Για τον γάμο της σε προηγούμενη ζωή με τον Απόστολο Παύλο, γεγονός που είδε σε ύπνωση, μίλησε η συγγραφέας του βιβλίου «Μάγισσες της Σμύρνης» Μάρα Μεϊμαρίδη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

 

 

Σε σειρά ερωτήσεων που δέχθηκε για το έβδομο επίπεδο και την ύπνωση, η Μάρα Μεϊμαρίδη υποστήριξε πως ήταν πανρεμένη με τον Απόστολο Παύλο «και η πρώτη σκηνή που είδα σε εκείνη την ύπνωση στα 10 μου χρόνια ήταν ένα ναυάγιο. Θυμάμαι πως ένιωθα το νερό να με πνίγει. Αργότερα, κάθισα και διάβασα για τον Φλάβιο Ιώσηπο που ήταν υπαρκτό πρόσωπο, βρέθηκε μάλιστα και η προτομή του. Άσχημος πολύ! Είχε γίνει ένα ναυάγιο το 59-60 μετά Χριστόν, έξω από τη Μάλτα. Και βούλιαξε ένα καράβι που είχε φύγει απ’ την Ιερουσαλήμ και πήγαινε προς τη Ρώμη. Σε αυτό το καράβι ήταν ο Φλάβιος και το ξέρουμε απ’ την αυτοβιογραφία του. Περιγράφει, λοιπόν, το ναυάγιο όπου πνίγηκαν 200 άτομα και σώθηκαν 80 και τους πήρε ένα πλοίο και τους πήγε σε ένα μικρό χωριό στην Ιταλία για να συνεχίσουν μετά να πάνε στη Ρώμη. Εδώ βάζω άνω τελεία. Διαβάζοντας τις πράξεις των Αποστόλων, γράφει ο Απόστολος Παύλος πως ήταν σε ένα πλοίο που ξεκίνησε απ’ τα παράλια της Ιερουσαλήμ, ναυάγησε έξω από τη Μάλτα, πνιγήκανε τόσοι, σώθηκαν τόσοι και ένα πλοίο τους έσωσε, τους πήγε σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας και απ’ εκεί τους πήγαν στη Ρώμη.

 

Και ρωτώ: Ο Φλάβιος Ιώσηπος και ο Απόστολος Παύλος ήταν συνταξιδιώτες ή το ίδιο πρόσωπο; Και αποφασίζω, όχι έτσι επιπόλαια αλλά με πολύ διάβασμα από τις πηγές, ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Ετοιμάζω, μάλιστα, ένα ταξίδι για να ακολουθήσω τα βήματα του συζύγου μου. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη, ότι ο άντρας μου ήταν αυτός που έγραψε και το πρώτο Ευαγγέλιο, το οποίο λέγεται Κουέλα, και δεν έχει βρεθεί».

 

«Δεν φοβηθήκατε ποτέ ότι ακούγοντας κανείς όλα αυτά μπορεί να σας πει «τρελή»;» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να πάρει την απάντηση: «Καταργώ το ρήμα «φοβάμαι»! Δεν φοβάμαι ποτέ και τίποτα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν με απασχολεί καθόλου το τι λέει ο κόσμος. Είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου».