Λοιπόν εγώ από Μικρή ηλικία άρχισα που λέτε να βλέπω περίεργα πραγματάκια που πραγματικά νόμιζα οτι ήταν τις φαντασίας μου άλλα με το πέρας των χρόνων συνειδητοποίησα ότι δεν είναι!
Στα 12 μου λοιπόν ξεκίνησα να βλέπω κάθε βράδυ για ένα διάστημα ενός μήνα και έπειτα με επισκεπτόταν ανά διαστήματα μέχρι την ηλικία των 18 χρονών . Αυτό που έβλεπα ηταν μια μορφή έξω από το παράθυρο μου, η μορφή που λέτε ήταν ενός άνδρα με μαύρα ρούχα και φορούσε ένα μαύρο καπέλο, το πρόσωπο του δεν το έβλεπα αλλά τα μάτια του … δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω ακριβώς αλλά έβλεπα την γυαλάδα τους.
Δεν κουνιόταν , δεν μιλούσε απλά με κοιτούσε. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν τρομοκρατημένη και τις πρώτες φορές έβγαζα κάτι ουρλιαχτά και ερχόταν ο πατέρας μου και όταν του έλεγα τι είδα εννοείται δεν με πίστευε πότε, απλά άνοιγε το παράθυρο και τσέκαρε το μπαλκόνι πάντα .
Όσο περνούσε ο καιρός άρχισα να μην τον φοβάμαι όποτε τον έβλεπα, απλά καθόμουν και τον παρατηρούσα όπως έκανε και αυτή η οντότητα και με ένα Ανοιγοκλείσιμο βλεφάρων έτσι απλά εξαφανιζόταν.
Ώσπου σταμάτησε να με επισκέπτεται τόσο συχνά και από την ηλικία των 12 έως τον 18 (εκτός από εκείνον τον μηνά που τον έβλεπα κάθε βράδυ ) συνολικά πρέπει να με επισκέφτηκε γύρω στις 30 με 35 φορές, το θυμάμαι γιατί από τότε κρατώ κάτι σαν ημερολόγιο συναντήσεων με οντότητες, γιατί ΝΑΙ ειχα και άλλες συναντησεις επειτα..

Σε αυτά τα χρονιά λοιπόν έψαξα να βρω ποια είναι αυτή η οντότητα με το μυστηριώδες καπέλο και σας παραθέτω παρακάτω τι βρήκα για τον SHADOW MAN η HAT MAN όπως έμαθα ότι τον αποκαλούν.