους πιάνει μουγκαμάρα και τρόμος περί της ελευθερίας του αντίλογου. Πρέπει όλοι να λέμε «ναι κύριε» να συμφωνούμε και να υποστηρίζουμε το εξουσιαστικό αφήγημα. Η ανθρωπόμαζα δεν γνωρίζει πως δεν έχει απολύτως κανένα «δικαίωμα» παρά μονάχα προνόμια από την εξουσία και τα οποία προνόμια της τα αφαιρούν όποτε κάνουν κέφι με οποιαδήποτε γελοία δικαιολογία. Προνόμια που σου δίνει ο Αφέντης σου όποτε αυτός κρίνει απαραίτητο, έχεις βλακάκο και απολύτως κανένα δικαίωμα. Είναι σαν να λέμε πως τα πιόνια στο σκάκι έχουν δικαιώματα. Τα χαρτιά στην τράπουλα και τα ζάρια στο καζίνο πόσα δικαιώματα πιστεύεις ότι έχουν; Ε, άλλα τόσα έχεις κι εσύ.

 

Αν μάλιστα πιστεύεις, -γιατί ο φόβος θανάτου δεν σου επιτρέπει να γνωρίζεις- αυτά που σου λένε οι διανοητικές πόρνες των μέσων μαζικής εξαπάτησης και οι ειδικοί πεϊπερολόγοι, τα καλοπληρωμένα κολ γκερλ του επιστημονικού συστήματος της «Mystery Babylon» ε, τότε, μπράβο σου, είσαι άξιος για τον τίτλο «μαϊμού της ουτοπίας» που εύστοχα προσάπτουν στην ανθρωπότητα οι Επικυρίαρχοι της κι ο Κύριος κι Αφέντης σου.

 

Ετσι λοιπόν μαϊμουδάκι διάβασε το έγραψε στο προφίλ του ο καρδιολόγος Φαίδων Βοβολης / Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, κι έπεσαν να τον κανιβαλίσουν τα διανοητικά πορνίδια του 0,60 λεπτά του ευρώ. Ο καθηγητής δεν λέγει τίποτε περισσότερο από ό,τι λέμε μεταξύ μας εδώ και καιρό. Επεσαν να τον φάνε οι σαλαμάνδρες, τι ότι δεν έχει δίπλωμα γιατρού είπαν, τι ότι είναι τρελός, τι ότι πρέπει να τον συλλάβουν, να τον κάψουν και να τον ανασκολοπίσουν … όλη η σαπίλα του βδελυρού σαρκίου τους ξέσπασε πάνω στον διαπρεπή επιστήμονα που τόλμησε να μην συμφωνήσει ασκαρδαμυκτί με τις σαλαμάνδρες.

 

Το κόλπο που έστησαν είναι αριστοτεχνικό, αφού απευθύνεται σε λαό που θεωρεί τιμητική την λέξη «ποίμνιο».

 

Δεν βγαίνουν τα νούμερα λεβεντομαλάκα μου, που δίνει το αφήγημα, εκτός κι αν είσαι νούμερο αντί για μηδενικό.

 

Και να θέλεις να τους πιστέψεις δεν μπορείς, δεν σε αφήνουν οι ανακολουθίες αυτών που λένε και κάνουν. Φυσικά εδώ στην Ελλάδα, τον τελευταίο τροχό του παγκόσμιου ζουρνά, κάνουν ό,τι τους λένε, δεν έχουν κανέναν έλεγχο στο τι θα κάνουν ή δεν θα κάνουν, αλλού παίρνονται οι αποφάσεις κι εδωνά εφαρμόζονται όπως σε κάθε πτωχευμένη παγκόσμια υποεπαρχία. Μην κοιτάς τι λένε οι μαριονέτες στα μέσα μαζικής προπαγάνδας, απλώς μιμιδίζουν το εξουσιαστικό παγκοσμιοποιημένο αφήγημα. Θέλουν υπάκουα προβατάκια, φοβισμένα μέχρις θανάτου που θα κάνουν αναντίρρητα ότι τους λένε. Είναι ευτύχημα πως στην χώρα του πολυμήχανου Οδυσσέα, δεν μπορούν να περάσουν την υπακοή, όσο βρώμικη δουλειά κι αν έχει κάνει η χριστιανική πανούκλα που θέρισε τα Ελληνόφωνα ποίμνια της. Την πολεμική Ψυχή του Ηρακλή και την Θεϊκή Πανουργία του Οδυσσέα είναι ανίκανοι να την διαβρώσουν. Και θα την βρουν μπροστά τους ή μπορεί και να την βρήκαν ήδη …

 

Στην Νέα Τάξη Πραγμάτων τα πράγματα είναι οι ανθρωπότητα.

