Γνώριζαν καλά πως για να κυριαρχήσουν στο λαό μας, έπρεπε να το αποκόψουν από το ένδοξο παρελθόν του, με την απόκρυψη της αληθινής ιστορίας και από τον Θεό του με την αρπαγή της κεντρικής Εκκλησιαστικής ηγεσίας.

Αφού κατέλαβαν την κεντρική Εκκλησιαστική εξουσία, το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ήταν πολύ εύκολο να χειραγωγήσουν τον πιστό λαό έως τη σημερινή του εξαθλίωση.

Χρόνο με το χρόνο, πήραν την αρχιεπισκοπή Αθηνών και κατόπιν, όλες τις μητροπόλεις, και μέσα απ΄αυτές κατευθύνουν όλους τους Ιερείς και τα μοναστήρια, ως επί το πλείστων, στις δικές τους ατραπούς.

Και για να μπούμε κατευθείαν στο θέμα, δέστε μερικά από τα εγκλήματα τους:

Φρόντισαν να μισθοδοτούνται οι Ιερείς από το Αντίχριστο κράτος, έτσι ώστε οι μισθωτοί να αντικαταστήσουν σιγά σιγά τους ευλαβείς και πιστούς Ιερείς. Και φυσικά ο μισθοδοτούμενος πρέπει να υπακούει τον εργοδότη του, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, την μασονία που κυβερνάει το Ελληνικό κράτος.

Η ανατροπή αυτή, επέφερε την διείσδυση απίστων, ανήθικων, φιλάργυρων και τεμπέληδων Ιερέων που σκανδαλίζουν το πιστό λαό και τον διώχνουν από τους ναούς.

Ένας μισθωτός Ιερέας, που εισήλθε στην μάνδρα του Χριστού, δεν μπορεί να κατηχήσει γιατί δεν έχει πίστη ούτε Ορθόδοξα βιώματα. Και όταν κάποιος τους ξεφύγει και ομολογεί αλήθειες και προσφέρει έργο, εξορίζεται, διώκεται, συκοφαντείτε!

Η κατευθυντήρια γραμμή αυτής της βρώμικης Εκκλησίας δίνεται από τις Μασονικές Στοές.

Έχουνε τρεις Ιερείς σε μεγάλους ναούς στις μεγαλουπόλεις, Ιερείς στα γραφεία των Μητροπόλεων, και κενές θέσεις σε πολλά χωριά, όπου τρία ή τέσσερα τα εξυπηρετεί ένας Ιερέας.

Στα χωριά δεν κηρύττουν το λόγο του Ευαγγελίου εδώ και δεκαετίες!

Έχουν εκοσμικευθεί σχεδόν όλοι, και αντί να κρατούν τις παραδόσεις, την ακρίβεια της πίστης και τις εντολές του Χριστού, συμβιβάζονται εύκολα με τα θελήματα του κόσμου που δεν θέλει να αγωνιστεί και τους αναπαύουν κάνοντας τα θελήματά τους. Το αποτέλεσμα, να μη λαμβάνει ο κόσμος την Χάρη του Αγίου Πνεύματος, αφού Αυτό, δεν συμπορεύεται με τις αλλαγές και εκτροπές των ανθρώπων.

Έτσι λοιπόν, αφού ούτε τον κατηχούν, ούτε τον βοηθούν να αγωνιστεί Ορθόδοξα, ο λαός καταντάει πρόβατο που δεν ξέρει τι αποφάσεις να πάρει, ποια οδό να ακολουθήσει στις τρομερές δυσκολίες της καθημερινότητας, στην διοχετευμένη σύγχυση της εποχής και απελπίζεται, λιμοκτονεί ψυχικά, αυτοκτονεί στην κυριολεξία.

Δίνουν το οφίκιο του εξομολόγου σε ορισμένους Ιερείς και μάλιστα μορφωμένους, με κριτήρια όχι Αγιοπνευματικά, αλλά επιστημονικά, πτυχία θεολογικής κατάρτισης από τις δικές τους μασονοκινούμενες θεολογικές σχολές. Κανονικά θα έπρεπε όλοι οι Ιερείς να εξομολογούν, αν ήταν πραγματικοί Ιερείς, έστω και ολιγογράμματοι.

