(Σημ. Aragorn : Και εγώ που βλέπω UFO's);

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΙΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ! «ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣ»







Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαιρούλα Γιαννακάκη, «έκραξε» από τον λογαριασμό της στο Twitter την Αρχιεπισκοπή Κύπρου, επειδή τόλμησε να υπαινιχθεί πως υπάρχουν Άγγελοι και συνομιλούν με τα παιδιά!.. «Αγαπητή Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Αν τα παιδιά μας αρχίσουν να βλέπουν αγγέλους θέλουν ψυχίατρο, όχι βραβείο», έγραψε επί λέξει στο Twitter η Μαιρούλα, που είναι «κολλητή» με τον επικεφαλής του ανθελληνικού «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι» και γιό του υπουργού της "Χούντας", Παναγιώτη Δημητρά.




Η οργή της πρώην ΔΗΜΑΡικής και νύν Συριζαίας Γιαννακάκη οφείλεται στο εξής: Η Αρχιεπισκοπή Κύπρου προκήρυξε πριν από λίγες ημέρες Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό για την συμβολή της Ελληνικής Γλώσσας στην διάδοση του Χριστιανισμού. Σε κάποιο σημείο της προκηρύξεως αναφέρεται: «Αν τυχόν κάπου συναντήσω αγγέλους, θα τους μιλήσω ελληνικά, επειδή δεν ξέρουνε γλώσσες. Μιλάνε μεταξύ τους με μουσική»!..

Αυτό ακριβώς το απόσπασμα εξόργισε την «δικαιωματού» Μαιρούλα και «έκραξε» την περασμένη Κυριακή από τον λογαριασμό της στο Twitter την Αρχιεπισκοπή της Κύπρου, λέγοντας πως αν τα παιδιά μας αρχίσουν να βλέπουν αγγέλους, θέλουν ψυχίατρο και όχι βραβείο»!..

Μέχρι χθές Τετάρτη δεν είχε υπάρξει η παραμικρή αντίδραση της Εκκλησίας στην αντιχριστιανική αισχρότητα της Μαιρούλας, που θεωρεί τρελούς όλους τους Αγίους της Πίστεώς μας, στα συναξάρια των οποίων αναφέρεται ότι συνομιλούσαν τακτικά με Αγίους. Ένας εξ αυτών ήταν και ο κοσμαγάπητος Άγιος Παΐσιος Εζνεπίδης (1924-94)!.. Τι λέει επ’ αυτού ο λαλίστατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυ-μος Λιάπης; Μπορεί η Γ.Γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να ζητεί να εξεταστούν από ψυχίατρο όσοι βλέπουν αγγέλους και συνομιλούν μαζί τους;

«GAY ΒΡΑΣΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ»!.. – ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ…

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ξέρετε με τι ασχολείται όλη μέρα η Μαιρούλα η Γιαννακάκη στο υπουργείο Δικαιοσύνης και χρυσοπληρώνεται γι’ αυτό: Ψάχνει να βρεί αν οι Έλληνες Πατριώτες παραβιάζουν τον Αντιρατσιστικό Νόμο στο Διαδίκτυο!.. Προχθές Τρίτη, η Μαιρούλα έστειλε στην εισαγγελία δίωξης ρατσιστικού εγκλήματος δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ύπαρξη ακραίας ρατσιστικής σελίδας στο facebook με τίτλο «Σκυλιά του πολέμου The comeback», την οποία φημολογείται ότι διαχειρίζονται ακροδεξιοί Έλληνες αστυνομικοί!.. Την ύπαρξη της ιστοσελίδας δημοσιοποίησε το site της εφημερίδας το «Ποντίκι» σε ανάρ-τηση με τίτλο «Ακροδεξιοί Έλληνες αστυνομικοί κανιβαλίζουν προσφυγόπουλα και κάνουν μαθήματα βασανιστηρίων».




Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη σελίδα του facebook ακροδεξιοί αστυνομικοί όχι μόνο λοιδωρούν συναδέλφους τους, στρέφονται με μίσος κατά λαθροπροσφυγόπουλων και κατά των ΛΟΑΤ ατόμων, αλλά προβαίνουν σε ευθείες απειλές κατά της ζωής, αναρτώντας φω-τογραφίες ανθρώπων με την επισήμανση «έχουμε συνταγή για γκέι βραστό με προσφυγόπουλα γαρνιτούρα» και «Εμείς τους περιμένουμε με μια σφαίρα στη θαλάμη». Σε άλλη ανάρτηση, κάνουν σε συναδέλφους τους μαθήματα βασανιστηρίων, όπως εικονικός πνιγμός («Σήμερα τα Σκυλιά του πολέμου: Τι είναι το waterboarding, πως γίνεται σωστά, λεπτομέρειες και μικρά μυστικά»).

Η Μαιρούλα η Γιαννακάκη ζητάει από την αρμόδια εισαγγελία και το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσισμού της Κρατικής Ασφάλειας να διερευνήσουν τυχόν ποινικά κολάσιμες πράξεις, ενώ κοινοποιεί την αναφορά της στον αναπληρωτή υπουργό Προ-Πό Νίκο Τόσκα και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου...

Εφημερίδα "Στόχος"