Παιδιά παρόμοιο σκηνικό έχει δει ένας φίλος μου πάνω στον Όλυμπο και μου είχε πει ότι θα με πάει να μου δείξει το μέρος αλλά στην πορεία χαθήκαμε και δεν πήγαμε να δω το σημείο που έκλεισε ο βράχος πόρτα μπροστά του σε καμία 40 μέτρα από ότι μου είχε πει.

... Ιδιαίτερα σε μέρη στην φύση που μπορεί κανείς να βρεί σε σημεία τα αρχικά Σ.Φ.Σ με υπερυψομένο το Φ, καλύτερα απλά να φεύγει.

Υπάρχουν ήδη 3 σημεία που υπάρχουν στον Όλυμπο και 3 στον Ταϋγετο με τα αρχικά αυτά, αν και για να τα βρείς πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά το μέρος.

 

Αυτά για όσους βρεθούν μπροστά σε κάτι τέτοιο.

...ο άνθρωπος κυνηγούσε και είχε ανέβει πολύ ψηλά στο βουνό και είχε καθήσει πάνω σε κάποιο βράχο να ξεκουραστεί και κάποια στιγμή ακούει ένα θόρυβο μπροστά του σαν βουητό και βλέπει ένα μεγάλο κομμάτι βράχου να παραμερίζει στο πλάι και να φαίνεται ένα μεγάλο σκοτεινό τετράγωνο άνοιγμα και πετάχτηκε όρθιος και έκανε κάποια βήματα προς τα εκεί και μάλλον τα όντα που ήταν έτοιμα να βγουν τον είδαν και αμέσως ο βράχος σαν πόρτα έκλεισε και τον έπιασε πανικός και φόβος γιατί το μυαλό του πήγε σε κάτι σατανικό και το έβαλε στα πόδια με την κυνηγετική καραμπίνα στον ώμο και φίλε ΑΡΚΑ δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια της πατρίδας μας γιατί αυτά τα μέρη με αυτά τα σημεία δεν τα ελέγχει το Ελληνικό κράτος και δεν τα κατοικούν ανθρώπινες οντότητες,οπότε αυτό που λες σχετικά με την ασφάλεια της πατρίδας μας δεν ισχύει.