Έχουν υποβιβάσει τον νόμο και το έργο του Χριστού στα δικά τους μέτρα, χρησιμοποιώντας λόγια του Ευαγγελίου. Για παράδειγμα στο όνομα της αγάπης, αγκαλιάζουν και συνδιαλέγονται με τους εχθρούς του Χριστού, όπως είναι οι πάπες, οι αιρετικοί και οι Αντίχριστοι Εβραίοι. Μισούν όμως τους κήρυκες της αληθείας. Δεν γίνεται όμως να αγαπάς χωρίς να ενστερνίζεσαι την αλήθεια.

Πολλοί από τους μητροπολίτες γνωρίζουν απ΄έξω το Ευαγγέλιο, αλλά συνάμα είναι μασόνοι και κίναιδοι. Πως μπορεί να γίνεται αυτό και πως συμβιβάζεται η υπακοή στην Εκκλησία, όταν οι εκπρόσωποι του Χριστού είναι εχθροί του με τα έργα τους.

Ο νόμος του Ευαγγελίου απαγορεύει αυτή την υπακοή, αλλά εσείς ακατήχητοι μεν, αδιάφοροι δε, δεν ενδιαφέρεστε να μάθετε ποιος διαφεντεύει τις ψυχές σας. Μα αυτοί είναι υπεύθυνοι για την, πνευματική σας καθοδήγηση. Κατά τα άλλα έχετε πειστεί, ότι η υπακοή στην Εκκλησία σώζει! Ποια Εκκλησία; Των Στοών!! Αλλά και που το λέει στη Κ. Διαθήκη ότι η υπακοή στην Εκκλησία των λύκων σώζει;

Η ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΖΕΙ.

Είδατε αυτή την Εκκλησία των λύκων, να σας κηρύττει μετάνοια, να σας κρούει τον κίνδυνο των δεινών που καταφθάνει λόγο της αποστασίας μας; Την είδατε να συμμετέχει στην Εθνεγερσία του λαού στην προδοσία της Μακεδονίας; Αλλά τι κάνει, σας εφησυχάζει.

Χωρίς μετάνοια και αλλαγή ζωής, δεν έχει ο Θεός, όπως σας λένε οι ψεύτες!

Ο λόγος του κηρύγματος τους δεν είναι προσαρμοσμένος με την σκληρή πραγματικότητα της αμετανοησίας μας, αλλά λόγια του αέρα, ρητορείες, βγαλμένα από τον δικό τους επίπλαστο κόσμο! Σε λίγο όμως θα προσγειωθούν και αυτοί στον αληθινό κόσμο του αίματος που θα τους πνίξει.

Όταν το 2012 ζήτησα από τον ηγούμενο και το 2015 από τον τοπικό μητροπολίτη να με αφήσουν να κηρύξω μετάνοια, μου το αρνήθηκαν γιατί δεν είχα λέει πτυχίο!!!

Το κακό θα σας βρει από τους διαβασμένους είχε προφητέψει ο Άγιος Κοσμάς που δεν τον πολυσυμπαθούν γιατί έχει προφητέψει το μεγάλωμα της Ελλάδος, που οι παγκοσμιοποιητές της Εκκλησίας δεν το θέλουν, γι΄αυτό μισούν κάθε άκουσμα για παγκόσμια Ανάσταση της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

Φίδια που ο Χριστός θα τα πετάξει στην κόλαση των επερχόμενων δεινών και της μελλούσης κολάσεως!

Δεν θα σταματήσω να τους ελέγχω, να τους ξεσκεπάζω κατά το πρότυπο του Ιησού Χριστού που και στις μέρες μας στέλνει ανάλογα μηνύματα με αυτά που κατ΄ ιδίαν είχε πει στους προκατόχους τους, Αρχιερείς των Εβραίων.

Για προσέξτε πόσο πολύ υμνείτε ο Ισραήλ και η Σιών μέσα στην Ελληνορθόδοξη πίστη μας; Για να τολμήσει κανείς να ξεστομίσει ότι ο αγαπημένος λαός του Θεού είναι οι Έλληνες, θα τον λυντσάρουν οι παπάδες, λες και αυτοί δεν είναι Έλληνες, λες και δεν είναι αυτή η πραγματικότητα!

Δηλαδή πριν την Ανάστασή του ο Χριστός είχε τον εκλεκτό λαό, τώρα είναι εθνοφυλετισμός να λέμε ότι η σκυτάλη άλλαξε κατ΄εντολή του Θεού και πέρασε στους Έλληνες!

Αλλά αυτές τις διαστροφές διδάσκουν στις αθεολόγητες σχολές που θολώνουν τα μυαλά των παιδιών μας και τα βγάζουν εχθρούς του Ελληνισμού.

