Ο Γιώργος Μπαλάνος υπήρξε ο πρώτος που μετά από την επιτυχημένη πορεία του ως στρατιωτικός κατάσκοπος , άλλαξε κατεύθυνση και άρχισε την συγγραφική δραστηριότητα του , τις διαλέξεις και σεμινάρια περί προγράμματος Morphodiataxis και φυσικά την ίδρυση της

" Φωλιάς " ή Locus 7- Nimbus 7 , η οποία έχει δώσει το όνομα της και σε ομώνυμο εκδοτικό οίκο , ηγεμόγιδα αυτών η γνωστή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ με μεγάλη καριέρα κα Χριστίνα Σαβαννή η Βασίλισσα τής ελληνικής Λυκαονίας.

Αυτά τα στοιχεία είναι γνωστά , υπάρχουν διαθέσιμα στο διαδίκτυο και είναι η εξωτερική πολιτική - εικόνα συγκεκριμένων ενεργειών που υπάγονται στον τομέα της κατασκοπείας , του " Φακελώματος " και του Μεγάλου Αδερφού !

Για να μην υπάρχει καμία απολύτως παρεξήγηση δεν θέλω να περάσω το μήνυμα ότι ο κος Μπαλάνος είναι πίσω από αυτό το σύστημα που πρόκειται να αναφέρω εδώ με όσες το δυνατόν λεπτομέρειες και αφορά γραφεία μέλλοντολογίας πού κυριολεκτικά φακελώνουν τους πελάτες τους , το συγκεκριμένο σύστημα όμως ξεκίνησε από τόν συγκεκριμένο άνθρωπο και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα , αφού και εγώ ο ίδιος πρίν από πολλά χρόνια έπεσα στην παγίδα της Άγρας ανηλίκων που ψάχνονταν για υπερφυσικές δυνάμεις και τα παρελκόμενα και είχα δώσει λεπτομέρειες και στοιχεία οικογένειας κλπ για να μου βγάλει η κα Σαβαννή τότε μια κάρτα μέλους των L 7.

Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές περιπτώσεις γραφείων μέλλοντολογίας μερικά εξ αυτών βέβαια ανήκουν σε μαθητές της σχολής των Locus7 & Nimbus7.

Αλλά δεν είναι όλα ίδια , και ας ακολουθείται η ίδια τακτική , όπως π.χ στην περίπτωση του γραφείου μέλλοντολογίας των επωνύμων " Τα μυστικά της Κατίνας ".

Ας θυμηθούμε την περίπτωση :

Tηλεπαρουσιάστες, τραγουδιστές και ηθοποιοί θύματα της σπείρας των μέντιουμ – Πως εξαπατούσαν
Ιούλιος 1, 2016, 4:36 μμ

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στο διαδίκτυο και είναι εύκολο να βρεθούν , αυτό που με ενδιαφέρει εμένα τώρα είναι όχι αυτό που φαίνεται αλλά αυτό που κρύβουν τα PC που κατασχέθηκαν και το υλικό που περιλαμβάνει ο σκληρός δίσκος τους.

Στην εικόνα επάνω το κόκκινο κυκλάκι δείχνει την ύπαρξη κατασκοπευτικού chip το οποίο ουσιαστικά αναμεταδίδει όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σε άγνωστο παραλήπτη....

Αυτό το σύστημα που ξεκίνησε από την Αμερική σήμερα βρίσκεται ακόμα και στους δίσκους των φωτοτυπικών μηχανημάτων παγκόσμια , στα τηλεμοιότυπα ( Fax) κλπ.

Αυτό είναι θέμα Εθνικής Ασφάλειας και υπάγεται στην αρμοδιότητα της ΕΥΠ , και δεν με βρίσκει αντίθετο για την ασφάλεια της χώρας , αν και με προβληματίζει αν γίνεται σωστή χρήση των δεδομένων που λαμβάνονται ....

Το άλλο σκέλος της υπόθεσης αφορά την εκλαϊκευμένη χρήση του συστήματος αυτού που όπως προαναφέρθηκε ξεκίνησε από τον Γιώργο Μπαλάνο και έφτασε σήμερα να χρησιμοποιείται από πολλά γραφεία μέλλοντολογίας Αθήνας - Θεσσαλονίκης .

