Στο τεύχος του Ιανουαρίου No 74, μεταξύ άλλων κάνετε ένα αφιέρωμα στη Δύναμη της Προσευχής. Επί αυτής της  Δύναμης έχω να σας αναφέρω ότι νομίζω πως αυτή τη δύναμη την έχω, αλλά δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να την εκδηλώσω. Φυσικά μου έχουν συμβεί 5-6 περιστατικά και εδώ θα σας αναφέρω ένα (σε όλα έχω μαρτυρίες). Η σύζυγός μου είχε στένωση στον οισοφάγο διότι μικρή στο χωριό της είχε πιει ένα φυτοφάρμακο. Της είπαν οι γιατροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο να κάνει μία εγχείριση, αλλά αυτή δεν δέχθηκε. Πάντως είχε μεγάλο πρόβλημα, το δείχνουν οι ακτινογραφίες που είχαν βγάλει κατά διαστήματα στον κ. Λάλο στο Κολωνάκι. Τακτικά της έκλεινε, γι' αυτό πλην από το Λαϊκό νοσηλεύθηκε στο «Όλγας» και στο «Αρεταίειον».
Πριν περίπου 15 χρόνια, στις 20 Δεκεμβρίου, της έκλεισε ξανά. Στις 21 την πήγα στο Αρεταίειον όπου ο γιατρός κ. Μαλάς, ο οποίος έφευγε για την Πάτρα λόγω Χριστουγέννων, αμέσως την έβαλε στο χειρουργείο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την πήρε μετά και την πήγε δίπλα στον «Κυανό Σταυρό» που είχε τελευταίου τύπου μηχανήματα, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Την πήραμε και την βάλαμε σε ένα θάλαμο στο Αρεταίειον, φυσικά με ορούς. Ο γιατρός μού είπε ότι θα γυρίσει την Τετάρτη (συνέβη το περιστατικό Πέμπτη και Σάββατο είχαμε Χριστούγεννα). Μου είπε δε ότι «από εμένα ότι ήταν να γίνει έγινε, από εδώ, μόνο ο θεός»... Η ώρα ήτανε περίπου 15.00, και 2 ώρες μετά πήγα στο σπίτι για να της φέρω ορισμένα πράγματα. Κατά τις 19.10 προσευχήθηκα με όλη τη δύναμη στο Ιησού. Τον παρακάλεσα, μια που εορτάζουμε τη γέννηση της Αγάπης που μας δίδαξε, να πάει κοντά στη γυναίκα μου να βάλει το Άγιο του χέρι και την γιατρέψει.
Σας τα αναφέρω με συντομία, το ιστορικό υπάρχει στο νοσοκομείο, καθώς και σε όλους τους γνωστούς μας επωνύμους και μη επίσης στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του κ. Λάλου. Έφθασα στο Νοσοκομείο γύρω στις 21.00. Μόλις άνοιξα την πόρτα, πετάγονται δύο νοσοκόμες και μου λένε «έγινε θαύμα! Η γυναίκα σας είναι τελείως καλά»! Τις ρώτησα τι ώρα περίπου έγινε καλά, μήπως ακριβώς στις 19.10; (την ώρα αυτή της αλλάξανε ορό). Μετά από 2 χρόνια περίπου η γυναίκα μου πήγε στον κ. Λάλο να βγάλει μία ακτινογραφία γιατί είχε πρόβλημα με το ισχύο. Επί τη ευκαιρία ο γιατρός της έβγαλε και μία στο οισοφάγο. Δεν πίστευε στα μάτια του, «δεν είναι δυνατόν»είπε, «ο οισοφάγος είναι τελείως καλά»!