Είναι 11 Νοεμβρίου 2007 και η ώρα 03:20τα ξημερώματα.  Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αναφέρει πως βλέπει ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο και ασταθές αντικείμενο που κινείται δυτικά της Αθήνας.  Το αντικείμενο είχε την όψη που έχει και ένα αστέρι, μόνο που αυτό ήταν πολύ πιο φωτεινό και μεγαλύτερο ενώ στιγμιαία άλλαζε το σχήμα του!

Στο μεταξύ οι κυβερνήτες των αεροσκαφών με αριθμούς πτήσεων 730 και 700 με προορισμούς τους αερολιμένες της ΚΩ και της ΡΟΔΟΥ αντίστοιχα, αναφέρουν το ίδιο πράγμα!



Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ( ΑΡΧΕΙΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ)


Η θέαση του αντικειμένου επιβεβαιώθηκε επίσης από τον πύργο ελέχγου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και οι ελεγκτές βλέπουν το αντικείμενο να κινείται προς την πόλη ΚΑΡΥΣΤΟ που βρίσκεται Νότια στην Εύβοια.  Σ'αυτό το σημείο σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ειδοποιήθηκε η Πολεμική Αεροπορία ενώ επίσης το αντικείμενο παρατηρούνταν απο τα στρατιωτικά ραντάρ επάνω στην Πάρνηθα..
Αμέσως ένα σκράμπλ αποτελούμενο απο δύο μαχητικά αεροσκάφη  F-16 στάλθηκε προς αναγνώριση του άγνωστου αντικειμένου ενώ πολιτική και στρατιωτική αεροπορία το παρακολουθούσαν απο τα ραντάρ.
Το αντικείμενο εκείνη την στιγμή ανέπτυξε αστραπιαία ταχύτητα με αποτέλεσμα τα 2 F-16 να αποτύχουν στην αναγνώριση του άγνωστου αντικειμένου.

Να σημειώσουμε πως το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας αργότερα περιέγραψε το αντικείμενο ώς πολύ φωτεινό εξαιρετικά μεγάλο σε διάσταση ενώ το σχήμα του ήταν ασυνήθιστο για τα δικά μας δεδομένα. Στην αναφορά που διέρευσε* (τι ασυνήθιστο..) βλέπουμε πως οι πιλότοι κατάφεραν να πάρουν φωτογραφίες ή βίντεο μα φυσικά τίποτα δεν έχει ποτέ επιβεβαιωθεί ή διαρεύσει μέχρι σήμερα.


ΠΗΓΗ http://thesecretrealtruth.blogspot.com ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