 

—————-

 

Διαφωνώ με τον περιορισμό.

 

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά.

 

Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα. Σας λένε για ‘εκθετική αύξηση’.  Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση. Φυσιολογικό.

 

Τον Φεβρουάριο τα κρούσματα γρίπης ήταν πάνω από 300.000 στην Ελλάδα και οι προκαλούμενοι θάνατοι πολύ περισσότεροι από τώρα. Αλλά δεν σας είπαν κάτι. Και κάθε χρόνο τέτοια περίπου νούμερα υπάρχουν. Στην Ιταλία τα θύματα το 2018 με μια επιδημία γρίπης ήταν περί τα 25.000! Δεν έγινε τίποτα. Ο πρόεδρος του ΠΟΥ προ μηνός είπε πως ετησίως έχουμε 60.000 νεκρούς από την γρίπη. Οι τεθνηκότες αυτοί είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία άνθρωποι με χρόνια νοσήματα.

 

Πάντα ως ιατρική κοινότητα προσπαθούμε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να τους προστατεύσουμε. ΠΑΝΤΑ. Με σχετική απομόνωση. Τώρα ξαφνικά τους θυμήθηκαν και αιτιώνται πως έχουμε γονείς, παππούδες ως οικογένεια; Προσβλητικό. Εμείς ΠΑΝΤΑ τους προστατεύουμε. Διάλεξαν πειθήνιο όργανο, ως εκ χαρακτήρα -αν και τον ΣΥΜΠΑΘΩ ως άνθρωπο- λοιμωξιολόγο, υπάκουο στο σύστημα, για να τα περάσουν στον κόσμο όλα αυτά. Είτε με την λογική, είτε με το συναίσθημα. Ο ίδιος έλεγε εντελώς ΑΛΛΑ προ 2 μηνών!

 

Θα μου πείτε, η διαφορά είναι πως δεν έχουμε το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους. Το εμβόλιο… ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…

 

Ο ένας λόγος που γίνονται όλα. Και μετά φυσικά θα σας πούνε «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ» το εμβόλιο για να μην γίνουν τα περσινά ! Θυμάστε την Ιταλία, θα σας λένε.

 

ΟΧΙ, υποχρεωτικό εμβόλιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.

 

Ας το περάσουν από όσους νόμους θέλουν.

 

Έχουν πείσει μέσω της πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ τον κόσμο και καταφέρονται ενάντια σ αυτούς τους λίγους, κακούς, ανεύθυνους συμπολίτες μας… Σταθείτε κοντά και σ’ αυτούς που φοβούνται και σ’ εκείνους που δεν φοβούνται! Μην διχάζεστε. Οκ νέα ίωση, οκ να προστατευθούν όπως ΠΑΝΤΑ οι ευπαθείς, οκ ας είμαστε προσεκτικοί, μα όχι όλο αυτό! Είχαν προετοιμάσει σαφέστατα τον εγκλεισμό και τον προετοίμαζαν με κλιμάκωση τις τελευταίες μέρες. Το γνωρίζαμε! Ξαφνικά κάποιοι απείθαρχοι που έβγαιναν έξω… κάποιοι που περνούσαν τα διόδια, κάποιοι που πήγαιναν εκκλησίες, θάλασσα, πικ νικ, την ΩΡΑ που εμείς βλέπαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ! Το ξέραμε για τον εγκλεισμό εδώ και 10 μέρες! Ότι κι αν γινόταν…

 

ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ.

 

Είναι και τεστ πειθαρχίας.

 

ΜΗΝ τους αφήνετε.

 

Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου) να σας τρομοκρατούν. Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας, απλά γελάνε μ’ όλα αυτά! Δεν μιλάμε για θεωρίες συνομωσίας εδώ, αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν! Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες. Στατιστική γίνεται στην ιατρική ΜΟΝΟΝ σε ετήσια βάση! Και φυσικά μπήκαν αυτόβουλα εκατομμύρια άνθρωποι -που ΔΕΝ τους αδικώ, λόγω φόβου και άγνοιας- να γίνουν φανατικοί υπέρμαχοι των θέσεων αυτών.

 

Είδατε κάτι περίεργο να συμβαίνει τριγύρω σας ιατρικώς; (εκτός από τον φόβο). Είδατε φερ’ ειπείν το χάλι το προ 2 μηνών με τα σχολεία τα μισά άδεια από την γρίπη; Σας έπεισαν με τις φράσεις, μεταδοτικότητα, περίεργος ιός; Γελοιοποίησαν τον κόσμο, βάζοντάς του μάσκες και γάντια στο άσχετο, για να μην κολλήσουν τον ‘φονικό ιό’ !!! Ξεπούλησαν τα αντισηπτικά και τα σαπούνια.

