Αύξηση στην παράδοξη δραστηριότητα στους Ελληνικούς ουρανούς η οποία δεν είναι εντοπίσημη από τα ραντάρ

 

ΕΔΩ ΤΟ VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=ZvcIVlESSPQ

 

Την Τρίτη 12 Αυγούστου μετά τις 1 το βράδυ μια ομάδα από 20 άτομα στη παραλία Μόλος της Σκύρου είδε 5 UFO's στοιχισμένα σε παράλληλη διάταξη. Οι μάρτυρες αυτής της παράδοξης δραστηριότητας βρίσκονταν σε beach bar απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ τους όταν είδαν τη παράξενη δραστηριότητα στον ουρανό.

Μη πιστεύοντας στα μάτια τους βιντεοσκόπησαν το περιστατικό των UFO's τα οποία έρχονταν από τα ανατολικά προς το νησί φτάνοντας σε κοντινή ακτίνα, σχεδόν 500 μέτρα από αυτούς.

Το βίντεο παραδώθηκε στην ακτοφυλακή Σκύρου οι ανδρες της οποίας είπαν στους μάρτυρες πως ήταν ήδη ενήμεροι.

Ο γνωστός ερευνητής παράδοξης δραστηριότητας, Χρήστος Κασταμονίτης (εκδότης του blog Ανοπαία Ατραπό) λέει ότι την ίδια νύχτα παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν πάνω από τη Χίο. "Μπορούνε να πούμε πως ήταν συνηθισμένα αεροπλάνα που πετούσαν σε μεγάλο ύψος αλλά φαινόταν πιο κοντά από ότι συνηθίζεται λόγω του καθαρού ουρανού. παρόλα αυτά η πολύ μεγάλη ταχύτητα των σκαφών μας κάνει να αμφιβάλλουμε γι' αυτο. Απ' όσο ξέρουμε η στρατιωτική άμυνα δεν κινητοποιήθηκε πράγμα που σημαίνει πως τα ραντάρ δεν πρέπει να εντόπισαν τα σκάφη. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα ήταν UFO's, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ήταν εξωγήινοι ή πως το περιστατικό ήταν μια μεταφυσική εμπειρία.

 

TO LINK TOY ΑΡΘΡΟΥ:

http://en.protothema.gr/u-f-o-sightings-over-skyros-and-other-aegean-islands/