Οι Οικουμενιστές κατορθώνουν να κατέχουν επισκοπικούς θρόνους και μάλιστα αρχιεπισκοπικούς και πατριαρχικούς, προωθούν τον Οικουμενισμό που είναι το σύγχρονο δράμα της Ορθοδοξίας και λίγοι το καταλαβαίνουν και λιγότεροι ακόμα αγωνίζονται ενάντια σε αυτή την Παναίρεση.

 

Όλοι οι Μητροπολίτες της Ελλάδος και της Κύπρου, όλοι οι ηγούμενοι του Αγίου όρους, πλην του Εσφηγμενίτη Μεθοδίου, προεξάρχοντος φυσικά του αιρεσιάρχη και ανθέλληνα

 

Βαρθολομαίου, έχουν παραδοθεί στην αίρεση  του Οικουμενισμού-Πανθρησκεία και παρασέρνουν όλο τον λαό στο σκότος και στην εγκατάλειψη της Θείας Χάριτος που δεν θα αργήσει να τραβηχτεί παντελώς για συμμόρφωσή μας.

 

Υποδούλωσαν ένα Έθνος μέσα από το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως αρχής γενομένης το 1902, συνεχίζοντας με το σχίσμα του ημερολογίου και δίνοντας ένα τελειωτικό χτύπημα επισφράγισης της αιρέσεως με την ψευτοσύνοδο του Κολυμπαρίου της Κρήτης το 2016.

 

Κατάφεραν να ανατρέψουν το δόγμα της πρώτης Εκκλησίας του Χριστού και των Αποστόλων, όπου δεν υπήρχε «πρώτος» και εξουσία, αλλά τα πάντα ήταν κοινά και όλοι ίσοι μεταξύ ίσων, τότε που όλοι ήταν αδερφοί.

 

Αρχηγός της Εκκλησίας μας είναι ο Χριστός και όχι άνθρωπος. Και ο Χριστός άφησε εντολή που λέει, όποιος θέλει να είναι πρώτος ας είναι πάντων έσχατος. Οι Μητροπολίτες είναι οι εξουσιαστές και εμείς οι δούλοι τους. Ο Χριστός έπλυνε τα πόδια των μαθητών του, πρώτα έπραξε και μετά δίδαξε.

 

Από τον τέταρτον αιώνα που οργανώθηκε η Εκκλησία σε Επισκοπές και Πατριαρχεία, έδωσαν τα κλειδιά στους εχθρούς της να εισέλθουν με πρόσωπα δικά τους και σχήμα Ορθόδοξο, αλλά και μέσα από Βασιλικούς επιτρόπους ή και κατευθείαν από τους Αυτοκράτορες και Βασιλείς. Όπως με τον Όθωνα, όπως γίνεται και σήμερα μέσω της μισθοδοσίας από ένα Σιωνιστικό-εχθρικό λόμπι.

 

Θα σας παρουσιάσω μερικά από τα ψυχοκτόνα εγκλήματα αυτής της αιρέσεως στα οποία κακώς, πολύ κακώς δεν τα δίνεται σημασία και θα δώσετε και εσείς λόγο στο Θεό, γιατί αδιαφορείτε για την ψυχή σας και ασχολείστε με τα τόσα προβλήματα που σας έχουν φορτώσει, επίτηδες για να μην έχετε χρόνο να φροντίσετε την ψυχή σας.

 

Ο Κύριος μας είπε: Ζητείστε πρώτα την Βασιλεία μου, δηλαδή Εμένα, και Εγώ όλα τα άλλα θα σας τα δώσω (επίγεια). Εσείς κάνετε το αντίθετο με αποτέλεσμα να έχετε άγχος και απόγνωση.

