Η σύμβαση με το ΔΝΤ
Ημερομηνία: 19/07/2010
Καταχωριτής: Aragorn
Πηγή: http://diaelefsis.pblogs.gr/
Ανεβασα τη Συμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Εκατομμυριων Ευρω! Ειναι η Διαθηκη της Ελλαδας που υπεγραψαν και που ποτε δεν προκειται να την ακουσετε απο τα μεγαλα καναλια.
Εαν προβληθει το σιγουρο ειναι οτι θα προβληθει παραφρασμενη για οφελος των προδοτων που ψηφισαμε.
Γι αυτο φροντισαμε να αποσταλει ολοκληρωμενη απο...
Ελληνες πολιτες στους Ελληνες πολιτες...
Διοτι και Νου εχουμε, και κριση. Αυτην την στιγμη φευγουν απο διαφορα σημεια του πλανητη email μεσω facebook αλλα και απλων λογαριασμων (hotmail, googlemail) με την προδοτικη συμφωνια που υπεγραψαν κατω απο το τραπεζι και χωρις να ρωτησουν κανεναν οι κυβερνωντες.
Οσο περιληπτικα μπορω, θα βοηθησω να αναγνωσετε μερικα απο τα αισχη που υπεγραψαν ωστε να μας πουλησουν στις πολυεθνικες εταιριες στον βωμο του ' δημοσιου χρεους' και της 'πτωχευσης'. Εμεις ' οι ανθρωποι του μοχθου ' οπως μας χαρακτηριζει ο κ. Παπανδρεου πλεον εχουμε στα χερια μας το χαρτι της προδοσιας και με οδηγο τον Ελληνισμο θα πραξουμε το σωστο.
Εχουμε και λεμε λοιπον...
---σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
(Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)
---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο
---σελ΄121.παραγρ.5
Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
---Σελ 123
Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
---Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5...
Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης(χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης? ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο? ούτε ψήφιση στή βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)
---σελ 123,παράγραφος 5...
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!
-----Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!
Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σ..... Θα τους αφησουμε ???
http://rapidshare.com/files/404987182/Greece-IMF.pdf

6 Σχόλια:
O Παπαδήμος ήρθε ήσυχος ήσυχος και μας έχει περάσει πολλά που δεν έχουμε καν πάρει χαμπάρι..
Αυτό ακριβώς λέω (για το πρώτο μισό του μηνύματός σου). Αν δεν είχε συμφωνήσει να παίξει αυτό το ρόλο δε θα τον άφηναν να πάρει καν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ο Παπανδρέου δεν έγινε πρωθυπουργός για τις συμφωνίες που αναφέρεις. Έγινε γιατί ήταν ο Δούρειος Ίππος ώστε να μπει το ΔΝΤ στην Ευρώπη, να δημιουργηθεί ένα πανευρωπαϊκό οικονομικό μπάχαλο το οποίο θα οδηγήσει σε ένα απίστευτο παγκόσμιο οικονομικό μπάχαλο. Σε συνδυασμό με τις στρατιωτικές προετοιμασίες που γίνονται στη Μέση Ανατολή και στην κεντρική Ασία από τα εκεί κράτη είναι πιθανόν να έχουμε και έναν μεγάλο πόλεμο. Το ζητούμενο είναι μία παγκόσμια διακυβέρνηση την οποία εμείς οι ίδιοι θα έχουμε τελικά ζητήσει για να γλιτώσουμε από τα παραπάνω δεινά
Γιατί, μήπως πιστεύει κανείς ότι ο Γιωργάκης θα είχε γίνει πρωθυπουργός αν δεν είχε κάνει τις συμφωνίες εκ των πρωτέρων; Για τα υποωρύχια τί να πρωτοπούμε; Ότι τα αγοράσαμε σε διπλάσια τιμή και έχουμε πάρει όνο ένα από τότε; Για τα ελικόπτερα που και αυτά τα πήραμε σε διπλάσια τιμή, όπως και τα τελευταία F16;
Βιώνουμε το "τέταρτο ράϊχ" μόνο που αυτή τη φορά επιβλήθηκε με άλλα μέσα και μας έπιασε όλους στον ύπνο. Ναι, η Γερμανία ελέγχει σαφώς την ΕΚΤ και μέσω αυτής και την Ευρωπαϊκή οικονομία Πόσες φορές είδαμε τον Σαρκοζί να κάνει τον καμπόσο στη Μέρκελ και μετά να μαζεύεται;
Δεν είμαι ρατσιστής και απεχθάνομαι τον ρατσισμό αλλά ο Τσώρτσιλ είχε πει μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ότι "τον Γερμανό τον έχεις είτε στο σβέρκο σου είτε κάτω απ' τη μπότα σου".
Τσιράκια είναι οι Παπαδημικοί και λοιποί συγγενείς αλλά φταίμε κι εμείς σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ειδικά αν μετά τις εκλογές τα κόμματα που στήριξαν το μνημόνιο μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση και δε μιλάω μόνο για ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία αλλά και για ΛΑΟΣ και για Δημοκρατική Συμμαχία. Ο καιρός γαρ εγκύς και θα δούμε αν για άλλη μια φορά θα μας αξίζουν οι κυβερνήτες που μας κυβερνάνε.
Το ότι ο Γιωργάκης τα 'χε κάνει πλακάκια με Αμερικάνους και ΕΕ είναι πασίγνωστο, δεν μου κάνει εντύπωση.. Άλλωστε δεν πιστεύω πως ήταν ανίκανος, αλλά πως τοποθετήθηκε ακριβώς για να μας φέριε εδώ που είμαστε. Τυχαίο είναι που μας δίνανε πόσα οι Ρώσοι, όχι μόνο εδώ αλλά και για τον περίφημο αγωγό, και αρνηθήκαμε; Ή στο παρελθόν που μας κάνανε καλύτερες προτάσεις σε τιμή (καλα σε ποιότητα δεν το συζητώ) για όπλα και προτιμάγαμε τα μεταχειρισμένα Γερμανών και Γάλλων; Ας θυμηθούμε και εκείνα τα περίφημα υποβρύχια.. Επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μας ''επέβαλαν'' τον Παπαδήμο σε εμάς και τον Μόντι στους γείτονες Ιταλούς, που ο Άραγκορν είχε αναφέρει και σε άλλες αναφορές που ανήκουν, ούτε επίσης και η προπαγάνδα που επικρατεί στις ΗΠΑ κυρίως ότι χρειάζονται και οι υπόλοιπες χώρες τέτοιους πολιτικούς.
Η Ρωσία μας έδινε χρήματα και εμείς είπαμε όχι προτιμώντας το μνημόνιο. Δείτε τι λέει ο ομογενής Ρώσος βουλετής Ιβάν Σαββίδης :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SDH3kPYsq7s