Το ρεπορτάζ το μεταφέρω αυτούσιο απο τον συνάδελφο Ηλία Τσίπα. Δεν αλλάζω ούτε λέξη. Γιατί όπως και να χει είναι συγκλονιστικό.

 

 

Τι γράφει ο συνάδελφος; «Ήταν 24 Δεκεμβρίου 2015, παραμονή Χριστουγέννων, στις 22:00, όταν ο Παντελής Παντελίδης, ο 32χρονος λαϊκός καλλιτέχνης, που στο πέρασμα του από την ζωή έζησε και έφυγε σαν ο απόλυτος Έλληνας ροκ σταρ, της νεότερης γενιάς, τραγoύδησε ζωντανά στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

 

 

 

 

 

Μάλιστα, όπως θα θυμάστε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχθηκε επίσης τον Βασίλη Καρρά, τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Κωνσταντίνα , τους αδερφούς Κωσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου.

 

Τραγική ειρωνεία; Με μια ερώτηση της τελευταίας προς τον μύθο που δημιουργήθηκε από τη νεολαία , πίσω από τις κάμερες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων , είχε ζητήσει , τότε, να μάθει τον λόγο για τον οποίο σχεδόν τα περισσότερα τραγούδια του ήταν καταθληπτικά . Αφού ως γνωστόν , κάποια από αυτά είχαν γραφτεί για τον πρώιμο θάνατο .

 

Η απάντησή του σύμφωνα με πληροφορίες του «PatrasGossip»; Απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ..!

 

«Γιατί απλά…το τελευταίο διάστημα νιώθω όλο και πιο έντονα να με περιτριγυρίζει ο χάρος», φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί ο Παντέλος, όπως τον λένε οι θαυμαστές του».

 

Πηγή:gossip-tv / nassos.blog