 

Θεωρείται πως στη Ορθοδοξία υπάρχει αλάθητος όπως στον Παπισμό; Αν όχι, τότε γιατί κάνετε αδιάκριτη υπακοή στους μισθωτούς παπάδες, γιατί δεν αντιδράτε σε ότι δεν συνάδει με την παράδοση και την τάξη και τους κανόνες που φυσικά δεν φροντίσατε να τους μάθετε. Αν και αυτοί πρωτίστως αναγράφονται μέσα στην Κ. Διαθήκη, αλλά ποιος διαβάζει θα μου πείτε Κ. Διαθήκη! Δεν είναι τυχαίο που δεν σας παροτρύνουν να την μελετάτε! Σας θέλουν άφωνα και άβουλα πρόβατα, να αρμέγουν τις τσέπες σας.

 

Πρώτον: Ποιος από εσάς γνωρίζει ότι η «Εκκλησία» του Ιερώνυμου ή Κοπρώνυμου, έχει δώσει εντολή να μην κατατίθεται από τους μελλόνυμφους πιστοποιητικό βαπτίσεως τα τελευταία χρόνια!!!

 

Αυτό σημαίνει, ότι δεν την ενδιαφέρει την «Εκκλησία» να ενώσει δύο μέλη της, δεν την απασχολεί το κυριότερο, αν δηλαδή είναι βαπτισμένοι! Φοβερό! Το Άγιο Πνεύμα δεν κατεβαίνει και δεν ευλογεί, ούτε αβάπτιστους, ούτε αιρετικούς, ούτε το δόλο, γι΄αυτό προσέξτε, τους λυκοποιμένες σας. Αυτό είναι μέσα στο σχέδιο διακανονισμού μικτών γάμων!

 

Δεύτερο ψυχοκτόνο έγκλημα. Αρκετοί Ιερείς, ειδικά οι νεότεροι μισθωτοί έχουν πάρει εντολή να μην κάνουν τριπλή κατάδυση στα βαπτισθέντα βρέφη με το πρόσχημα να μην πνιγούν!! Αν είναι δυνατόν. Οι εντολές είναι από τις Στοές, εχθρούς του Ελληνισμού. Και σεις ασχολείστε με τις μπομπονιέρες και το γλέντι στην ταβέρνα. Αργότερα, τα παιδιά σας θα είναι ευάλωτα στον διάβολο, στα μέρη όπου δεν βουτήχτηκαν στην κολυμβήθρα. Ο ίδιος ο Χριστός μας έδειξε με την τριπλή κατάδυση Του στον Ιορδάνη πως να βαπτιζόμαστε.

 

Τρίτο ψυχοκτόνο έγκλημα. Στέλνουν τον κόσμο σε ψυχιάτρους, ενώ οι ίδιοι, υποτίθεται είναι χάριτι Θεού ψυχίατροι. Ψυχίατροι και ψυχοφάρμακα είναι ένα από τα όπλα εξόντωσης της φυλής μας. Μπορούν επαγγελματίες επιστήμονες και μάλιστα μη Χριστιανοί να λυτρώσουν μια καταρρακωμένη ψυχή από το βάρος της αμαρτίας; Μπορεί ένα υλικό φάρμακο και μάλιστα με πολλές παρενέργειες (δηλητήρια των εβραίων), να υγιάνει την άυλη ψυχή; Αυτό μόνο ένας πνευματικός άνθρωπος μπορεί να το κάνει και ιδίως ο Ιερέας, αν είναι Ιερέας του Υψίστου. Και εδώ σχέδιο είναι.

 

Προσέξτε, δεν σας σώζει η αδιάκριτη υπακοή στον πνευματικό. Αλλά η διάκριση σε τι και σε ποιον θα υπακούσετε.

 

Τέταρτο ψυχοκτόνο έγκλημα. Εύκολα σας δίνουν άδεια γάμου και πολύ πιο εύκολα σας δίνουν διαζύγιο! Απαράδεκτοι! Ο Χριστός είπε, ότι εγώ ενώνω εσείς δεν πρέπει να το χωρίζετε.