Όταν εγώ ήρθα από την Κύπρο στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1996 , ο ίδιος ο Μιχάλης Αττώνης ιδιοκτήτης του καταστήματος Μπάρμπα Χαράλαμπος επί της οδού Ερμού 82 ήταν αυτός που ως γραμματέας του συλλόγου έρευνας " ΠΑΡΆΚΕΛΣΟΣ " με έστειλε στο αντιπρόεδρο του συλλόγου τον αστρολόγο κο Διονύση Καρατζή που διατηρούσε γράφειο μελοντολογίας επί της οδού Νοταρά πίσω από το Επιγραφικό Μουσείο Αθηνών.

Μάϊος 1996 ήταν όταν έκανα την πρώτη μου παρθενική εμφάνιση με γράφειο μελοντολογίας στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών και έκανα και εμφανίσεις σε 0911 μαζί με τον Κο Τσαρόπουλο στο κανάλι που διατηρούσε ο Κος Β.Λεβέντης της ενώσεως των Κεντρώων στο Ταύρο.

Τότε ήταν που άκουσα για πρώτη φορά την ύπαρξη ενός " κυκλώματος " ή μίας ελίτ αστρολόγων και μελλοντολόγων οι οποίοι φακέλωναν κανονικά και χρησιμοποιούσαν εκβιαστικά τις γνωριμίες τους , δηλαδή :

Μου είχε πει τότε ένα μεγάλο όνομα ο οποίος είναι και μασόνος ( δεν ξέρω αν είναι λυκάονας ) πάνω σε μια συζήτηση σχετικά με το καινούργιο για εμένα τότε χώρο της " επαγγελματικής μέλλοντολογίας" : "...... Να ξέρεις αγόρι μου ότι αυτή η ενασχόληση θέλει γέρο στομάχι και ατσάλινο νευρικό σύστημα, αν είσαι έξυπνος μπορεί να παίξεις με μεγάλα κεφάλια ποδόσφαιρο ... Εγώ και μερικοί άλλοι εδώ στην Αθήνα , και κάποιος άλλος στην Θεσσαλονίκη είμαστε οι κορυφαίοι και έχουμε δημιουργήσει ένα μυστικό κονσόρτσιουμ , με κοινό μυστικό αρχείο με όλες τις περιπτώσεις ανθρώπων σημαντικών για εμάς και για την χώρα.

Διατηρούμε αρχειοθετημένα τα στοιχεία , φωτογραφίες και κάθε λεπτομέρεια που αφορά τις περιπτώσεις τους ...

Ακούμε προσεκτικά και καταγράψουμε τις εξομολογήσεις τους , πιπεράτα κουτσομπολιά , μυστικά , τα χούγια τους , τα πάντα !

Πρόσβαση σε αυτό το μυστικό αρχείο δεν έχει ούτε ο εισαγγελέας ....? Άλλωστε ξέρεις πόσοι από δαύτους έχουν κλάψει σαν γυναικούλες στο γραφείο μου για τα χαμένα μούσκουλα του γυμναστή - εραστή που τους εγκατέλειψε για μια πιτσιρίκα και τον θέλουν πίσω ξανά ?......Να θυμηθώ τον άλλο που τον μαστιγώνουν οι δικηγόροι .... Τις λεσβίες και τα όργια στα " Απογευματινά τσάγια μόνο για Κυρίες " στα Βόρεια Προάστια !

Εμάς δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση ποτέ να μας συλλάβουν για απάτη ...

Αν βρεθούμε σε μια δυσκολη κατάσταση και απειλείται το επαγγελματικό μας μέλλον , απειλούμε ότι θα βγουν όλα στην φόρα...

Πως κρατάνε κασέτες οι δημοσιογράφοι ?

Πως κρατάνε μυστικές ατζέντες οι μεγαλοτσαττσάδες της ελληνικής κοινωνίας , οι οποίες να ξέρεις αγόρι μου ότι είναι οι καλύτερες πελάτισσες και οι πιό σημαντική πηγή πληροφοριών...

Έτσι και εμείς κρατάμε το αρχείο αυτό , δικλείδα ασφαλείας το λέμε και αν ανοίξει ποτέ θα πεθάνουν και οι ρέγγες από τα γέλια ...."

Η ιδέα ενός αρχείου πλουσίων και ισχυρών δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο , ούτε καν καινό υπό τον ήλιο , η συγχωρεμένη πιά Madame Claude η πόρνη που έκανε τρίο με τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Μαρία Κάλλας , που είχε πελάτες τον Καντάφι και τον J.F. Kennedy είχε ανάλογο αρχείο.

Madame Claude , 91 ετών λίγο πριν από το θάνατο της.

Η Madame Claude μου δίδαξε τρείς αλήθειες :

"....... Όλοι σε βλέπουν σαν αντικείμενο μίας χρήσης , και έτσι θα σου συμπεριφερθούν ( Αλήθεια ζωής ).... Οπότε πούλα το τομάρι σου ακριβά .... Πρέπει να είσαι πολύ σκύλα για να επιβιώσεις ,και να θυμάσαι ότι οι άντρες είναι πορτοφόλια και οι γυναίκες τρύπες ...."

Σε ανύποπτο χρόνο είχε πει την κουβέντα

".... Χρεώνω ακριβά τις υπηρεσίες μου γιατί εγώ μπορώ να ανεβοκατεβάζω υπουργούς ".

Φυσικά τώρα πλέον καταλαβαίνω τι ήθελε να πει...

Σήμερα εν έτει 2020 ο Αθηναίος πολίτης καταγράφεται καθημερινά από 220 κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται παντού.

Ο ίδιος ο απλός πολίτης καταγράφεται και μέσω των γραφείων μέλλοντολογίας και μάλιστα το κάνει συνειδητά.

• Η ΠΑΓΊΔΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΌΒΛΕΨΗΣ •

Η δωρεάν πρόβλεψη ξεκίνησε στην Ελλάδα ως μέσο άγρας πελατών , σαν δόλωμα δηλαδή η πρώτη επαφή , τσιμπάει πάντα ο κόσμος στο Δωρεάν.

Ψαρεύεις ,πoυλας παρηγοριά ," Βλέπω καλυτέρευση πάνω στο 3 , ξαναπάρε με να σου πω " και αν πέσεις μέσα στα δύο από τα δέκα πράγματα που θα πείς ο πελάτης όχι μόνο ξαναπέρνει αλλά έρχεται και στο γραφείο μέλλοντολογίας.

Μετά όμως το πράγμα άλλαξε κατεύθυνση και πλέον άρχισε η συστηματική καταγραφή των στοιχείων των πελατών που καλούν για δωρεάν υπηρεσίες.

Ακόμα και στην περίπτωση που ο πελάτης καλέσει από άλλο αριθμό τηλεφώνου πράγμα που εύκολα βρίσκεται αν χρησιμοποιεί αυτές τις αστρολογικές κάρτες με κωδικό που πρωπληρώνονται η απαίτηση για την σωστή πρόβλεψη είναι το αληθινό όνομα του ενδιαφερομένου και η αληθινή ημερομηνία γέννησης.

Μετά ακολουθούν οι εκμυστηρεύσεις , μένω εκεί , έχω παιδιά τόσα , έχω η δεν έχω σύζυγό , δουλεύει εκεί , δουλεύω εκεί , ο γκόμενος είναι ο Χ είναι παντρεμένος με την Ψ , δούλευει εκεί...

Έτοιμος ο Φάκελος !

° ΚΑΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΆΤΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΜΈΘΟΔΟΣ ? °

Είναι δυστυχώς ειρωνικό αλλά αληθινό αυτό το ότι εγώ προσωπικά γνωρίζω

"κρυφό" επαγγελματία " μάγο " μαθητή του αείμνηστου Μίμη Ζάχαρη , αιγυπτιακής καταγωγής με κατάστημα ειδών δώρων στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών ο οποίος έχει 7 πελάτες , όλοι υψηλόβαθμοι της Γ.Α.Δ.Α και τουλάχιστον ο ένας από αυτούς ο οποίος ουσιαστικά πήγε στο συγκεκριμένο μάγο για να του κάνει ερωτική μάγεια με σκοπό την επαναφορά της νεαράς ερωμένης του που ηλικιακά θα μπορούσε να είναι εγγονή του , είναι μασόνος.

Όταν οι ίδιοι οι αστυνομικοί μοιράζονται με τον εκάστοτε μελλοντολόγο απόρρητες πληροφορίες σχετικά με εγκληματικές υποθέσεις και ναρκωτικά ( Ελληνικό φαινόμενο που όχι μόνο ο πρώτος που φρόντισε να το εκμεταλλευτεί είναι ο ίδιος ο κ Γιώργος Μπαλάνος , αλλά έλεγε καί τό σχετικό ανέκδοτο ότι οι Αμερικάνοι του είπαν ότι αν θέλεις να μάθεις ένα μεγάλο μυστικό στην Κίνα δεν μιλάει κανείς , στην Ελλάδα αντίθετα μπορείς να το μάθεις αμεσως αρκεί να κάτσεις στο καφενείο " ).

Γνωρίζοντας προσωπικά την κα Μαρία Βουνελάκου Κούβελα της οποίας ο για πολλά χρόνια αγαπητικός ήταν διευθυντής αστυνομικού τμήματος , καθώς επίσης και την συγχωρεμένη Πάβλοβα 74 όπως ήταν το κουμουνιστικό ψευδώνυμο της συγχωρεμένης Ελένης Κικίδου που εκτός του ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με αξιωματούχο της ελληνικής αστυνομίας με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί σε κάποια υπόθεση.

Ήταν η πρώτη που άρχισε την συστηματική καταγραφή σε πομπίνες τότε των συνομιλιών των πελατών της με μυστικά μικρόφωνα που είχε κρύψει στο ξύλινο τραπέζι του χώρου υποδοχής στο γραφείο μέλλοντολογίας της στο Παγκράτι.

Αυτές οι πομπίνες την έκαψαν τότε...

Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο Γνωστό στην ασφάλεια , και στον επιχειρηματικό κόσμο Κο Τζερεμέ ..... Ο τόσο γνωστός / άγνωστος κος Τζερεμές .....

Εκδότης περιοδικών , με γράφειο ταξιδιών , με γραμμή αστρολογίας και ηλεκτρονικού στοιχήματος , ένας από τους κορυφαίους σατανιστές της Ελλάδας , μαστροπός , έμπορος ναρκωτικών ουσιών και από τούς πρώτους που δικτυώθηκε με την μαφία του Πακιστάν και Νιγηρίας φέρνοντας κόσμο ( trafficking ) ..

Οι Φάκελοι με τις παράνομες δραστηριότητες του συγκεκριμένου κυρίου πάνω σε κάποιο γραφείο της Γ.Α.Δ.Α κοντεύουν να φτάσουν στο ταβάνι αλλά ο κύριος συνεχίζει να δρα ανενόχλητος εδώ και δεκαετίες......

Αν και την τελευταία φορά από τις δύο και μοναδικές που συναντήθηκα με την γυναίκα του , μια φορά στο γραφείο μέλλοντολογίας , και άλλη μία φορά που πήγαμε για φαγητό έξω για να μιλήσουμε σε μέρος που δεν υπάρχει κίνδυνος καταγραφής συνομιλιών για νεαρό μουσικό συγκροτήματος Heavy metal με τον οποίο διατηρούσε σχέση ερωτική , τότε μου υπαινίχθηκε ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν ζούσε πια (?) ...

Όπως και να έχει , από το 1995/ 96 που εγώ προσωπικά πρωτοάκουσα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και την σχέση του με τους σατανιστές της Παλλήνης διά στόματος του Διονύση Καρατζή , μέχρι το 2005 που μου μίλησε για αυτόν η συνάδελφος μελλοντολόγος τότε η κα Μαρία Βουνελάκου και η Θέκλα Μεταξά - μελλοντολόγος Λυγία , και τέλος το 2018 που μου μίλησε για αυτόν ο εμφανιζόμενος ως Γιώργος Κορωναίος που έχω αναφέρει αλλού για αυτόν και την σχέση του με τους Λυκάωνες ..... Τόσες δεκαετίες πως και ο συγκεκριμένος άνδρας παρέμεινε στο απυρόβλητο ?

Η απάντηση είναι απλή...... 090 ...

Όπως καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο σύστημα , παρακολούθησης , φακελώματος στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε άψογα χρησιμοποιούμενο από το υπόκοσμο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Medium Evans Adamakis °