 

Εκθετική αύξηση… 500 κρούσματα, που θα γίνουν και 5000! Έλα…

 

Τώρα με αυτά που γράφω τι απομένει; Θα με ξαναπάρετε τηλ, οι γνωστοί να μην μιλώ στον κόσμο; Ο εισαγγελέας θα κινηθεί αυτόνομα όπως είπατε; Δεν υποκινώ κανέναν, έχουμε λάβει αυτή την απόφαση ως κράτος, ας την ακολουθήσουμε. Απλά διαφωνώ με τον περιορισμό.

 

Ναι υπάρχει ίωση. Είναι δυσανάλογα τα μέτρα όμως.

 

Ας πιστέψει λοιπόν ο κόσμος όποιον νομίζει. Έχετε τα ΜΜΕ. Αν τα είχαμε οι άλλοι, θα ήταν αλλιώς. Θα διαλύσουν το σύμπαν, την οικονομία, τα πάντα για το τίποτα! Για το καλό σου…

 

Φυσικά και δεν φταίει αποκλειστικά η Ελληνική κυβέρνηση .Είναι θέμα παγκοσμιοποίησης.

 

Κλείστε τους μέσα.

 

Δείξτε εικόνα.

 

Φοβίστε.

 

Μοιράστε φόβο θανάτου!

 

Ξάφνου όλα θα τελειώσουν και θα πουλήσουν την Μεγάλη Λύση.

 

Εμβόλιο…

 

Σκοτώνονται ανά την υφήλιο για την κυριαρχία.

 

Προσωπικά εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Όσο περνά από το χέρι μου θα λέω στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ που πιστεύω. Θα φροντίζω τους ασθενείς μόνιμα. Θα ασχολούμαι με τις καρδιές των ανθρώπων, αλλά και με το πνεύμα και την ψυχή τους. Δεν θα ρισκάραμε και ΔΕΝ θα παίζαμε με τους συνανθρώπους μας ΠΟΤΕ! Έλληνες, να παραμείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Μόνον αυτό λέω.

 

@Φαίδων Βοβολης / Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Ιδιοκτήτης ιατρείου στην εταιρεία Καρδιολογικό Κηφισιάς, Dott. Fedon Vovolis

 

***

 

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.

Από το πρωί δέχομαι «συστάσεις». Ασφαλώς ενόχλησε το άρθρο.

Ο κος Χαρδαλιάς στις 6 είπε πως «κύκλοι -εγώ δλδ- κάνουν μικροπολιτική για κάποια likes.Έτσι σκέφτεται ο κος Χαρδαλιάς. Ως και η Ιατρική σχολή έβγαλε ανακοίνωση. Επίτηδες δεν διάβασα τα εκατοντάδες μνμ διαπληκτισμού μέσα στο ποστ. Δεν ήθελα να απαντήσω. Δεν ήθελα να διχάσω. Θέλω ήρεμο τον κόσμο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ηταν συγκινητικότατη η προσέγγισή σας. Μου τηλεφώνησαν από παντού. Στα 2100 που έστειλε ο κόσμος το 95% ήταν θετικές προσεγγίσεις. Αυτό ακριβώς τους ενόχλησε, 2000 κοινοποιήσεις σε 13 ώρες.

Να μην φοβάστε.

Ευχαριστώ πολύ!

https://terrapapers.com/apagoreyetai-na-milas/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Από mail που μου στάλθηκε από τον Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης :

https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%cf%89%cf%8b%cf%83%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1/

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Ρε πως αλλάζουν οι καιροί ε Άδωνι; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Έχει πει και άλλα στην Ελεύθερη Ώρα 24/9/2010 σελ. 2 :"Η Ελλάς είναι Χριστιανική χώρα. Οι μουσουλμάνοι κατά πλειοψηφία ήρθαν στη χώρα μας παράνομα, κατά συνέπεια η υποχρέωσή μας να σεβόμαστε το δικαίωμά τους στο να ασκουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα πρέπει να γίνει με τρόπο που δεν αλλοιώνει τον Χριστιανικό χαρακτήρα της χώρας. Όταν η Ελβετία απαγορεύει τους μιναρέδες και τα τζαμιά, το να τα επιτρέπουμε στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια! Επί της ουσίας και οι οκτώ συνυποψήφιοι περιφερειέρχες υποστρίζουν την ανέγερση του μεγάλου ισλαμικού τζαμιού στο Βοτανικό, ενώ εγώ όχι. Δεν θέλω να γίνει τζαμί στο Βοτανικό.