Δέκα χιλιάδες Ιερείς, ασχολούνται με τις οικογένειες τους. Και δέκα χιλιάδες μοναχοί και μοναχές ασχολούνται με την προσευχή. Και με τον λαό ποιος ασχολείται; Ο διάβολος! Για αυτό στην κυριολεξία πάμε κατά διαβόλου! Σύμφωνοι, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά είναι απειροελάχιστοι σε σχέση με το πλήθος που πάσχει.

Στα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας φρόντιζε τότε η όντως Ορθόδοξη Εκκλησία μας να βγάζει από κάθε μοναστήρι 2-3 εκλεκτούς μοναχούς και Ιερείς μέσα στον κόσμο, για να κατηχούν και να κρατάνε τον λαό ζωντανό εμπρός στον κίνδυνο του εξισλαμισμού.

Άφησαν τον λαό ακατήχητο, επίτηδες για να μην μπορεί να αντιδράσει στην δική τους άλωση και για να τον χειραγωγούν κατά τα θελήματά τους, καθότι η άγνοια του Θεού παρασέρνει τον λαό στην αμαρτία, είναι δε και η χειρότερη αμαρτία για έναν Ορθόδοξο λαό κατά τους Αγίους.

Σας λένε επανειλημμένα ψέματα, ότι ο αγώνας πρέπει να γίνεται εντός της Εκκλησίας! Καταργούν τους Αγίους ομολογητές και κανόνες της Ορθοδοξίας που μιλάνε ξεκάθαρα για εκοπή μνημοσύνου και αποτείχιση!

Αν όλοι μείνουν μέσα, ποιοι θα επιτελέσουν Πανορθόδοξη Σύνοδο για να καταδικάσουν τους αιρετικούς; Και αφού υπάρχει αίρεση όπως το ομολογούν γιατί συμπορεύονται οι ίδιοι με αυτήν; Δηλαδή είναι σαν να λέει ο πατέρας στο παιδί του, πρόσεχε τους φίλους σου γιατί είναι αλήτες, αλλά δεν του λέει να κόψει την παρέα του με αυτούς, αφού είναι ευνόητο ότι θα γίνει και αυτός αλήτης! Αχ προβατάκια του Χριστού που έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας, κάνετε υπακοή στους πνευματικούς σας, που μπροστά στον κίνδυνο να εκδιωχθούν και να χάσουν τα λεφτουδάκια τους, ψεύδονται προφάσεις εν αμαρτίαις.

Οι μεγαλύτεροι εχθροί του λαού φοράνε ράσα, και κατέκτησαν το υψηλότερο κάστρο του κόσμου που λέγεται Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Τι δεν καταλαβαίνετε πλέον για να τους κάνετε ανυπακοή και να τους εγκαταλείψετε. Σας το ξαναγράφω, το λέει η Κ. Διαθήκη που δεν την μελετάτε. «Εάν κάποιος σας επισκέπτεται ως διδάσκαλος και δεν φέρει την διδαχή του Χριστού, μην τον δέχεστε στο σπίτι σας και μην τον χαιρετάτε, διότι εκείνος που τον χαιρετά γίνεται συμμέτοχος των πονηρών έργων του» Β΄Ιωάννου 9-11. Εκτός και αν αυτοί που σας τα λένε είναι ανώτεροι από τον Ευαγγελιστή της αγάπης!

Η Εκκλησία δεν πρέπει να συμπορεύεται με το κράτος, όταν αυτό είναι Αντίχριστο και ανθελληνικό. Αλλά να το ελέγχει. Τι γίνεται όμως, όταν και η Εκκλησία κατευθύνεται από τη ίδια εξουσία!!

Το ράσο και η Ιεροσύνη, όταν το σώμα και η ψυχή που τα ενδύετε δεν τα πιστεύει και κατά συνέπεια δεν τα αγαπάει, χάνουν την τιμή και την αξία τους.

Κρατήστε εσείς τους ναούς και τους παπάδες σας και αφήστε τους λίγους να κρατήσουν την πίστη και την αλήθεια στις φυλακές, στις εξορίες και στο μαρτύριο της συκοφαντίας.

Πάντοτε οι λίγοι μας παρέδιδαν την αγαπημένη μας Ορθοδοξία, που δεν θα την αρνηθούμε αν χρειαστεί, ούτε στο μαρτύριο του αίματος, του Θεού συνεργούντος.

Εύχομαι να μετανοήσετε!

ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