Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη εγκαταστάθηκε το 1972 στην Κύμη Ευβοίας. Εκεί έζησαν καταστάσεις πέρα από τον κοινό νου…



Εκεί, οι μεταξύ τους σχέσεις άρχισαν ν’ αλλάζουν προς το χειρότερο. Ο άντρας άρχισε να τη χτυπάει, να την κακοποιεί και να την κλειδώνει σπίτι, υποχρεώνοντάς την να κάνει πράγματα ντροπιαστικά για κάθε άνθρωπο.



Κάποια μέρα, οι γονείς της κοπέλας αποφάσισαν να τους επισκεφθούν. Οταν έφτασαν, τους υποδέχτηκε ο άνδρας και όταν τον ρώτησαν που είναι η κόρη τους εκείνος απάντησε ψυχρά «Στο υπόγειο». Όταν οι γονείς πήγαν εκεί την είδαν δεμένη και γεμάτη μώλωπες στο πρόσωπο!



Αμέσως ο πατέρας ζήτησε το λόγο από τον άντρα αλλά εκείνος του επιτέθηκε. Μέσα στον πανικό η μητέρα άρπαξε την κόρη της και την έβγαλε έξω. Περίοικοι που έσπευσαν όταν άκουσαν τις φωνές για βοήθεια βρέθηκαν μπροστά σ’ έναν  άγριο καυγά. Όλοι υπέθεσαν πως επρόκειτο απλώς για ένα τσακωμό. Κανείς δεν πίστεψε τη σύζυγο όταν τους έλεγε με τρεμάμενη φωνή πως «με φυλάκισε ένας δαίμονας», πιστεύοντας πως μιλάει μεταφορικά και όχι πως ίσχυε αυτό κυριολεκτικά, δια μέσου του σώματος του συζύγου της.



Λίγη ώρα μετά, η ταλαιπωρημένη κοπέλα έφυγε για τη Θεσσαλονίκη μαζί με τους γονείς της με σκοπό να χωρίσει. Ένα βράδυ, μια εβδομάδα μετά, η κοπέλα δέχθηκε τηλεφώνημα. Μία φωνή την πληροφόρησε ότι ο σύζυγός της βρέθηκε νεκρός από αδιευκρίνιστα αίτια στο υπόγειο του σπιτιού τους.