Τα τελευταία σχόλια στο paranormap.netΣτην αναφορά Greece Tantra Festival! Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ε, ρε γλέντια!


Στην αναφορά Τεράστιο μητρκό ΑΤΙΑ Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ο κομήτης του Χάλεϋ πέρασε το 1986 και θα ξαναπεράσει το 2061. Μήπως ήταν άλλος κομήτης;

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Ιπτάμενο πλάσμα Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ολοκληρωμένη η αναφορά : Ο Μανώλης Σ. ένας ερασιτέχνης αστρονόμος, παρατηρούσε τον νυχτερινό ουρανό με το τηλεσκόπιο του όταν είδε μα ιπτάμενη φιγούρα να διασχίζει τον σεληνιακό δίσκο. Η έκπληξή του ήταν μεγάλη. Το πλάσμα πετούσε πολύ αργά. Είχε το ύψος ανθρώπου με ενωμένα πόδια και ανοιχτά ακίνητα φτερά σαν Τ. Το χρώμα του ήταν ελαφρώς σκούρο και ο μάρτυρας είχε την αίσθηση πως το πλάσμα ήταν ημιδιάφανο και πως τον κοίταζε. Ένας φίλος του, είπε στον μάρτυρα πως είχε παρόμοια εμπειρία με ιπτάμενο πλάσμα πάλι στη Ρόδο

Πηγή : 1976 Humanoid sighting reports, Compiled by Albert Rosales

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Yπόγειες στοές - H κούφια γη... Ο χρήστης Aragorn είπε:

Δείτε και εδώ :

https://anopaia-atrapos.com/2021/04/11/perpatontas-stis-skoteines-stoes-sta-ypogeia-tis-mystikis-ermoypolis/?fbclid=IwAR1OlxFixacf8wWqclkSwmlhnz45P0BRortgqAIL06pFGi3xJ820UGbbtWs

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Μεγαλύτερη μαλακία δεν μπορούσε να κάνει; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Στο Vehkalahti της Φιλανδίας το 1820 έχουμε ένα παρόμοιο περιστατικό. Σύμφωνα με τον τοπικό θρύλο αρκετοί μάρτυρες είδαν να προσγειώνεται ένα "φωτεινό σκάφος" και να βγαίνουν από αυτό κάποια ανθρωποειδή. Τα όντα άφησαν μια μεταλλική πλάκα με μπερδεμένα σχέδια. Κάπου η πλάκα αυτή χάθηκε και υποτίθεται πως ξαναβρέθηκε το 1970 για να παραδοθεί στον τότε πρόεδρο της NOKIA

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ.


AΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ Τ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΕΚΕΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΕ;;;


Στην αναφορά Κλασική ιστορία... Ο χρήστης Aragorn είπε:

Επίσης εκεί που βρέθηκε η εικόνα ανέβλυζε αγίασμα το οποίο όμως στέρεψε όταν κατέλαβε τη μονή ο Τουρκικός στρατός το 1897 διότι Τούρκος αξιωματικός ούρησε προκλητιώς στον τόπο εκείνο.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Πως χτίστηκαν τα τείχη της Θήβας; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ο Francoise Lenormant, στο βιβλίο του Chaldean Magic αναφέρει πως με ήχους οι ιερείς της Βαβυλώνας μπορούσαν να ανυψώσουν τεράστιους βράχους τους οποίους δεν μπορούσαν να σηκώσουν ούτε χίλιοι άνδρες.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Και όμως δεν είναι η αρπαγή της Περσεφόνης,στο ψηφιδωτό του τύμβου, αλλά η επάνοδός της από τον Άδη. Όπως μας λέει ο Robert Graves στο βιβλίο του The Greek Myths μετά τον θυμό της Δήμητρας που είχε σαν επακόλουθο να μην φυτρώνει τίποτα στη γη ο Δίας αναγκάστηκε να στείλει τον Ερμή να απαιτήσει από τον Πλούτωνα την επιστροφή της Περσεφόνης με την προϋπόθεση να μην είχε φάει από την τροφή των νεξρών που είναι το ρόδι.

