ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ,ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΛΟΦΟΙ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!!!


Είναι τα περίφημα ¨κρουμούλια¨ έτσι τα λένε οι μεγαρίτες αλλά δεν είναι απλά λόφοι από κάτω υπάρχουν ταφικές κατασκευές και κάτι άλλο η περιοχή βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση για ευνόητους λόγους!!!! Η αμερικανική μίνι βάση στην Πάρνηθα ( τι δεν το ξέρατε ότι υπάρχει!;! Και καλά ειδικά ραντάρ!!!!  Παρακολουθούν στενά με ειδικά τηλεσκόπια την συγκεκριμένη περιοχη, για κάντε ότι κάνετε κάτι εκεί να δείτε για πότε σας μαζέψανε!!!! ). Αυτοί οι τρεις λόφοι έχουν πυραμοειδές σχήμα και σχηματίζουν σε διάταξη ένα ισόπλευρο τρίγωνο!!!!! Ο ένας από αυτούς είναι συμμετρικά μεγαλύτερος από τους άλλους δύο!!!! Οι πυραμίδες αυτές σκεπάζονται από ένα στρώμα χώματος στο οποίο προσέξτε σχεδόν δεν φυτρώνει τίποτε!!!! Έγιναν προσπάθειες δενδροφύτευσης κατά το παρελθών αλλά δεν φύτρωσε τίποτε!!!! Στην βάση της μεγάλης πυραμίδας υπάρχει είσοδος τοξωτή!!!!  Μόλις περάσετε την είσοδο θα διαπιστώσετε ότι είναι κενή σε ύψος 80 εκατοστών, επίσης σε κάθε μέτρο διαδρομής υπάρχουν κολώνες οι οποίες στηρίζουν το όλο κατασκεύασμα!!!! Περνώντας λοιπόν όλες τις κολώνες θα φτάσετε στο άλλο άκρο της κατασκευής και θα καταλήξετε σε έναν κατηφορικό διάδρομο. Αφού προχωρήσετε αρκετά θα φτάσετε σε μία μεγάλη υπόγεια αίθουσα διαστάσεων 50 μέτρα μήκους, 40 μέτρα πλάτους και 10 μέτρα ύψους!!!! Στο τέλος αυτής της αίθουσας υπάρχει είσοδος πού οδηγεί ακόμη χαμηλότερα. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει η οροφή και φοβούνται να προχωρήσουν. Ο χώρος αυτός φυλάσσεται νύχτα – μέρα. Τι κρύβεται!;! Μερικοί λένε ότι υπάρχει τεράστιος αμύθητος θησαυρός δεν υπάρχει όμως ούτε σεντς εκεί!!!! Από αμάθεια τα λένε αυτά λίρες και χρυσά και θησαυροί πειρατών ή των εβραίων!!!!! Κολοκύθια αυτά ναι υπάρχουν αλλού στην Ελλάδα μας αλλά όχι εκεί!!!!Κάτω το τρίγωνο που σχηματίσουν οι τρεις λόφοι και δίπλα οι 2 λόφοι.


TRIGONO MEFARA LOFOI
LOFOI MEGARA


Γράφει ο Στέλιος Γκίνης!!!!


Οι μυστηριώδεις λόφοι των Μεγάρων.
“Ο αριστερός κουρμουλός ( λόφος ) λόγω της θέσης του ,έχει τις εξής ιδιότητες εάν είσαι στην κορυφή του και αγναντεύεις. Στις 21 Ιουνίου θα δεις ότι ο Ήλιος ανατέλλει από την κορυφή της Καρίας (προφήτη Ηλία ) στις 22 Δεκεμβρίου ανατέλλει από το μεγάλο νησί και στις ισημερίες 22 Μαρτίου και 21 Σεπτεμβρίου από την κορυφή της Μινώας δηλαδή το λόφο του Άη – Γιώργη της Πάχης”.


LOFOI MEGARA 1
Ποια είναι η αλήθεια για του λόφους των μεγάρων!;! Τι υπάρχει εκεί κρυμμένο!!!! Αν και η μυθολογία μας δίνει στοιχεία για την περιοχη αυτή κανείς δεν έδωσε πραγματικά βάση για το αν ήταν αλήθεια ή όχι!!!! Ψάξτε και θα τα βρείτε μην σας τα δίνω όλα στο πιάτο!!!! Ξέρω γίνομαι κακός αλλά έτσι θα σας κινήσω το ενδιαφέρων ποιο πολύ!!!!


Θα σα πω το τι έχω μάθει εγώ από τον αείμνηστο Θεόδωρο Αξιώτη!!!! Είχαμε μια συζήτηση πριν κάμποσα χρόνια προτού γράψει το περίφημο βιβλίο του για την Αργώ!!!!


