Τέλος στη δράση μιας 44χρονης, που παρίστανε το μέντιουμ εξαπατώντας δεκάδες πολίτες, έδωσαν οι αστυνομικές αρχές στα Τρίκαλα.


Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, η 44χρονη αποσπούσε από τους πελάτες της χρήματα και κοσμήματα ως αμοιβή για τις «μαντικές» ικανότητες της.


Ένα ανδρόγυνο αστυνομικών έκλεισε ραντεβού με την 44χρονη «μέντιουμ» για επίλυση σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Η δράστης, κατά την συνάντηση τους, ζήτησε και έλαβε το ποσό των 100 ευρώ προκειμένου μέσω της μαγικής σφαίρας να εξαφανίσει τον πόνο της σπάνιας νόσου από την οποία υποτίθεται πως έπασχε ο ένας από τους δύο αστυνομικούς.


Η αστυνομικός αφού της έδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, αποχώρησε, κλείνοντας ραντεβού μαζί της τις επόμενες ημέρες. Αμέσως στην οικία έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι σε σωματική έρευνα που ακολούθησε εντόπισαν στη κατοχή της και κατάσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.


Η 44χρονη μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Τρικάλων.