Ήρθε το πλήρωμα το χρόνου να αποκαλύψω στον παρόντα χρόνο και κάτω από τις τρέχουσες εξελίξεις στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και μέσα στη σύγχυση που έχει διοχετεύσει το κατεστημένο με τους εντεταλμένους και τους αδιάκριτους, αλήθειες που θα αποσαφηνίσουν παρόντα και πολλών χρόνων απόκρυφα!

Και για να βοηθήσω όσους δεν γνωρίζουν, αλλά και να στηρίξω όσους με εμπιστεύθηκαν στο έργο μου, επισημαίνω ότι:

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο μοναχός της β.δ. Ελλάδος είμαι εγώ, καθότι αυτή είναι η γήινη πατρίδα μου, (Πρέβεζα-Θεσπρωτία).

Πρώτον, ο πρώτος μου πνευματικός πατέρας ήταν ο Γέροντας Βασίλειος Grollimund, o Αγιορείτης Ελβετός Ιεραπόστολος της Γερμανίας, στο Geilnau – Limburg της Γερμανίας. Βρίσκεται εν ζωή.

Ο οποίος με είχε αποκαλέσει με το όνομά μου όταν με πρωτοείδε χωρίς να γνωρίζει. Μου είχε πει ότι θα γίνω μοναχός χωρίς να έχω καν λογισμό εκείνο τον καιρό για μοναχισμό. Μετά από δύο χρόνια δοκιμής και σκληρής άσκησης στο μοναστήρι του, κατόπιν εντολής του Κυρίου με έστειλε στο μοναστήρι του Π. Ηλία στην Πρέβεζα χωρίς εγώ να το θέλω, αφού επιθυμούσα να μονάσω στην Σιμωνόπετρα, ή έστω κάπου στο Άγιο Όρος.

Υπήρχαν σοβαροί λόγοι, να μονάσω εκεί, που τότε δεν τους καταλάβαινα. Όταν ήρθε ο καιρός να ομολογήσω την αλήθεια του Ευαγγελίου, και των Αγίων, έναντι της αίρεσης του Οικουμενισμού που πρεσβεύει, γενικώς η Εκκλησία του νέου και με εκδίωξαν μετά από 16 χρόνια διακονίας, τότε κατάλαβα.

2012-2016. Καμίνι θλίψεων και ευλογία Θεού η ζωή μου, μέχρι που πήραν εντολή να με εκδιώξουν.

Τον καιρό εκείνο ο Θεός μου έστειλε, πέντε χαρισματούχους ανθρώπους, και μία Αγία να με βοηθάνε εν περίστασή. Ένας από αυτούς είναι και ο νυν πνευματικός μου Ιερέας. Από τα χέρια του πήρα εντολή να προωθήσω τα λόγια του Κυρίου που μου παρέδωσε σε χειρόγραφα κείμενα. Λόγια που βγήκαν από το στόμα του και όχι από εμένα.

Τα Ουράνια μηνύματα τα έβγαλα, πρώτα στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» τον Μάρτιο του 2015 (Ουράνιο μήνυμα ν.3, με πρωτοσέλιδο μιας προφητείας που εκπληρώθηκε τον Ιούνιο του ιδίου έτους, με τον κλείσιμο των τραπεζών) και κατόπιν στο διαδίκτυο, αποκλειστικώς στην ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ, ήδη κρυφά τα πρώτα μηνύματα μέσα από το μοναστήρι, τον Οκτώβριο του 2016, ένα μήνα πριν με διώξουν.

Είναι ευνόητο να καταλάβετε γιατί, δεν είχαν όνομά τα Ουράνια μηνύματα του Κυρίου. Πρώτον γιατί δεν ήμουν εγώ και δεύτερον γιατί η ταπείνωση δεν επιτρέπει όσο είμαστε εν ζωή να αυτοονομαστούμε προφήτες! Δηλαδή, ο πνευματικός μου δεν ευλογεί να βγει το όνομά του. Ο κόσμος που εξομολογεί τον γνωρίζει και ουδείς αμφιβάλει, γιατί σε όλους έχει μιλήσει ο Κύριος δια αυτού.

Με ευλογία του, σας τα λέω, στον νυν χρόνο, καθότι έβλεπα να βάλλεται το πνευματικοπαίδι του ο GEWKWN. Δηλαδή ο γέροντας του GEWKWN, είναι και δικός μου γέροντας!!

Θα συνεχίσω να στηρίζω κάθε εργάτη του Ευαγγελίου και της πατρίδος που έχει πίστη, όπως έκανα με τον π. Κλεομένη, έστω και εάν δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει, όπως και τον π. Ιωάννη Καρασακαλίδη που χτυπιέται αλύπητα από τους αιρετικούς Οικουμενιστές. Διότι είναι εργάτες του Χριστού.

Έκανα υπομονή, τρία χρόνια, να επιτελέσω ένα έργο στο οποίο είχα εντολή, να κηρύξω μετάνοια. Δεν με άφησαν, το κατεστημένο με ξαναχτύπησε με σκληρότερες συκοφαντίες.

Όταν τελείωσε και αυτό, αν και δεν σταματάω να μιλάω για μετάνοια, ήρθε το πλήρωμα, να αποκαλύψω τα προελεχθέντα.

