Στο ίδιο σπίτι που βρέθηκε χθες νεκρή (27.7.2023) η 55χρονη γυναίκα στην Πάτρα, η οποία πιθανόν να είναι θύμα δολοφονίας, είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένη από χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη αδερφή της, πριν από 7 χρόνια.

 

Όπως αναφέρει το tempo24.news, η 53χρονη είχε χάσει τη ζωή της στις 27 Ιουλίου του 2016 από τα χτυπήματα και βρέθηκε νεκρή στο ίδιο σπίτι αλλά σε άλλο όροφο. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία «δείχνουν» ότι πιθανότατα και η 55χρονη είναι θύμα δολοφονίας.

 

Το «κουβάρι» εκείνης της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 19 Ιουλίου, όταν ο γιος της 53χρονης κάλεσε ασθενοφόρο γιατί ισχυρίστηκε ότι τη βρήκε τραυματισμένη. Η γυναίκα είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ μέχρι τις 27 Ιουλίου, όταν και άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Ο γιος της είχε πει στις Αρχές ότι τη βρήκε τραυματισμένη στο σπίτι τους και είχε εικάσει πως είτε τη χτύπησαν ληστές είτε η ίδια είχε κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα.

 

Ωστόσο, ο 28χρονος συνελήφθη και φυλακίστηκε για τον θάνατο της μητέρας του. Ο ίδιος αρνείτο επανειλημμένα ότι είχε την οποιαδήποτε ευθύνη. Τελικά, λόγω της μετατροπής του κατηγορητηρίου που αντιμετώπισε, έχει αποφυλακιστεί και σήμερα είναι ελεύθερος.

 

Τότε, η ΕΛ.ΑΣ. είχε ανακοινώσει ότι «στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, αργά χθες το βράδυ. Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου, ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη».

 

Σήμερα, 7 χρόνια μετά, η 55χρονη αδερφή της βρέθηκε νεκρή στο ίδιο σπίτι. Τα στοιχεία «δείχνουν» ότι πρόκειται για δολοφονία, όπως φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση.