Την καρδιά της άνοιξε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Ελένη Ροδά, η οποία μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέου Θεοδώρου και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο θαύμα που βίωσε σε νεαρή ηλικία.

Διανύουμε Άγιες Μέρες, έχετε βιώσει στην ζωή σας κάποιο θαύμα;


Όταν ήμουν μικρή, βίωσα κάποια θαύματα. Με πήγε στην Τήνο η μητέρα μου 15 ετών γιατί με είχε τάξει όταν αρρώστησα μικρή. Μέναμε έξω από την εκκλησία στρωματσάδα στα σκαλιά κι αυτό που βίωσα εκεί δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Ήταν η βραδιά που περνούσε η λιτανεία πάνω από τους αρρώστους κι άκουγα που ούρλιαζαν. Είδα ανθρώπους που ήταν πεσμένοι κάτω και δεν μπορούσαν να περπατήσουν, ξαφνικά να σηκώνονται. Αισθάνθηκα δέος.





Στην ίδια συνέντευξη, η τραγουδίστρια μίλησε και για την πολυαγαπημένη της μητέρα, η οποία είχε ακαριαίο θάνατο.
«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου είναι πριν κάποια χρόνια όταν ενώ γύριζα στο σπίτι μου και είδα στο μπαλκόνι την πεθερά μου, τον άντρα μου με τον οποίο είχα χωρίσει τρεις τη νύχτα.

Λέω “Παναγία μου, κάτι έπαθε το παιδί μου”. Τότε μου είπαν “Ελένη, σκοτώθηκε η μητέρα σου σε αυτοκινητιστικό”. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί.



Η μητέρα μου ήταν δασκάλα μια ζωή μέσα στα χωριά χωρίς ανέσεις, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Μόλις πήρε τη σύνταξή της, ήρθε ένα αυτοκίνητο από τα ναυπηγεία του Νιάρχου και την σκότωσε.

Ενώ πήγαινε στην παραλία πεζή, αυτός έτρεχε πάρα πολύ. Πέθανε επί τόπου, ήταν ακαριαίος ο θάνατος της μητέρας μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Ροδά.