Ο Άδης συμφώνησε και ο Ερμής ανέβασε στο άρμα του την Περσεφόνη. Εκείνη τη στιγμή ένας από τους κηπουρούς του Άδη, ο Ασκάλαφος, άρχισε να φωνάζει λέγοντας πως είδε την Περσεφόνη να κόβει ένα ρόδι από το δέντρο και να τρώει επτά σπυριά. Ευχαριστημένος ο Άδης διέtaξε τον Ασκάλαφο να ανέβει στο άρμα του Ερμή και αυτός ο οποίος στο τέλος πλήρωσε τη... νύφη. Οργισμένη η Δήμητρα από τα νέα τον έριξε σε μία τρύπα την οποία σκέπασε με ένα τεράστιο βράχο. Τον Ασκάλαφο τον ελευθέρωσε μετά από χρόνια ο Ηρακλής αλλά η Δήμητρα δεν ξέχασε. Τον μεταμόρφωσε σε κουκουβάγια με κοντά αυτιά!

Αν το σκεφτούμε είναι άκυρο να βλέπουμε τον Ερμή ως ψυχοποπμπό στο ψηφιδωτό. Η Περσεφόνη δεν είναι νεκρή και πουθενά δεν αναφέρεται ότι στην απαγωγή της ήταν παρόν ο Ερμής. Επιπλέον τα άλογα στο άρμα του Άδη περιγράφονται στη μυθολογία ως μαύρα, εδώ είναι λευκά.

Το θέμα είναι τι συμβολίζει αυτό το ψηφιδωτό.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Άντε με τον κάθε μ@λ@κ@ που έχουμε μπλέξει Ο χρήστης Aragorn είπε:

Η Μεταξία Τσιποπούλου είναι σύζυγος του γνωστού και αγαπημένου Αρχαιολόγου του Ισραήλ -
Dr. Rupp - ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου Ψυχικού βλ.
http://www.afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=23&t=773

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Επειδή κάποιο λένε πως η εκστρατείες του Διονύσου και του Ηρακλέους είναι φαντασιώσεις του Ψευδοκαλλισθένη δείτε τι αναφέρει ο Πλούταρχος :

Ο ίδιος ο Μ. Αλέξανδρος είπε στον Διογένη τον κυνικό:« «Νυν δε σύγνωθι, Διόγενες, Ηρακλέα μιμούμαι Περσέα ζηλώ, και τα του Διονύσου μετιών ίχνη, θεού γενάρχου και προπάτορος, βούλομαι πάλιν εν Ινδία
νικώντας Έλληνας εγχορεύσαι και τους υπέρ Καύκασον ορείους και αγρίους των Βακχικών αναμνήσαι
κώμων» βλ. Πλούταρχος , Περί Αλεξάνδρου Τύχης Α΄, 10, 332 b,

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Τι είναι αυτά; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Παρόμοιο φαινόμενο και εδώ :

http://paranormap.net/article/11550

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Μια γραμμή από παράξενα φώτα στον ουρανό Ο χρήστης Aragorn είπε:

Παρόμοιο φαινόμενο και εδώ :

http://paranormap.net/article/11197

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


"Υπήρχε το έντονο βοητό η οποία δεν ξέραμε από που προερχόταν, σαν να δούλευαν μηχανήματα από κάτω. Τέτοιο βοητό είχαμε ακούσει στο αστεροσκοπείο της Πεντέλης. Και εκεί δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε από που προερχόταν ο ήχος"

https://www.youtube.com/watch?v=rCKUct8DOws&fbclid=IwAR3FK-klxuFdZ_7hAcdGHRjsp1XvrEWexU37r2pS6oEtsfL6VJj1d3dIagk   (Στο 14.06)

