Toν γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το UFO που ισχυρίζεται ότι φωτογράφησε στα μέσα Αυγούστου ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών  στην Γραμβούσα της Κρήτης. Τα σχόλια είναι ποικίλα αλλά βέβαια μόνον κάποιος ειδικός μπορεί να αποφανθεί για το τι ακριβώς απεικονίζει η φωτογραφία. Διαβάστε όμως τι λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί που το απαθανάτισαν.

Στις 19 Αυγούστου του τρέχοντος έτους (2012) ο σύζυγός μου και εγώ οδηγούσαμε προς μια πολύ όμορφη παραλία που ονομάζεται παραλία του Μπάλου, Γραμβούσα στην Κρήτη, όπου ήμασταν σε ένα διάλειμμα διακοπών. Οδηγούσαμε σε ένα μακρύ χωματόδρομο για να φτάσουμε στην παραλία και λόγω του οτι ο δρόμος ήταν γεμάτος τρύπες και τα εξογκώματα είμαστε πολύ αργοί στην οδήγηση. Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της οδήγησης άρχισα να παίρνω φωτογραφίες από το ανοικτό παράθυρο τις κατσίκες που περπατούσαν με εμάς αλλά και την εκπληκτική θέα.

Μια και μισή ώρα αργότερα, όταν τελικά φτάσαμε στην παραλία μετά από μια μακρά κατάβαση από το λόφο που οι άνεμοι ήταν σχεδόν θυελλώδεις και έτσι αποφασίσαμε να κρυφτούμε σε ένα από τα beach-καφετέρια και να δούμε τι πλάνα είχαμε φωτογραφίσει. Αυτό ήταν, όταν είδαμε τα πλάνα για πρώτη φορά παρατήρησα ότι υπήρχε κάτι στον ουρανό σ” ένα μόνο από τα πλάνα που πήρα. Κάναμε μεγέθυνση στην οθόνη της μηχανής μας και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που είδαμε, ένα περίεργο σχήμα. Αμέσως αρχίσαμε να συζητούμε και να προσπαθούμε να ορίσουμε τι θα μπορούσε να είναι, αλλά δεν είχαμε ιδέα.

Δεν είχαμε προσέξει όταν φωτογραφίζαμε δεν ήταν τίποτα στον ουρανό. Δεν εμφανίστηκε τίποτα παράξενο. Ήταν όμως μια ζεστή, ηλιόλουστη μέρα, και υπήρχε ένας δυνατός άνεμος από τα βορειοανατολικά. Δεν υπήρχε και καθόλου ήχος.

sandenntrepese.blogspot.gr