Η μακροθυμία του Θεού έχει και τα όρια της, η δική μου έχει τελειώσει προ πολλού, εύχομαι και η δική σας να φτάσει στο τέλος, για να πάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας!
Μας λένε οι Δεσποτάδες της κακιάς ώρας, γιατί Επίσκοποι δεν είναι, ότι η Εκκλησία του Χριστού είναι Εκκλησία αγάπης και βοηθείας! Αν τους είχα μπροστά μου αυτούς τους υποκριτές, τους μασόνους, τους Κίναιδους, τους εχθρούς του Χριστού και του λαού, θα τους έδειχνα με ένα στειλιάρι τι εστί εν Χριστώ αγάπη.
Να θυμίσω στον κύριο Ωλένη Ηλείας, μήπως του λένε κάτι τα ονόματα Μελάνη και Σεραφείμα μοναχές. Όχι για να μάθει ο λαός τι είδους αγάπη εννοούν οι καλοπερασάκηδες άνω των 120 κιλών βαρέων, οι οποίοι Τετάρτες και Παρασκευές τρώνε κρέας!!
Πριν δύο χρόνια η μητρόπολη Ηλείας, έδιωξε από το μοναστήρι της Επισκοπής της, τις προαναφερθέντες μοναχές, διότι τόλμησαν και έλεγξαν τον Δεσπότη Ηλείας Γερμανό επειδή συνέχιζε να μνημονεύει τον σφόδρα μασόνο και Οικουμενιστή Ιερώνυμο. Όσο τους πας με τα νερά τους, τα κατευθυνόμενα από τις Στοές, σε αγαπούν, αν τοποθετηθείς Ορθόδοξα και εκφράσεις την αλήθεια σε εκδιώκουν.
Εμείς λοιπόν, μοναχοί και μοναχές διωκόμαστε από τις μονές, γεγονός αντιευαγγελικό και οι μουσουλμάνοι τις εποικούν!
Αν αυτό λέγεται αγάπη, τότε και η δική μου οργή στην δική τους προδοσία λέγεται μίσος άμισο, Ιερό και άγιο!
Ο Πορθητής Μωάμεθ σεβάστηκε τα μοναστήρια και έβγαλε φιρμάνι να μην τα αγγίζουν οι Οθωμανοί Τούρκοι.
Τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, έχουν πύργους και πολεμίστρες γιατί οι μοναχοί αμυνόμενοι σκότωναν πειρατές και κατακτητές μωαμεθανούς προστατεύοντας τους Ιερούς αυτούς χώρους και τις ζωές τους καθώς και πολλών που προστάτευαν εκεί.
Ο Μητροπολίτης Σαλώνων Ησαΐας έπεσε μαχόμενος στην επανάσταση του 1821, αφού πρώτα είχε καθαρίσει πολλούς τουρκαλάδες!
Ο Μητροπολίτης Καστοριάς Γερμανός Καραβαγγέλης στον Μακεδονικό αγώνα, όταν λειτουργούσε είχε και το όπλο του πάνω στη Αγία Τράπεζα!
Ο Διάκος Αθανάσιος πολέμησε και μαρτύρησε για την πίστη του και δεν αγιοκατατάσετε, ενώ ο μασόνος Χρυσόστομος Σμύρνης αγιοκατατάσετε!
Ο μητροπολίτης Μητροφάνης χτύπησε με την δεσποτική μαγκούρα του τον τότε φυλακισμένο Χριστόφορο (Παπουλάκο), (τα οστά του ευωδιάζουν), γιατί τόλμησε ο Άγιος του Θεού και είπε μπροστά σε πλήθους κόσμου, αν και συ Μητροφάνη έγινες Δεσπότης σώθηκε η Εκκλησία! Έκτοτε ο Άγιος Παπουλάκος υπέφερε για καιρό από τα τραύματα στη υγρή φυλακή και απεβίωσε.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και την ιστορία τους.
Από πότε οι Δεσποτάδες άρχισαν να αγαπάν τους αλλογενείς και αλλόθρησκους, την στιγμή που δεν ενδιαφέρονται για τα δικά τους παιδιά τους Έλληνες! Και, που του λέει ο Χριστός ότι δεν έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε την γνώμη μας. Αντιθέτως μάλιστα λέει, αν σφάλει ο αδερφός έλεγξέ τον, με σκοπό να τον διορθώσεις, αν και μετά δύο μαρτύρων δεν σε ακούσει πέστο στην Εκκλησία. Ποια Εκκλησία τώρα, του Βοθρο-λομαίου!
Τα μοναστήρια ανήκουν στον λαό και όχι στους παπάδες και στις μητροπόλεις. Με χρήματα του λαού ως επί το πλείστων κτίστηκαν και ανοικοδομήθηκαν. Θα έπρεπε να έχει λόγο ο λαός για τον ποιον θα εκλέξει Επίσκοπο και για την διευθέτηση αναλόγων υποθέσεων που τον αφορούν, όπως η εποίκηση Ισλαμικών ορδών σε χώρους λατρείας του.
Αν δεν λάβεις τα γεγονότα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή από την ορθή βάση τους που είναι ένα σχέδιο εποικισμού της χώρας και εξαφάνιση της Ελληνικής φυλής, τότε ο καθένας θα λέει τα στραβά του και τα εντεταλμένα.
Είναι βεβήλωση Ιερού χώρου, η εγκατάστασης αλλόθρησκων στις μονές και σε Ναούς της Πίστης μας.
Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνουμε ράβδο εναντίον των βέβηλων και δεν ανοίγουμε τις πόρτες σε αυτούς που όταν τους δοθεί η εντολή θα μας σφάξουν. Όλος ο λαός πλέον έχει καταλάβει το σχέδιο και οι Δεσποτάδες κάνουν πως δεν το βλέπουν.
Σας το έχω πει ότι αυτοί είναι οι χειρότεροι εχθροί του λαού.
Τα ίδια λένε και ο Ιγνάτιος Βόλου που μας προτρέπει να διαβάζουμε το κοράνι, και ο Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως, μπουμπούκια των Σιωνιστών!
Ας δώσουν λοιπόν οι Δεσποτάδες ένα μέρος από τις βίλες τους και τον μισθό τους στους μωαμεθανούς, αν τελικά νοιάζονται τόσο πολύ και ας αφήσουν τα σιρόπια τους για αγάπη!! Τόσα χρόνια που Έλληνες λιμοκτονούν, αυτοκτονούν, μεταναστεύουν, παιδιά στους δρόμους χρήστες ναρκωτικών, τι έκανε για αυτούς η «Εκκλησία»;
Αγαπημένε μου λαέ όταν θα σε αφήσουν νηστικό και σε δώσουν βορά στους Ισλαμιστές, τότε θα καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί
που σου μιλάνε για αγάπη! Και αν κάποιοι το έχετε καταλάβει ήδη, πέστε μου, τι κάνετε;
Ακόμα τους θεωρείτε Εκκλησία, ακόμα ζητάτε την ευλογία τους;
Παρακαλώ τον Κύριο να τους πάει γρηγορότερα στον τόπο όπου ήδη έχουν επιλέξει, γιατί δεν αντέχω την μπόχα τους!
ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