Έχω βγάλει 32 Ουράνια μηνύματα, θα συνεχίσω κατ΄εντολήν, αν και θα ήθελα να σταματήσω στα 33, στα χρόνια του Κυρίου. Οι χειρόγραφες σελίδες που έχω είναι άλλες τόσες. Τα ίδια χειρόγραφα παρέλαβε και ο GEWKWN.

Και θέλω να αποσαφηνίσω στην αγάπη σας γιατί κάπου ίσως μπερδευτήκατε. Προσωπικά όπως τα πήρα τα λόγια του Κυρίου μας τα αντέγραψα, κατά επιλογή και σας τα έδωσα, δεν πρόσθεσα δεν αφαίρεσα.

Ο GEWKWN, στη θέση του Χριστού, τοποθέτησε τον γέροντά μας. Με καλό λογισμό προφανώς για να γίνουν πιο αποδεκτά από εσάς, γι΄αυτό και πολλοί διαπιστώσατε πολλές ομοιότητες.

Σαν μοναχός, δεν είχα δικαίωμα, με γνώση, δεν είχα δικαίωμα να πειράξω τίποτα, και ούτε με απασχολεί, αν θα τα καταλάβουν όλοι.

Ο Χριστός δεν έπαψε να μιλά, ούτε μέρα ούτε στιγμή σε αυτόν τον κόσμο, με δικά του παιδιά, όσο ασήμαντα και εάν φαίνονται μπροστά στα μάτια των ανθρώπων.

Έτσι λοιπόν να γνωρίζετε, όσοι διαβάσατε αποκαλύψεις με το όνομά μου, περί Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, περί Βασιλέως Ιωάννου, Ελοχίμ, Νεφελίμ, Ελληνικότητας της ανθρωπίνης φύσης του Χριστού, περί μη γενομένης περιτομής του Χριστού, και περί εμβόλιμης Εβραιοποίησης της Ελληνορθόδοξης πίστης μας, είναι από τον γέροντα (μας) όπως, τον αποκαλεί, και ο GEWKWN.

Και όχι μόνο, καθότι ερεύνησα πολύ, και συνεχίζω γιατί αγαπώ την αλήθεια και τον Έθνος μου. Είσαστε πολλοί μπερδεμένοι, καθότι αυτό στόχευαν χρόνια πολλά.

Μας άφησαν ακυβέρνητους, αποίμαντους, απαίδευτους, ανιστόρητους.

Βλέποντας τον αδυσώπητο πόλεμο, του διαβόλου και όλου του παγκόσμιου κατεστημένου που τον κατευθύνει αυτός, έρχεται ο Χριστός να βοηθήσει τον λαό του, με πολλά Ουράνια μηνύματα.

Πέρα από τα Ουράνια μηνύματα του μοναχού β.δ. Ελλάδος,

Δούλοι δικοί του είναι και η γερόντισσα από την Αττική.

Ο καλόγερος (Εφραίμ) από την Πελοπόννησο που κοιμήθηκε πρόσφατα, (προφητείες ώρα μηδέν), ο Ερημίτης που γράφει στο ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ, ο γέροντας του Παγγαίου Όρους και άλλοι που κατά καιρούς δημοσιεύουν.

Προ γνώριζα τον διωγμό μου δύο χρόνια πριν από το πρώτο μοναστήρι μου. Γνώριζα τον διωγμό μου από το δεύτερο μοναστήρι μία εβδομάδα πριν και τον τρίτο διωγμό μου, έξη μήνες πριν, όταν σε μία ομιλία μου στο Καστρί της Αθήνας παρουσία 60 ατόμων, ο γέροντάς μου μπροστά σε όλους, μου είπε ότι θα σε διώξουν και από εκεί.

Ο Κύριος είπε θα στείλω τους δικούς μου στους δικούς μου για να ενισχύσω τις καρδιές την ψυχή και την πίστη των με διάφορα στόματα όπως και αυτό του γέροντά μου.

Δεν υπάρχει κρυφό που δεν θα αποκαλυφθεί, καθότι οι εργάτες του Χριστού που θα πλαισιώσουν τον Βασιλιά Ιωάννη, ήδη έχουν επιλεγεί. Οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν, ούτε ο ίδιος ο Βασιλιάς τον εαυτό του, αυτή την στιγμή.

Νομίζω, ότι είμαστε λίγο πιο μπροστά στην γνώση, χάριτι Θεού όταν κάποιοι άλλοι ασχολούνται μόνιμα με τον Αντίχριστο και την κάρτα του Πολίτη, ενώ εμείς προετοιμάζουμε παρηγορούμε, δίνουμε ελπίδα και ετοιμάζουμε εργάτες για την Νέα Ελλάδα.

Και επειδή έχω σκοπό στον λίγο χρόνο που απέμεινε για το τελικό χτύπημα της πατρίδας μας, να σας μεταδώσω και νέες αποκαλύψεις, με κύριο σκοπό την αφύπνιση, σας προετοίμασα στον νυν καιρό με τα παραπάνω.

Όσοι με εμπιστεύθηκαν ως απλό εργάτη του Ευαγγελίου και με βοήθησαν και με βοηθούν στο έργο του Κυρίου, να έχουν την ευλογία Του και την προστασία Του μέσα στα δεινά.

Όσοι με χτύπησαν τους ευχαριστώ, γιατί χάρη σε αυτούς γνώρισα πιο πολύ την αγάπη του Χριστού σε μένα, τους συγχωρώ και να έχουν και αυτοί την ευλογία του Κυρίου μας.