Ο ανθρωπος που εχρισε τον εαυτο του αρχιερεα του Εωσφορου... που κρεμασε στο στηθος του την πενταλφα και χαρισε την ψυχη του στον Σατανα, υποκλινομενος στις σκοτεινες δυναμεις... Ο 35χρονος Μανος Γεωργακοπουλος, παρα τις αντιδρασεις που ξεσηκωσαν οι δηλωσεις του, οτι θελει να ιδρυσει εναν τοπο λατρειας για τον Αρχοντα του κακου, συνεχιζει προκλητικα να πραγματοποιει σατανιστικες τελετες και να προσκυνα τους δαιμονες της κολάσεως...

 

Ο μητροπολιτης Θεσσαλονικης Παντελεημωνας στο κυρηγμα του την Κυριακη το πρωι, επιτεθηκε στον 35χρονο σατανιστη και μιλωντας με οργη και παθος καλεσε τους πιστους να ταχθουν πραγματικοι φρουροι διπλα στο ονομα του Ιησου.

 

Το ονειρο του αυτοαποκαλουμενου αρχιερεα του σατανα, να ιδρυσει "μαυρη" εκκλησια στην Ελλαδα για τον αρχοντα του σκοτους, απο οτι φαινεται θα παραμεινει μονο ονειρο καθως ο Υπουργος Παιδειας και Θρησκευματων εδωσε τελος σε καθε ελπιδα του αρχισατανιστη να νομιμοποιησει την θρησκεια του, ενω η εκκλησια της Ελλαδος ετοιμαζεται να καταθεσει μυνηση εναντιον του.

 

Ο Μανος Γεωργακοπουλος, ονομαζει την λατρεια του σατανα, αγνο πνευματικο σατανισμο. Τα ιδια πιστευω εχει και η νεαρη φιλη του, η Μαρια Ελλη Κωνσταντινιδου. Η 23χρονη κοπελα που σπουδαζει κτηνιατρος θεωρει τον εωσφορο ως το υπερτατο ον και την λατρεια του μια θρησκεια σαν ολες τις αλλες. Οι συμφοιτητες της στην σχολη της στην Καρδιτσα οπως λενε επεσαν απο τα συννεφα οταν εμαθαν τις σκοτεινες αποψεις της...

 

Οπως λεει ο Μανος Γεωργακοπουλος συναντησε το διαβολο και μεσα απο την επαφη που ειχαν του χαρισε τη ψυχη του. Οσο για τις τελετες που παιρνει μερος φορωντας το ενδυμα του αρχιερεα, οπως ισχυριζεται δεν περιλαμβανουν ανθρωποθυσιες, σεξουαλικα οργια και επικλησεις δαιμονων. Οι οπαδοι του εωσφορου το μονο που κανουν ειναι να πινουν χυμους ( ! ) :smt005 και να λενε προσευχες στον Σατανα γυρω απο μια πενταλφα. Αυτες και μονο οι ομολογουμενως απιστευτες δηλωσεις οπως ειναι φυσικο προκαλεσαν σωρεια αντιδρασεων. Ο θεολογος Γιωργος Μουστακης  :smt005 μαλιστα θα υποβαλει και μυνησεις εναντιον του Μανου Γεωργακοπουλου.

 

Ο λεγομενος αρχιερεας οπως λεει μυηθηκε στους λατρεις του σατανα το 1981 στις Ηνωμενες Πολιτειες της Αμερικης οταν βρισκοταν εκει για τις σπουδες του. Φορωντας τη στολη του αρχιερεα πραγματοποιει οπως λεει συχνα τελετες θεωρωντας τους δαιμονες σοφους διδασκαλους του κακου.

 

Μεχρι στιγμης οπως λεει ο Μανος Γεωργακοπουλος οι οπαδοι του εωσφορου αριθμουν στην Ελλαδα 200 τουλαχιστον μελη.Στα βιβλια που εχουν στη διαθεση τους υπαρχουν συμβολα και κειμενα που εξυμνουν το ονομα του Σατανα και τους δαιμονες του. Και ολα αυτα χωρις οπως λενε να προχωρουν σε ανθρωποθυσιες.

 

 

Πηγή:www.kazam.gr