Τα "απαγορευμένα για το κοινο και τους μη οσφυοκαμπτες αρχαιολογους" ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΑΣΦΕΝΤΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ
Είναι τώρα η δεύτερη φορά που η ιστοσελίδα Αρχαιολογία, Αrchaeology, λογοκρίνει κατόπιν πιέσεων της Σπηλαιολογίας Αθηνών και διαγραφει την κάτωθι δημοσίευση μου και φωτό!
Τα ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ στο δάπεδο της μικρης σπηλιας μιας απομακρης στο παρελθον προϊστορικής κυνηγετικης εποχής και του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ευρήματος ως τωρα στην Ελλάδα με προϊστορική τεχνη, εκτός του ότι περιγράφουν την παγκόσμιο ίσως πρώτη ανακάλυψη του μακρύ τόξου κατά την επιπαλαιολιθικη/μεσολιθική περίοδο, το αρχαιότερο δείγμα ναυπηγικής ίσως στην μεσογειο, την ύπαρξη των εξαφανισθεντων από τους κυνηγούς ελαφια στην κρητη και στοιχεία θαλασσοπλοϊας, μαγικής και προ-μινωϊκης θρησκειας κλπ, αποδεικνύουν την κατοίκηση του νησιού από ντόπιους ιθαγενεις προ αμνημονεύτων χιλιετηριδων!
Η κυρίαρχη γνώμη της ακαδημαϊκής μαφίας είναι ότι όπως (ψευδώς) οι Έλληνες ήρθαν στον ελληνικό χώρο κατά την εποχή του χαλκού και ολο υπό την πιεση των νέων ευρηματων μετατοπίζουν προς τα πίσω την ταχα "άφιξη" μας, παρομοιως και οι πρωτοι νησιωτικοί πληθυσμοί των νησιών του Αιγαίου είναι οπωσδήποτε άποικοι που ήρθαν από την μικρά Ασία και είναι σημητικής καταγωγής!
Η πραγματικότητα των ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ ως και νέα εργαλεία και ναυτικά αντικειμενα που βρέθηκαν στο νότιο Ρέθυμνο τελευταια μετατοπίζουν την ύπαρξη ζωής στο νησί πίσω στα 130.000 πχ.
Νέες πρόσφατες ανακαλύψεις ιχνών πατουσων ανθρωποειδών στον Τράχηλο Καστελιου Χανίων ραδιοχρονολογηθηκαν στα 4,5 εκατομμύρια χρόνια πχ.
Εχομε δε και ανακάλυψη τμήματος γνάθου ανθρωποειδους στην βόρειο Ελλάδα παρομιας ηλικίας και όλα συνηγορούν ότι εμείς πάντα εδώ ειμασταν αυτοχθονες με προπαππους τους χειριστες των άνω ευρηματων και τον μετέπειτα πατέρα μας homo erectus των Πετραλώνων Χαλκιδικης ηλικίας 600.000 περίπου.
Η ακαδημαϊκή μαφία της αφρικανικής τάχα προέλευσης μας δεν επιτρέπει να επικρατήσει τίποτα άλλο, ενώ λογικά ο homo sapiens εξελίχθηκε ταυτόχρονα και ανεξάρτητα σε πολλά ευνοϊκά από κλίμα μέρη της γης!
Τα υλικά αυτά όπως και τα θέματα και οι γνωσεις των ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ έπρεπε να είναι ήδη υλικό για τους μαθητές στα σχολεία μας το δε σπήλαιο Ασφεντου να είναι προστατευμένο και προσβάσιμο για το κοινό!
Το αντίθετο συμβαίνει σε αυτό το προτεκτοράτο, την μη χώρα, όπου κυβερνούν οι συντεχνιες ανορθολογικων αρπακτικών, άσχετων "επιστημόνων" σε θέσεις κλειδιά και τοποθετημένους εκεί από το πελατειακό σάπιο καθεστώς!
Πουλιανοι δεν θα γίνουμε, όμως την αλήθεια πότε δεν θα την κρύψουμε για ένα ψωρομισθο και κολακειες στους πατρώνες μας.
Εχομε χούντα από ηλίθιους και ανίδεους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.
Φωτό: Η μοναδική έως τώρα ακριβεστατη απεικονιση μου των ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ από την πτυχιακή μου εργασία στο πανεπιστήμιο της Ουψάλας, 1995
Αντώνης Παπαρδουκάκη
(Antonis Papardukakis)