Το στοιχειωμένο σανατόριο της Πάρνηθας
Ημερομηνία: 17/08/2009
Καταχωριτής: Aragorn
Πηγή: http://portal.gamato.info/smf/index.php?topic=32287.45
Θέλω να σε ρωτησω αν εχεις ακουσει για το σανατοριο της Παρνηθας??
εχω ακουσει πανω απο 25 διαφορετικα ατομα να μου λενε οτι εχουνε παει και εχουν τρομαξει παρα πολυ.
Απο οσους εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι ειναι στοιχιωμενο και οτι μπαινωντας ακους διαφορα οπως φωνες ανθρωπων,αλυσιδες να σερνονται και βλεπουν διαφορα οπως σκιες και μορφες και σαν κατι να περναει αστραπιαια απο μπροστα τους και οτι νοιωθουν σε κατι φασεις να τους διαπερναει ενα ριγος.αυτα που λεω τα εχω ακουσει οπως ειπα και πιο πριν απο 25+ ατομα.εχω δει φωτος απο κινητα φιλων μου και ειναι ανατριχιαστικα εκει μεσα εχει κατι περασματα και κατι σκαλες πραγματικα του θανατου γεματες σκουπιδια που αμα παραπατησεις θα βρεθεις απο τον τεταρτο στο υπογειο αγκαλεια με τα ερειπια.ειναι τεραστιο και πανε παρεες μονο οργανομενες με ροπαλα,γκλοπ και αλλα γιατι μου εχουν πει οτι το σανατοριο το επισκεπτονται πολυ συχνα σατανιστες.εχω δει και φωτος με λιωμενα κερια και ζωγραφιες με τη μορφη του σατανα στους τοιχους.τα μηνυματα στους τοιχους οπως θα δειτε απο την ιστοσελιδα που θα σας πω δεν ειναι και πολυ ενθαρυντικα.απο οτι μου εχουν πει και φιλοι μου στις σκαλες που οδηγουν προς υπογειο γραφει ο τοιχος "NO TRESPASSING" και στις σκαλες που οδηγουν στον πρωτο λεει "TO HELL".δεν εχω παει αν και εχω ζαλισει ολους μου τους φιλους ολοι μου λενε οτι με τιποτα δεν ξαναγυρνανε εκει περα και θελω σαν τρελος να παω.αυτα τα θεματα που λες οτι θα αναλυσεις εχω ασχοληθει μαζι τους γιατι πραγματικα γουσταρω να μαθαινω πραγματα για τετοια θεματα.εχω μαθει απο ιστοσελιδες και αλλες πηγες διαφορα και πολλα για οτι εχει σχεση με παραξενα φαινομενα ασχολουμε εδω και δυο χρονια μαλιστα εχω τσακωθει πολλες φορες με τους δικους μου γιατι οταν τους τα λεω με κραζουν.αν πατε εδω:http://paysanias.blogspot.com/2008/04/blog-post.html θα δειτε μερικες φωτος που εχουν τραβηχτει μερα αλλα θα καταλαβετε τι παιζει στο σανατοριο.επεισης στο ιδιο site θα δειτε πολλα και θα διαβασετε πολλα για αλλες στοιχιωμενες τοποθεσιες.
Λήψη παλαιότερων σχολίων
82 Σχόλια:
"Πραγματικά στην επίσκεψή μας που κάναμε με την ομάδα ΑΛΦΑ ακούσαμε διάφορους θυρύβους περιηγηθήκαμε σε όλο το χώρο και το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα ήταν με τα μηχανήματα τα οποία ηχογραφούσανε, οι συχνότητες των οποίων είναι περίπου οι συχνότητες που ακούνε τα σκυλιά ακούσαμε σε μία πόρτα την οποία προσπάθησε να την ανοίξει ο δυνατός της παρέας, σε ηχογράφηση που την ακούσαμε 3-4 μέρες μετά που πήγαμε στο συγκεκριμένο χώρο την έκφραση ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ. Πραγματικά η πόρτα δεν άνοιγε, δεν είχε φρακάρει. Μετά από λίγη ώρα η πόρτα άνοιξε, ο χώρος κενός. Εντύπωση προκαλεί πως κατεβαίνοντας κάτω στο υπόγειο του κτιρίου όλων τα μαλλιά είχαν στατικό ηλεκτρισμό και και υπήρχαν μεγάλες μεταβολές της θερμοκρασίας, απ΄ότι θυμάμαι από 18 βαθμούς έφτασε σε κάποιο σημείο τους 4 βαθμούς."
https://www.youtube.com/watch?v=rCKUct8DOws&fbclid=IwAR3FK-klxuFdZ_7hAcdGHRjsp1XvrEWexU37r2pS6oEtsfL6VJj1d3dIagk (Από 12.04 έως 12,50)
Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap
Κατέγραψε φάντασμα στο Σανατόριο
Ο Λαμπρόπουλος Γεώργιος πήγε στο Σανατόριο της Πάρνηθας μαζί με την Οικογένεια του να βγάλει κάποιες φώτο σε μια από τις φώτο που έβγαλε εμφανίστηκε αυτή η Περίεργη μορφή. Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανένας άλλος Στο Σανατόριο Εκτός από αυτόν και την Οικογένεια του.
ολα ειναι αληθεια..ολα..........δεν εχω κατι αλλο να πω...ο καθενας πιστευει οτι τον συμφερει και απλα κανενας δε θελει να πιστεψει σε κατι μεταφυσικο γιατι φοβαται να αντιμετωπισει την αληθεια φιλοι μου !!!!!!!!!!! αντε γειαααα ;)
Το έχετε σηκωμένο πουθενά να δώσω link;
Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap
agapite mou aragorn oxi mono einai alitheia ala exoume kai para polu uliko pou exoume katagrapsei...
αληθεια ειναι
Οχι είναι αλήθεια ξεκόλλα.
psemata einai auta!!!!!!!!!!!!!!!!
ολα φημες ειναι μην λετε μα***ιες
κ εγω θελω να παω αλλα μενω πατρα