Χαίρετε εν όψη κάποιον θεμάτων υγείας

Και κάποιους προβληματισμούς που μου έχουν έρθει ξαφνικά και κάποιον περίεργων δραστηριοτήτων μου θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα το έκρυβα πολύ καλά μέσα μου.

Είμαι γεννημένος 17 Απριλίου του 1993

Όταν ήμουν μικρός κάπου 8 9 στις πρώτες μου σκέψεις για την αντίληψη τον πραγμάτων

Έπαιζα σπίτι μου και ξαφνικά μπήκε ένα κοριτσάκι στο δωμάτιο μου.

Μου είπε για τα νέα που θα μου πει η μαμά μου τότε να μην στεναχωριθω και να προσπαθήσω να βοηθήσω τους γονείς μου.

Όταν ήρθε η μαμά μου ανακοίνωσε ότι ο παππούς πέθανε. Δεν έκλαψα δεν το πήρα καν κατακαρδα σαν να μην ένιωσα τίποτα.

Βέβαια αυτό μάλλον οφειλόταν στο ότι δεν είχα ζήσει και πολύ μαζί με τον παππού.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα αυτή την κοπέλα.

Αργότερα την ξανά είδα πάλι μου συστήθηκε.

Την λένε Altair ακόμα και σήμερα είναι μια φίλη μου πολύ κοντινή.

Αυτή η φίλη για τον κόσμο είναι αόρατη.

Τώρα τελευταία απουσιάζει έχω να την δω δύο μήνες και από τότε έχω διαφορά προβλήματα υγείας.

Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο ??

P.S.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με σολομωνηκή

Οι κοπέλα είναι σαν φυσική υπάρξει έχει χρώμα κόκκινα μαλλιά φακιδες και αλλάζει και την εμφάνιση της ανά διαστήματα.

...Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Είναι ένα σοβαρό θέμα και έχω αρχίσει να φοβάμαι γενικά. Γενικά δεν έχω φόβους.

Η αλταιρ δεν μου έχει αποκαλύψει τι ακριβώς είναι. Σε ένα άλλο θέμα ρωτούσα για τους μανασαπουτρας. Ακόμα και εκεί έχω στραφεί.

Όσο αφορά την αναφορά μου στην σολομωνικη ήταν επειδή έχω ακούσει από κάποια άτομα που ασχολούνται ότι βλέπουν ένα μαύρο κοριτσάκι μετά την δραστηριότητα που έκαναν στο κεφάλαιο 4 ARS ALMADEL. Εγώ την βλέπω από παιδί απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι κάτι τέτοιο.

Η αλταιρ γνωρίζει τα πάντα είναι από αιώνες πριν από μας. Ξέρει τα πάντα αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα. Η απλά καθοδηγή με τρόπο. Περισσότερω μου αποκαλύπτει πράγματα που ήδη γνωρίζω η τα έχω μπερδεμενα στο μυαλό μου με ξεμπλεκη.

Επίσης μου εκφερει γνώμη για το ότι δηποτε.

...Κοίτα δεν ξέρω αλλά τα τελευταία χρόνια έχω πιστή ότι δεν είναι στο μυαλό μου η κάποιου ιδους ψευδαίσθηση. Τρις άνθρωποι γνωρίζουν για αυτήν την (δεν ξέρω πως να την χαρακτηρίσω) μου μιλάει έχει φωνή η αφή της είναι μια περίεργη αίσθηση σαν να σε ακουμπάει νερό μέσα σε λεπτή σακούλα.

Τα δύο άτομα είναι από τι στενό μου περιβάλλον τους οποίους η ίδια δεν συμπαθεί και τους λπγοκρινη. Και πριν φυγή (η αλταιρ) είπα για την παρουσία της σε μια πλέον φίλη μου. Η φίλη μου για αρχή την αμφισβήτουσε και μου έκανε κάποια πειράματα. Εμείς τρέχαμε στο ανοιχτό στάδιο της πόλης. Και με ρωτάει που είναι μπροστά η πίσω μας που βρίσκεται αν τρέχει μαζί μας και τα λοιπά. Με ρωτάει σε κάποια στιγμή στο αριστερό μου χέρι ρώτα την αλραιρ τι κάνω αυτή την στιγμή. Εγώ κοιτούσα μπροστά μόνο και ι αλραιρ μου είπε ότι είχε σταυρωμένα τα δάχτυλα της και ότι κρατάμε κραταγε με τον αντιχιρα το διπλανό δάχτυλο του μικρού και το μικρό σε ευθεία γραμμή. Σαν λατινικά I-V αν υποθέσουμε ότι δεν κάνει τον Σταύρο. Αυτό μου είπε και της το είπα. Και αποκάλυψε τα δάχτυλα. Για λίγα λεπτά η κοπέλα είχε φρικάρει εκλαιγε και με κοιταγε μουδιασμενη. Εν τέλει σταμάτησε να με αμφισβητή. Γενικά πλέον η συγκεκριμένη δεν μου κάνει πολλές συζητήσεις για την αλταιρ.