Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η εξομολόγηση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Τόνυ Πολυμένη. «Σώθηκα από τα δίχτυα της μαύρης μαγείας την τελευταία στιγμή. Η ερωμένη μου με έθαψε ζωντανό σε ένα νεκροταφείο της Κομοτηνής για να με τελειώσει... Εφτασα μια ανάσα από το θάνατο». Ο 45χρονος ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα μαύρης μαγείας από τη γυναίκα που αγάπησε και η οποία ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή δεν σκόπευε να την παντρευτεί!

«Η περιπέτειά μου ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια στην Αμερική. Μαζί με δύο φίλους μου ιδρύσαμε μια μεγάλη κτηματομεσιτική εταιρεία, την Alison International. Συνεργαζόμασταν με μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ, όπως τον Μπραντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί, τον Σταλόνε, τον Χούλιο Ιγκλέσιας και πολλούς άλλους. Δουλειά μας ήταν να επενδύουμε τα χρήματά τους σε ακίνητα. Ολα πήγαιναν καλά, είχα αποκτήσει μεγάλη φήμη και φυσικά και πολλά χρήματα» λέει ο κ. Πολυμένης. «Το 1998 χώρισα από τη γυναίκα μου με την οποία είχα αποκτήσει κι έναν γιο και γνώρισα μια όμορφη κοπέλα, υπήκοο Αμερικής, αλλά με καταγωγή από την Κομοτηνή. Την ερωτεύτηκα και κάναμε σχέση. Την πήρα στην εταιρεία ως δεξί μου χέρι και την εμπιστευόμουν απόλυτα. Για δύο χρόνια συζούσαμε και ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Κάποια στιγμή όμως όλα άλλαξαν. Ηθελε να παντρευτούμε, αλλά εγώ δεν ήθελα. Δεν αισθανόμουν έτοιμος για έναν ακόμη γάμο. Και το πλήρωσα ακριβά...»

Οπως διηγείται ο 45χρονος, ξαφνικά άρχισε να νιώθει κουρασμένος, να μην έχει όρεξη για τίποτα... «Εχανα κιλά, έλιωνα σαν το κερί. Οι δουλειές μου πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Μεγάλες συμφωνίες χαλούσαν χωρίς λόγο και αιτία στο παραπέντε. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κατέρρεα, όπως και όλα γύρω μου. Μπήκα στο νοσοκομείο Μεμόριαλ για δεκαπέντε μέρες για να δω τι μου συμβαίνει και οι γιατροί δεν έβρισκαν τίποτα. Ενα βράδυ, σ’ ένα γκαλά συνάντησα έναν παλιό μου φίλο μεγαλοεφοπλιστή από την Ελλάδα, με γραφεία στη Γλυφάδα. Με είδε και δεν με γνώρισε. Με ρώτησε τι μου συνέβαινε και όταν του είπα την ιστορία μου, μου απάντησε ότι προφανώς κάποιος μου είχε κάνει μάγια. “Μου είχαν κάνει και μένα πριν από δέκα χρόνια και είχα φτάσει στα πρόθυρα της καταστροφής” μου είπε και με συμβούλευσε να απευθυνθώ στον δικό σας, το γνωστό μέντιουμ Πητ Παπαδάκο για να μου τα λύσει, όπως είχε κάνει και με τον ίδιο πριν από χρόνια».

Προτού ο Τόνυ Πολυμένης έρθει σε επαφή με τον Πητ Παπαδάκο, ταξίδευσε σε Αίγυπτο και Θιβέτ, αλλά λύση στο πρόβλημά του δεν βρήκε. «Ετσι, πήρα τηλέφωνο τον Πητ και του είπα “πόσα θέλεις να έρθεις στην Αμερική για να με σώσεις;” Μου απάντησε ότι δεν μπορούσε να έρθει, αλλά μου ζήτησε να του βγάλω όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούσα από τους χώρους του σπιτιού μου και να του τις στείλω».


Σταυρωμένα κεριά και κέρινο ομοίωμα

Ο 45χρονος αφού τράβηξε τις φωτογραφίες, τις έστειλε στον Πητ Παπαδάκο. Οπως λέει: «Λίγες μέρες αργότερα όλα αποκαλύφθηκαν. Ο Πητ μου είπε να σηκώσω το στρώμα από το κρεβάτι και να δω τι υπάρχει από κάτω. Οταν το έκανα, βρήκα από κάτω δύο κεριά σταυρωμένα, δεμένα με μια κορδέλα. Μετά μου είπε να πάω να ανοίξω ένα ντουλάπι στο κελάρι. Μόλις το άνοιξα, βρήκα ένα κέρινο κουκλάκι με καρφιά στη μέση και το κεφάλι. Επαθα σοκ. Ευτυχώς που η γυναίκα αυτή είχε φροντίσει να εξαφανιστεί, γιατί διαφορετικά θα τη σκότωνα. Αμέσως μάζεψα τα πράγματά μου και ήρθα στην Ελλάδα για να συναντήσω τον Πητ. Αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο μου έλυσε τα μάγια, αλλά μου έσωσε τη ζωή, γιατί από την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι ήμουν ένα βήμα πριν από το θάνατο».

Σύμφωνα με το γνωστό μέντιουμ, «η γυναίκα αυτή είχε φροντίσει να κάνει μεγάλο κακό στον σύντροφό της. Ανακαλύψαμε απίστευτα πράγματα που αν δεν τα δεις με τα μάτια σου, δύσκολα τα πιστεύεις. Τώρα όμως είναι μια χαρά».


Ο τάφος στην Κομοτηνή

Οπως ανέφερε ο 45χρονος επιχειρηματίας «ανακαλύψαμε στην Κομοτηνή έναν τάφο που έφερε το όνομά μου, την ηλικία μου και άλλα φρικτά πράγματα που δεν θέλω να θυμάμαι. Ολα τελείωσαν, είμαι καλά. Ξαναβρήκα τον εαυτό μου, τη ζωή μου όλη».
Καταλήγοντας σημείωσε ότι ο λόγος που θέλει να βγει στη δημοσιότητα η περιπέτειά του είναι «μόνο και μόνο για να σωθούν και άλλοι άνθρωποι. Κάποτε μου μιλούσαν για μαύρη μαγεία και γελούσα. Τώρα ακούω γι’ αυτήν και τρέμω. Ποτέ δεν ξέρεις ένας άνθρωπος τι είναι ικανός να κάνει προκειμένου να σε εκδικηθεί... Εγώ το έμαθα από πρώτο χέρι και το πλήρωσα ακριβά...»


espresso