Για τον 22χρονο Σατανιστή, ο οποίος ομολόγησε κυνικά και χωρίς ίχνος μετάνοιας ότι δολοφόνησε τη 41χρονη άστεγη στη Γλυφάδα, πολτοποιώντας το κεφάλι της με μια πέτρα, μίλησε ο ιερέας του ναού του Αγίου Κωνσταντίνου, στο προαύλιο του οποίου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα.

 

Όπως είπε ο πατέρας Τιμόθεος, η μητέρα του νεαρού ήταν γυναίκα που πήγαινε τακτικά στην εκκλησία και αυτό από ότι φαίνεται απωθούσε τον νεαρό.

 

 

«Το παιδί φαινόταν ότι είχε κάποια προβλήματα και μάλιστα το έδειχνε ότι δεν αποδεχόταν το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν συνέχεια στην εκκλησία, ότι το απωθούσε αυτή η εικόνα. Ίσως και οι γονείς να μην είχαν καταφέρει να τον κάνουν με ωραίο τρόπο να δεχτεί ότι η εκκλησία κάνει καλό στη ζωή του ανθρώπου. Πάντως η οικογένεια δεν μας είχε ζητήσει ποτέ βοήθεια», είπε.

 

Αποκάλυψε μάλιστα ότι συχνά επισκέπτονται την εκκλησία και ζητούν τη συμβουλή του άνθρωποι, οι οποίοι του λένε ότι μιλούν με τον Σατανά και τόνισε ότι με το διαδίκτυο τα νέα κυρίως παιδιά αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο.

 

Το πιο σοκαριστικό από όλα όμως ήταν ότι όπως είπε, πέρσι και πρόπερσι υπήρχαν καταγγελίες από πιστούς ότι το βράδυ του θερινού ηλιοστασίου (21η Ιουνίου), γίνονταν στις παραλίες της Γλυφάδας σατανιστικές τελετές.

 

Σ’ αυτές, οι πιστοί του Εωσφόρου, σχημάτιζαν πεντάλφα πάνω στην άμμο, άναβαν κεριά και έκαναν επικλήσεις στον Σατανά.

 

Να υπενθυμίσουμε άλλωστε, ότι όπως ομολόγησε ο 22χρονος, ετοίμαζε και δεύτερη θυσία το ερχόμενο Σάββατο που είναι το θερινό ηλιοστάσιο.

 

Όσο για την άτυχη γυναίκα, ο πατέρας Τιμόθεος, είπε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο, αλλά δεν ακολουθούσε την αγωγή της με αποτέλεσμα να φεύγει από το σπίτι της και να μένει στους δρόμους.

 

star