Επτά  Έλληνες  διαφόρων  ειδικοτήτων  κατασκεύασαν  και  δοκιμάζουν αυτή την στιγμή  ένα όπλο  ασύλληπτης δύναμης και δράσης.
Λίγες απ τις  λεπτομέρειες που μου έγιναν γνωστές  είναι ότι  το όπλο αποσαθρώνει τον στόχο ,μάλλον  επεμβαίνει στην μοριακή δομή του .
Μερικές  δοκιμές που έγιναν  σε κορυφή βουνού  ………. με άφησαν  έκπληκτο  από  την τρομακτική ισχύ του όπλου , για παράδειγμα , βράχος  διαστάσεων  2Χ2Χ2 μέτρα  περίπου χωρίς να εκραγεί και με ελάχιστο θόρυβο (κάτω από 85 db)  κατέρρευσε  σαν  να ήταν από άμμο σε μόλις  0,10 του δευτερολέπτου.
Δεν μπορώ να μπω σε άλλες λεπτομέρειες ,γιατί δεν γνωρίζω , όμως  έγιναν δοκιμές  και  σε διάφορα μέταλλα , τα αποτελέσματα  σε αφήνουν άφωνο ,δεν έχουν γίνει ακόμα δοκιμές σε ζώντες  οργανισμούς.
Από τα ελάχιστα,  που είδα και κατάλαβα καθότι λιγομίλητοι, πρόκειται  για φορητό  όπλο  με  δυο όμως  χειριστές . Η εμβέλεια του  ποικίλη  και φτάνει  από 1000 μέτρα  μέχρι και  πάνω από  350 χιλιόμετρα  με οπτική επαφή.
Φυσικά  δεν μπορεί ένας άνθρωπος να δει στα 350 χιλιόμετρα , βλέπουν όμως τα όργανα του δευτέρου χειριστή.
Δοκιμή   έγινε και  με κινητούς στόχους και συγκεκριμένα  με αεροσκάφη που πετούσαν εκείνη την στιγμή.
Το αποτέλεσμα είναι  να εντοπισθούν , να κλειδωθούν και να καταρριφθούν (εικονικά)  14 αεροσκάφη , ένα εξ αυτών  στο GUMULDUR της Τουρκίας  απέναντι από την Σάμο.
Το εκπληκτικό είναι  ότι  από την ώρα που του δόθηκε η εντολή  ανίχνευσης  του ουρανού  μέχρι  την στιγμή  που η κεφαλή έκατσε στην θέση στάθμευσης   πέρασαν μόλις 22 δευτερόλεπτα.
Μπορεί να τροφοδοτηθεί από βάσεις  δεδομένων  που ελέγχουν  τα φίλια από τα εχθρικά αεροσκάφη  καθώς και πλοία.
Το βασικό σώμα του όπλου  τοποθετείτε  πάνω σε βάση μικρών διαστάσεων  από αλουμίνιο  και  κινείτε  με βηματικά μοτέρ  ελεγχόμενα  από ένα φορητό υπολογιστή (έκπληξη !!!! 100%  χειροποίητος )   με τον  οποίο είναι συνδεδεμένος και ο δεύτερος χειριστής.
Όλο το σύστημα  έχει βάρος 90 κιλών (45 κιλά περίπου κάθε χειριστής)  μαζί με την μονάδα εντοπισμού ……… για την οποία δεν έχω καμία πληροφορία , ήταν σε τέσσερα  κομμάτια σε σχήμα σταυρού 10 μέτρα η μια από την άλλη και περίπου 1 μέτρο από το έδαφος ,  μάλιστα  δεν με άφησαν να την πλησιάσω (ήταν σε απόσταση περίπου 40 μέτρων ) με περίεργο σχήμα , σαν  παραλληλόγραμμες   πλάκες  με χιλιάδες  χρυσαφιά  καρφιά.
Ο τρόπος εντοπισμού και κλειδώματος του στόχου είναι εντελώς  πρωτοποριακός  μη ανιχνεύσιμος  και αυτό  το κάνει τέλειο  εργαλείο  στα ήδη υπάρχοντα συστήματα καθοδήγησης του ελληνικού στρατού.
Τέλος   το μεγαλύτερο    πρόβλημα  που  αντιμετώπισαν  ήταν  να κάνουν το  όπλο απρόσβλητο  από  ηλεκτρονικά αντίμετρα , ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς  κλπ  αλλά  με κάποιο  τρόπο τα κατάφεραν (φυσικά).
Καμία σκέψη δεν γίνετε να  δοθεί  το όπλο  σε (Ελληνικές) κυβερνήσεις  έχοντας  γνώσει  του παρελθόντος  πόσο μάλλον σε ξένες.
Τελειώνοντας   είναι σχεδόν έτοιμο  το νέο σχέδιο  με  4 κεφαλές  που θα είναι τοποθετημένο  σε όχημα  παντός εδάφους , καιρού , συνθηκών κλπ  και  Eλληνικής εξ ολοκλήρου κατασκευής.
Νέα δεδομένα  μου έγιναν γνωστά για  το όπλο που κατασκεύασαν  και δοκιμάζουν  έλληνες εφευρέτες  στην Ελλάδα.
Λόγο του  επεισοδίου που πολύ σύντομα θα  έχουμε  με την Τουρκία  κατασκευάστηκαν  4  όπλα  ελαφρώς αναβαθμισμένα και τοποθετήθηκαν σε δύσβατα  στρατηγικά σημεία της  χώρας  χωρίς την ανάγκη παρουσίας  ανθρώπου.
Πλέον  είναι εντελώς  αυτόνομα  από θέμα ενεργείας  και ο χειρισμός τους  γίνετε  από  δυο παράλληλα κέντρα  μακριά  από τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί και  μακριά το ένα κέντρο απ΄ το  άλλο.
Η επικοινωνία  γίνετε  ασύρματα  με  120 κυλιόμενα κανάλια σε συχνότητες  από  60KHZ έως   200GHZ .
Η αμφίδρομη επαφή  γίνεται  ταυτόχρονα και στα 120 κανάλια  σε μόλις  45ms και  10Kbytes δεδομένα  ώστε  σε περίπτωση  παρεμβολής  να μπορεί να επικοινωνεί  έστω και 1 κανάλι  για την αδιάλειπτη λειτουργία των συσκευών.
Τα ανωτέρω  είναι αυτά που μου έγιναν γνωστά και  κατάλαβα ότι  είναι ελάχιστα μπροστά στην πραγματικές δυνατότητες των όπλων αυτών.
Τέλος  μου έκαναν γνωστό  ότι  σύντομα  μάλλον τις  προσεχείς ημέρες  θα κάνουν  προειδοποιητικό  χτύπημα  σε τουρκικό σκάφος (όπως ακριβώς μου αναφέρθηκε) δεν γνωρίζω αν πρόκειται για αεροπλάνο πλοίο η κάτι άλλο.
Το κείμενο έγραψα εγώ (karmanor)  και έχει  την έγκριση τους για δημοσιοποίηση. (Σημ. Aragorn : Από το 2011 που πρωτογράφτηκε η αναφορά δεν έγινε γνωστό κάποιο χτύπημα σε τουρκικό πλοίο ή αεροσκάφος)