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Το στοιχειωμένο σανατόριο της Πάρνηθας Ο χρήστης Aragorn είπε:

"Πραγματικά στην επίσκεψή μας που κάναμε με την ομάδα ΑΛΦΑ ακούσαμε διάφορους θυρύβους περιηγηθήκαμε σε όλο το χώρο και το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα ήταν με τα μηχανήματα τα οποία ηχογραφούσανε, οι συχνότητες των οποίων είναι περίπου οι συχνότητες που ακούνε τα σκυλιά ακούσαμε σε μία πόρτα την οποία προσπάθησε να την ανοίξει ο δυνατός της παρέας, σε ηχογράφηση που την ακούσαμε 3-4 μέρες μετά που πήγαμε στο συγκεκριμένο χώρο την έκφραση ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ. Πραγματικά η πόρτα δεν άνοιγε, δεν είχε φρακάρει. Μετά από λίγη ώρα η πόρτα άνοιξε, ο χώρος κενός. Εντύπωση προκαλεί πως κατεβαίνοντας κάτω στο υπόγειο του κτιρίου όλων τα μαλλιά είχαν στατικό ηλεκτρισμό και και υπήρχαν μεγάλες μεταβολές της θερμοκρασίας, απ΄ότι θυμάμαι από 18 βαθμούς έφτασε σε κάποιο σημείο τους 4 βαθμούς."

https://www.youtube.com/watch?v=rCKUct8DOws&fbclid=IwAR3FK-klxuFdZ_7hAcdGHRjsp1XvrEWexU37r2pS6oEtsfL6VJj1d3dIagk  (Από 12.04 έως 12,50)

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά UFO που... το παίζει άστρο! Ο χρήστης Aragorn είπε:

Το ίδιο και εγώ πριν από χρόνια στη Δράμα. Έμεινε ακίνητο πάνω από μισή ώρα.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά (Συμπληρωματικό της 1ης αναφοράς) Ο χρήστης Aragorn είπε:

Το ίδιο φαινόμενο εμφανίστηκε στις 12 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα αλλά και στα βορειοανατολικά προάστεια των Αθηνών την 1/1/2000 λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του έτους. Στο εσωτερικό του φαίνονταν να γίνονται παλμικές κινήσεις και γύρω από το κέντρο του εμφανιζονταν στίγματα σε σπειροειδή σχηματισμό. Το φαινόμενο αυτό έχει ιασταυρωθεί από δοαφορετικές πηγές καθώς οι διάφοροι μάρτυρες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, παρακολούθησαν το φαινόμενο από διαφορετικές περιοχές απ' όπου πέρασε και έκαναν ακριβώς την ίδια περιγραφή.

Μετά από συνδυασμό όλων των μαρτυριών από διαφορετικές συνοικίες, όλα συγκλίνουν ότι η πορεία του UFO ήταν : Από τη μεριά της Πάρνηθας, με κατεύθυνση ΝΑ πέρασε αργά, νότια της Πεντέλης και συνεχίζοντας την πορεία του έφυγε προς τα βόρεια του Υμηττού, όπου και έμεινε στάσιμο για περισσότερη ώρα.

Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 91, άρθρο του Μ. Ποδοτά με Το αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο του Αλίκαμπου σελ 20

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Περισσότερα από το περιοδικό Τρίτο Μάτι :

https://www.scribd.com/document/487971153/Ufo-Over-Gytheio

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Ο Paolo Neto στην Αθήνα Ο χρήστης Aragorn είπε:

Δείτε περισσότερα εδώ : https://www.scribd.com/document/487811121/Neto-Athens

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Login

Η εγγραφή ενός νέου χρήστη στην ιστοσελιδα μας είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει την δυνατότητα καταχώρισης αναφοράς.
Μπορείτε και έσεις να καταχωρίσετε κάποιο "παράξενο" φαινόμενο που έχετε δεί ή έχετε ακούσει.