SAMANLYCAN


…..έχω ακούσει πολλά για όλη την περιοχη όχι μόνο για τους 3 λόφους των μεγάρων Θεόδωρε. Αυτά τα οποία έχω ακούσει χωρίς βέβαια να μπορέσω να τα πιστοποιήσω ειδικά για τους λόφους είναι τα εξής:


Ότι συνδέονται με τα σπήλαια της κακιάς σκάλας και ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο σπήλαιο του ΖΑΙΜΗ!!!! Αν και έχω πάει στο σπήλαιο αυτό και το έχω ερευνήσει δεν είναι έτσι όπως τα λέει η σπηλαιολογική και η αρχαιολογική υπηρεσία Ελλάδος!!!! Έχει πολλά σημεία τα οποία μπορεί κάποιος να περάσει και να προχωρήσει για αλλού και όλα δείχνουν λόγο του υψομέτρου που βρίσκεται να πηγαίνει υπόγεια!!!!


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ


Ψάχνεις να βρεις ψύλλους στα άχυρα!!!! Μα και να βρεις την πραγματική αλήθεια όπως την έχω βρει εγώ με τον Νικόλαο Χατζάκη ποιος θα σε πιστέψει!;! Ποιος θα πιστέψει εμένα!;! Αφού φαίνεται ότι το μέρος φυλάσσεται πολύ καλά από το 1948 και μετά ιδιαίτερα από τους Αμερικανούς όπου το ανακάλυψαν τελείως τυχαία με την τότε περιβόητη μυστική επιχείρηση << Κόκκινη Προβιά >>!!!! Τι να πούμε λοιπόν όταν ένα τέτοιο μέρος φυλάσσεται τόσο καλά χωρίς να μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα!;! Αν ρωτήσεις την αρχαιολογική υπηρεσία θα σου πει ότι πρόκειτε για τούμπες δηλαδή λόφους που οι αρχαίοι έθαβαν τα υπάρχοντα τους ή και τα χωριά τους και εγκατέλειπαν την περιοχη. Μα αν δει κάποιος τις θέσεις των λόφων αυτών δεν υπάρχει περίπτωση να στέκει κάτι τέτοιο, ειδικά όταν κάνει τις μετρήσεις με θέση τον Σείριο θα εκπλαγεί κατά πολύ!!!!


SAMANLYCAN


Δηλαδή θες να πεις ότι είναι εξωγήινη κατασκευή όλο αυτό!;! Και αν είναι ποιοι το έφτιαξαν!;! Γνωρίζεις!;!


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ


Σου είπα και πριν ποιος θα μας πιστέψει!;! Αλλά επειδή ξέρω ότι και να σου πω ακόμη και αν δεν συμφωνείς μαζί μου θα το ψάξεις θα σου πω. Το 1973 ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη για μένα όπου μέχρι και οι δικοί μου δεν ήξεραν τι ακριβώς έψαχνα. Από λόγια κάποιου αρχαιολόγου που δεν θα σου αναφέρω το όνομα του μαζί με τον αρχαιολόγο τον Αμερικανό που κάνανε τις ανασκαφές τις τελευταίες στον ισθμό της Κορίνθου με έκαναν να ψάχνω για τρελά πράγματα τα οποία τελικά ήταν αληθινά!!!!


Λένε λοιπόν ότι οι 3 αυτοί λόφοι στα έγκατα τους περιέχουν ο καθένας από μια αρχαία γεννήτρια!!!! Οι οποίες και οι 3 πλέων είναι ανενεργές δεν δουλεύουν!!!! Είναι τόσο μεγάλες όσο μια πισίνα αλλά και τόσο προηγμένες που δεν υπάρχει περίπτωση να τις έχει φτιάξει άνθρωπος σημερινός !!!! Ίσως είναι από κάποιον πολιτισμό τόσο αρχαίο και προηγμένο που ούτε ξέρουμε ποιος ήταν ή από εξωγήινο πολιτισμό!!!!


Αν και γω προσωπικά πιστεύω ότι είναι τεχνολογία των Σειρίων!!!! Δεν τις έχω δει προσωπικά ποτέ αλλά από αυτά που μου είπαν λέω και γω ότι έτσι είναι. Όταν άρχισα να ψάχνω για αυτούς τους λόφους με επιτόπιες έρευνες εκείνη την χρονιά από παντού ξεπρόβαλαν άνθρωποι όχι περίεργος αλλά τους είχαν ειδοποιήσει και σταμάταγαν κάθε ενέργεια μου!!!