Όσον αφορά την παραφιλολογία ότι δήθεν εγώ θα επέτρεπα να κτιστούν πολλά μικρά τζαμιά είναι απολύτως αναληθής. Η λύση είναι η νομιμοποίηση ορισμένων και πολύ λίγων από τους 75 παράνομους χώρους λατρείας στην Αττική, κυρίως αυτών που πληρούν τους κανόνες ασφαλείας χωρίς την ανέγερση μιναρέδων".

 

Τα θυμάσαι αυτά Γεωργιάδη;

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Τα ίδια και ο Γκόρντον Μπράουν

https://economytoday.sigmalive.com/oikonomia/kosmos/19800_pagkosmia-kyvernisi-eisigeitai-o-gkornton-mpraoyn

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Υπήρχε και τέταρτος νεκρός στα Ίμια; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Και η απάντηση του ΓΕΣ για το τι συνέβη σε ερώτηση του τότε βουλευτη του ΛΑΟΣ Κυρίακου Βελόπουλου :

https://www.scribd.com/document/452925987/karagaitanis

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Βρέθηκε ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου στη Βεργίνα; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Και εδώ τα ίδια και περισσότερα :

https://www.voria.gr/article/arveler-xipniste-echoume-ton-mega-alexandro-thammeno-sti-vergina

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

 


Στην αναφορά Το χωριό των υπερφυσικών φαινομένων στη Νάξο Ο χρήστης Aragorn είπε:

Δείτε περισσότερα εδώ :

https://www.archaiologia.gr/wp-content/uploads/2011/07/80-1.pdf

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Βρέθηκε ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου στη Βεργίνα; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Δείτε περισσότερα εδώ :

https://www.archaiologia.gr/wp-content/uploads/2011/07/75-20.pdf

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

 


Να, κάτι τέτοια βγαίνουν και αρχίζουν οι προβληματισμοί με του Ε :

Ο διάσημος Ιταλός εφευρέτης Γουλιέλμο Μαρκόνι, γνωστός ως “πατέρας της εκπομπής ραδιοκυμάτων σε μεγάλη απόσταση” και γερουσιαστής στη χώρα του, δημοσίευσε στις αγγλικές εφημερίδες νέα συμπληρωματική επιστολή σχετικά με το ζήτημα του μυστηριώδους ραδιογραφήματος από το Διάστημα, που είχε λάβει κατά τη διάρκεια πειραμάτων του.

Ο Μαρκόνι τόνιζε στην επιστολή του αυτή, τον Ιανουάριο του 1920, ότι στο ραδιογράφημα αυτό, το οποίο έλαβαν πολλοί ισχυροί ασυρματικοί σταθμοί της Γης, τεράστια εντύπωση προξενούσε η επίμονη επανάληψη του στοιχείου Ε από το Αλφάβητο του Κώδικα Μορς.

Ο Ιταλός εφευρέτης εξηγούσε ότι δεν είχε κατορθώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή να επιβεβαιώσει επιστημονικά την προέλευση των παράξενων αυτών σημάτων. Δεν είχε καταστεί ακόμη δυνατόν να εξακριβωθεί μήπως τυχόν επρόκειτο περί συμπτωματικής διατάραξης των σημάτων, εξαιτίας ηλιακών φαινομένων.

Περαιτέρω, ο Μαρκόνι φαινόταν να αποκρούει τελείως την ιδέα ότι το μήνυμα προερχόταν από κάποιον γήινο πομπό, ενώ τουναντίον δήλωνε πεπεισμένος ότι είχε καταφτάσει από κάποιον άλλο πλανήτη.

Το μυστηριώδες ραδιογράφημα από το Διάστημα, με το επαναλαμβανόμενο Ε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γουλιέλμο Μαρκόνι, ήταν πιθανότερο να είχε προέλθει από τον πλανήτη Άρη, ο οποίος είναι και ο πλησιέστερος προς τη Γη πλανήτης.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ”, στις 19/01/1920…

https://strangepress.gr/2020/01/13/to-mystiriodes-radiografima-apo-to-diastima-me-to-epanalambanomeno-e/

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Login

Η εγγραφή ενός νέου χρήστη στην ιστοσελιδα μας είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει την δυνατότητα καταχώρισης αναφοράς.
Μπορείτε και έσεις να καταχωρίσετε κάποιο "παράξενο" φαινόμενο που έχετε δεί ή έχετε ακούσει.