Τα περίφημα καπάκια
Ημερομηνία: 21/12/2004
Καταχωριτής: Aragorn
Πηγή: www.esoterica.gr forum : Πεντάλφα και υπόνομοι Χρήστης : chrisgiann
Το θέμα το είδα σήμερα και μου κίνησε το ενδιαφέρον, διότι προ ημερών υπήρχε μια εκπομπή του Χαρδαβέλλα, στην οποία αναφέρθηκαν αρκετά διεξοδικά με το θέμα των περίεργων μεταλλικών καπακιών σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
Ειδικότερα ο Παντελής Γιαννουλάκης αναφέρθηκε αναλυτικά για συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας, στην οποία σε διάφορα σημεία της βρίσκονται διασκορπισμένα τέτοια καπάκια. Όταν "χαρτογραφήθηκαν" αυτά τα καπάκια επάνω στον χάρτη της Αθήνας, διαπίστωσαν οτι ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ σχημάτιζαν μια τεράστια ΠΕΝΤΑΛΦΑ.
Τα σχέδια που υπήρχαν ανάγλυφα επάνω στα καπάκια, δεν ήταν μόνον πεντάλφες αλλά πολλών ειδών περίεργα και άγνωστα σχέδια.
Βεβαίως δεν δόθηκαν αναλυτικές εξηγήσεις το πως και γιατί τοποθετήθηκαν αυτά τα καπάκια, όμως η έρευνα του Χαρδαβέλλα, έφθασε μέχρι την ΕΥΔΑΠ η οποία δήλωσε παντελή άγνοια περί των καπακιών αυτών.
Δεν συγκράτησα πολλές λεπτομέρειες από την σχετική εκπομπή του Χαρδαβέλλα, πάντως θυμάμαι το όνομα ΡΙΑΝΚΟΥΡ της ιδιοκτήτριας δηλαδή όλου αυτού του οικοδομικού τετραγώνου που περιστοιχίζεται με τα μυστηριώδη αυτά καπάκια.
![](/img/loading.gif)
4 Σχόλια: