Ο 32χρονος από τη Λίµνη συνήθιζε να λέει στη µικρή κορούλα του πως ό,τι και να γίνει, πάντα θα βρίσκεται κοντά της. Τελικά αυτό το «Ό,τι και να γίνει» πραγµατοποιήθηκε. Ένα τροχαίο δυστύχηµα έστειλε τον 32χρονο στο νοσοκοµείο για αρκετό καιρό και τελικά στον τάφο για πάντα.

Πέρασαν αρκετά χρόνια µέχρι η οικογένεια να βρει και πάλι τους φυσιολογικούς της ρυθµούς. Μέχρι τότε δεν είχε συµβεί το παραµικρό γεγονός που να κάνει την οικογένεια να πιστεύει πως ο άνθρωπός τους ίσως δεν ήταν και τόσο µακριά τους.

Ένα απόγευµα η µητέρα καθυστέρησε να πάει να πάρει τη µικρή της κόρη από το φροντιστήριο αγγλικών.  Όταν τελικά έφτασε εκεί, είδε πως η κόρη της δεν βρισκόταν στο σηµείο που συνήθως περίµενε τη µητέρα της. Oι δάσκαλοι της µικρής είπαν στη µητέρα  πως ένας κύριος ο οποίος έµοιαζε πολύ µε το κορίτσι, το περίµενε να σχολάσει και φύγανε µαζί.

Πανικόβλητη η µητέρα άρχισε να αναζητεί το παιδί στους γύρω δρόµους αλλά µάταια. Ειδοποίησε µία ξαδέρφη της να πάει στο σπίτι και να περιµένει µήπως και φανεί το κοριτσάκι. Μετά από αναζήτηση αρκετής ώρας, η µητέρα επέστρεψε στο σπίτι µε σκοπό να περιµένει την αστυνοµία την οποία και θα ειδοποιούσε.

Αφού ρώτησε την ξαδέρφη της µήπως και επέστρεψε το κορίτσι, µπήκε στο δωµάτιο του παιδιού µε σκοπό να δει αν έλειπαν και προσωπικά του πράγµατα, σε περίπτωση που το είχε σκάσει. Μπαίνοντας µέσα είδε την κόρη της να κοιµάται στο κρεβάτι! Σοκαρισµένη ξύπνησε το κοριτσάκι και το ρώτησε πού είχε εξαφανιστεί.

Εκείνο τότε µε ένα ύφος γεµάτο αθωότητα είπε πως ήταν µαζί µε το µπαµπά της όλες αυτές τις ώρες!