Ο Ναός του Απόλλωνος Ζωστήρος, ο αποκαλούμενος και «βουλιαγμένος» ναός του Απόλλωνος, είναι αρχαϊκός ναός που ευρίσκεται ένα και πλέον μέτρο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, βυθισμένος σε παχύ στρώμα λάσπης και χώματος, μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αστήρ Παλάς στον Λαιμό Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με τον Αρχαιολογικό Νόμο η πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος δεν περιλαμβάνει και τις αρχαιότητες που ευρίσκονται στην έκτασή του, διότι αυτές ανήκουν στο ελληνικό κράτος. Όλα αυτά βεβαία καθόλου δεν εμπόδισαν την κυβέρνηση Σαμαρά του αποτυχημένου ελληνικού κράτους να παραχωρήσει μέσα στο πακέτο πωλήσεως του Αστέρος και τον αρχαϊκό Ναό του Απόλλωνος.
Πεπεισμένος για τον καθοριστικό ρόλο των Ναών του Απόλλωνος στην λήψη αποφάσεων από το ανθρώπινο ασυνείδητο, μου κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι το ξενοδοχείο Αστήρ Παλάς οικοδομήθηκε στην ίδια θέση που ανακαλύφθηκαν τα λείψανα του Ιερού του Απόλλωνος Ζωστήρος. Η θέση που οικοδομήθηκε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο ταυτίζεται με την θέση που κτίσθηκε ένας ναός του Απόλλωνος…
– Ημέρα 1η: Δημιουργία του ξενοδοχείου Αστήρ Παλάς στον Λαιμό Βουλιαγμένης.
Το ξενοδοχείο Αστήρ Παλάς κτίσθηκε στην ίδια θέση που κτίσθηκε και ο Ναός του Απόλλωνος Ζωστήρος (εικόνα 1).
– Ημέρα 2α: Δημιουργία του ξενοδοχείου και Καζίνο Mont Parnes στην Πάρνηθα.
Η ευθεία που ενώνει το Ιερό και Μαντείο Απόλλωνος Πτώου στο Ακραίφνιο Βοιωτίας με τον Ναό του Απόλλωνος στην Νάξο, διέρχεται ακριβώς από το Mont Parnes στην Πάρνηθα.
Η ευθεία που ενώνει τον Ναό του Απόλλωνος στην Αίγινα με το Αμφιαράειο στον Ωρωπό Αττικής , διέρχεται ακριβώς από το Mont Parnes στην Πάρνηθα.
Δηλαδή οι ευθείες «Ναός Απόλλωνος Πτώου – Ναός Απόλλωνος στην Νάξο» και «Ναός Απόλλωνος στην Αίγινα – Αμφιαράειο», τέμνονται ακριβώς στο Mont Parnes στην Πάρνηθα! (εικόνα 2.α)
Ισοσκελές είναι το τρίγωνο με κορυφή τον Ναό του οπλίτου Απόλλωνος και πλευρές έως, α) το Ναό του Επικουρείου Απόλλωνος (212,09 χλμ) και β) το Mont Parnes στην Πάρνηθα (212,09 χλμ). (εικόνα 2.β)
Πέντε Ναοί του Απόλλωνος καθόρισαν την θέση που οικοδομήθηκε το Mont Parnes στην Πάρνηθα!
– Ημέρα 3η: Δημιουργία του ξενοδοχείου Intercontinental.
Ο Ναός του Απόλλωνος Πατρώου και το Intercontinental ευρίσκονται στο ίδιο ακριβώς γεωγραφικό ύψος, στις 23 μοίρες, 43 πρώτα και 19 δεύτερα. Η ευθεία που ενώνει τον Ναό Απόλλωνος Πατρώου με το Intercontinental είναι 1.801,57 μέτρα. (εικόνα 3)
– Ημέρα 4η: Δημιουργία του ξενοδοχείου Hilton.
Για την δημιουργία του Hilton δράση αναλαμβάνει η θεά Άρτεμις, δίδυμη αδερφή του θεού Απόλλωνος. Ο Ναός Αρτέμιδος Αγροτέρας στο Μετς, ευρίσκεται ακριβώς στο μέσον της γραμμής που ενώνει το Intercontinental με το Hilton! Το συνολικό μήκος της ευθείας «Intercontinental – Hilton» είναι 3.186,15 μέτρα. Ο Ναός Αρτέμιδος Αγροτέρας ευρίσκεται ακριβώς στο μέσον, στα 1.593,05 μέτρα από το Intercontinental και στα 1.593,01 μέτρα από το Hilton! (εικόνα 4)
– Ημέρα 5η: Δημιουργία του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.
Ο Ναός Αρτέμιδας Αγροτέρας και το «Μεγάλη Βρεταννία» ευρίσκονται στο ίδιο ακριβώς γεωγραφικό ύψος, στις 23 μοίρες, 44 πρώτα και 7 δεύτερα. Η ευθεία που ενώνει τον Ναό Αρτέμιδος Αγροτέρας με το «Μεγάλη Βρεταννία» είναι 962 μέτρα. (εικόνα 5)
– Ημέρα 6η: Δημιουργία του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi.
Η ευθεία που ενώνει τον Ναό Απόλλωνος Ζωστήρος με τον Ναό του Απόλλωνος στην Δήλο, διέρχεται ακριβώς από το Grand Resort Lagonissi (εικόνα 6). Η ευθεία είναι 139,36 χιλιόμετρα.
– Ημέρα 7η: Δημιουργία του ξενοδοχείου St George Lycabettus.
Ισοσκελές είναι το τρίγωνο με κορυφή το St George Lycabettus και πλευρές έως, α) τον Ναό Δελφινίου Απόλλωνος στις στήλες Ολυμπίου Διός (1,45 χλμ) και, β) τον Ναό Αρτέμιδος Αγροτέρας στο Μετς (1,45 χλμ). (εικόνα 7)
– Ημέρα 8η: Δημιουργία του ξενοδοχείου Divani Caravel.
Η ευθεία που ενώνει τον Ναό Απόλλωνος Ζωστήρος με το Hilton, διέρχεται ακριβώς από το Caravel (εικόνα 8). Η ευθεία είναι 18,6 χιλιόμετρα.
Τα Πεντάστερα ξενοδοχεία της Αττικής δεν τοποθετήθηκαν κατά τρόπο που δημιουργούν τέλειες γεωδαιτικές δομές με Ναούς τού Απόλλωνος μόνον, αλλά και κατά τρόπο που δημιουργούν τέλειες γεωδαιτικές δομές μεταξύ τους!
– Ισοσκελές είναι το τρίγωνο με κορυφή το Intercontinental και πλευρές έως, α) το Hilton (3,02 χλμ) και, β) το Caravel (3 χλμ). (εικόνα 9)
– Το Mont Parnes στην Πάρνηθα και το Μεγάλη Βρεταννία ευρίσκονται στο ίδιο ακριβώς γεωγραφικό ύψος, στις 23 μοίρες, 44 πρώτα και 8 δεύτερα. Η ευθεία που ενώνει το δύο ξενοδοχεία είναι 19,52 χιλιόμετρα. (εικόνα 10)
– Το Μεγάλη Βρεταννία και το Hilton ευρίσκονται στο ίδιο ακριβώς γεωγραφικό πλάτος, στις 37 μοίρες, 58 πρώτα και 34 δεύτερα. Η ευθεία που ενώνει το δύο ξενοδοχεία είναι 1.290,32 μέτρα. (εικόνα 11)
– Το Hilton και το Caravel ευρίσκονται στο ίδιο ακριβώς γεωγραφικό ύψος, στις 23 μοίρες, 45 πρώτα και 3 δεύτερα. Η ευθεία που ενώνει το δύο ξενοδοχεία είναι 427,05 μέτρα. (εικόνα 12)
– Η ευθεία που ενώνει το Grand Resort Lagonissi με το Hilton, διέρχεται ακριβώς από το Caravel. Δηλαδή τα τρία ξενοδοχεία ευρίσκονται στην ίδια ακριβώς ευθεία (εικόνα 13). Η ευθεία είναι 25,02 χιλιόμετρα.
– Η ευθεία που ενώνει το Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης με το Mont Parnes στην Πάρνηθα, διέρχεται ακριβώς από το Hilton. Δηλαδή τα τρία ξενοδοχεία ευρίσκονται στην ίδια ακριβώς ευθεία (εικόνα 14). Η ευθεία είναι 38,7 χιλιόμετρα. Πρακτικά το Hilton ευρίσκεται στο μέσον της γραμμής!
– Το Mont Parnes , το Μεγάλη Βρεταννία και ο Ναός Αρτέμιδος Αγροτέρας ευρίσκονται στο ίδιο ακριβώς γεωγραφικό ύψος, στις 23 μοίρες, 44 πρώτα και 7 δεύτερα. Η ευθεία που ενώνει το δύο ξενοδοχεία και τον Ναό Αρτέμιδος Αγροτέρας είναι 20,51 χιλιόμετρα. (εικόνα 15)
Την υποψία ότι το μεγαλείο αυτό θα μπορούσε να είναι έργο τού πολιτισμού μας διαλύει ο Ναός τού οπλίτου Απόλλωνος στην εικόνα 2β, ο οποίος – με 4 ακόμη ναούς του Απόλλωνος – έχει καθορίσει την θέση που οικοδομήθηκε η κορωνίδα του γεωδαισιακού δικτύου των πενταστέρων ξενοδοχείων της Αττικής, το Mont Parnes στην Πάρνηθα.
Το λογικό κενό εδώ, είναι ότι το Mont Parnes οικοδομήθηκε το 1960. Ο Ναός τού οπλίτου Απόλλωνος χρονολογείται λίγο πριν τα μέσα του 6ου αι π. Χ. (560-550 π.Χ.). Ήρθε στο φως με την ανασκαφή που ξεκίνησε το 1994, η οποία ολοκληρώθηκε το 1997. Συνεπώς το Mont Parnes οικοδομήθηκε πρίν την ανακάλυψη του Ναού τού οπλίτου Απόλλωνος και άρα η εικόνα 2β δεν είναι έργο του πολιτισμού μας.
«Θὰ ἔλθη ἡμερα ποὺ ὁ Φοῖβος (Ἀπόλλων) θὰ ἐπιστρέψη καὶ θὰ μείνη γιὰ πάντα».
Είναι ο τελευταίος χρησμός που έδωσε η Πυθία.
Ἀλαμπάσης Θανάσης
Μα τόση σύμπτωση πια...
Ημερομηνία: 19/01/2017
Καταχωριτής: Aragorn
Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_829.html
0 Σχόλια: