Θα σας πω με δύο λόγια και για ένα άλλο περιστατικό που αφορά μία φίλη μου (αδερφή ψυχή) και συνέβει πριν 10-15 χρόνια περίπου, ίσως κάποιοι να θυμούνται το γεγονός και να το θυμηθούν.
Γυρνούσε λοιπόν η φίλη μου με τη μητέρα της από την εκδρομή τους και περνούσαν από τη λίμνη Μικρή Βόλβη, όπου ξαφνικά αναγκάστηκαν να σταματήσουν λόγω του μποτιλιαρίσματος που είχε δημιουργηθεί στον δρόμο.
Μές στα νεύρα η μαμά της φίλης μου, βγήκε από το αυτοκίνητο να δει τι συμβαίνει. Δεν πρόλαβε να κάνει 2 βήματα και είδε ακριβώς πάνω από τη λίμνη, ένα τεράστιο Ιπτάμενο Αντικείμενο (έμοιαζε με ολόκληρη πόλη απ' ότι λένε οι περιγραφές της) να αιωρείτε τελείως αθόρυβα. Ήταν σταθερό στον αέρα, με χιλιάδες φώτα που αναβόσβηναν πάνω του, και ο κόσμος που το έβλεπε (φανταστείτε τώρα πόσοι άνθρωποι είχαν βγεί από τα αυτοκίνητά τους) άρχισε να σταυροκοπιέται, άλλος να πέφτει στα γόνατα και να κλαίει από το σόκ, κλπ.
Η δε φίλη μου, από το σοκ "πέτρωσε" και δεν μπορούσε να κουνηθεί, ούτε καν να ανοιγοκλείσει τα μάτια της, γιατί φοβόταν με το ανοιγοκλείσιμο μήπως εξαφανιστεί!!!
Έτσι όπως το Αντικείμενο αιωρούνταν αθόρυβο, ξαφνικά φάνηκε να χάνει την υλική του μορφή και να γίνεται διάφανο, και γρήγορα εξαφανίστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.
Όταν συζητήσαμε το γεγονός αυτό (για το οποίο είπανε και στην τηλεόραση και γράψανε και οι εφημερίδες την επόμενη μέρα και μετά αποσιωπήθηκε δια παντός) καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν "χάθηκε" έτσι απλά, αλλά πιθανόν να πέρασε μία πύλη (του χωροχρόνου ίσως ανάμεσα σε αυτό που ονομάζουν Παράλληλα Σύμπαντα στην Φυσική Επιστήμη).