 

Και παρακαλώ το κάνουν οι Ιερείς Του. Ελαφρά τη καρδία δίνουν την ευχή τους να χωρίζουν τα ζευγάρια. Και οι Μητροπόλεις ούτε καν ρωτάνε τον λόγο. Που είναι το ενδιαφέρον της μητέρας Εκκλησίας για τα παιδιά της, που αντί να φροντίσει να τα ενώσει, ευλογεί το χωρισμό που τελικά δεν ευλογείται, γιατί δεν λύνεται ο γάμος. Ο γάμος είναι ένας και λύνεται την ώρα του θανάτου.

 

Οι ευχές του πρώτου γάμου και του μοναδικού δεν υπάρχουν στην δεύτερη συγκαταβατική πράξη, κάλυψης της πορνείας, δηλαδή του «δεύτερου γάμου». Μήπως θέλετε και εγώ να σας χαϊδέψω τα αυτιά και να μην σας χάσω από το παγκάρι. Όχι αδερφοί μου, ο Κύριος είπε να ομολογούμε την αλήθεια χωρίς να υπολογίζουμε ούτε πρόσωπα ούτε θάνατο. Και αυτοί που κατευθύνουν την Εκκλησία Του είναι εχθροί Του και θέλουν την καταστροφή μας.

 

Πέμπτο ψυχοκτόνο έγκλημα: Δεν κηρύττουν μετάνοια, δεν υπολογίζουν τα σημεία των καιρών κυρίως σε ότι αφορά την κάρτα του πολίτη και το μελλοντικό σφράγισμα. Περιφρονούν τις προφητείες, τις χλευάζουν, Θεομαχούν!

 

Έκτο Εθνικό έγκλημα: Η «Εκκλησία» παίρνει αποφάσεις ενάντια στα Εθνικά θέματα, όπως να μην κατέβει ο λαός στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, αρνείται να ακολουθήσει την γραμμή και την πράξη των προκατόχων της ρασοφόρων που πολέμησαν ενάντια σε κάθε κατακτητή, όπως και εναντίων των κουμουνιστών στη δεκαετία του 1940! Οι κεφαλές της, αντί να αφορίσουν τους Εβραιομασόνους ηγέτες της χώρας μας, τους ευλογούν και κάποιους τους κοινωνούν. Μήπως ανήκουν στην ίδια Στοά;

 

Έβδομο ψυχοκτόνο έγκλημα: Όλοι συγκοινωνούν με την αίρεση του Οικουμενισμού και κανείς δεν αντιδράει, ενώ οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ο Βαρθολομαίος και ο Ιερώνυμος είναι λύκοι με προβιά, και  δεν μιλάνε ούτε κόβουν το μνημόσυνο, ως νόμιμη Συνοδική πράξη Αγίων, για να μη διωχθούν και χάσουν το μισθό τους. Ενώ ο Κύριος είπε, ότι ο καλός ποιμένας δίνει τη ζωή του για τα πρόβατά του, όπως έκανε ο Ίδιος.

 

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι κακοί ποιμένες που σας οδηγούν προς την κόλαση. Εκεί οδήγησαν οι ποιμένες των Ορθόδοξων λαών της Ευρώπης το ποίμνιο τους, αφού ως γνωστόν οι Ευρωπαίοι μέχρι το 1054 μ.χ. ήταν Ορθόδοξοι. Επειδή όλοι κάνανε υπακοή στον «αλάθητο Πάπα» και στους Ιερείς του, σήμερα ως αιρετικοί δεν σώζονται. Το αναφέρει ο Χριστός στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο 3,5.

 

Η Μακεδονία πουλιέται σε τιμή ευκαιρίας, γιατί εσείς πρώτα αδιαφορήσατε για την μεγαλύτερη τιμή που σας έκανε ο Χριστός να είστε βαπτισμένοι στο όνομά Του και να μην σας νοιάζει που σας κλέβουν την πίστη σας.

 

Συγχωρείστε με που σας μιλάω ενίοτε σε δεύτερο πληθυντικό, αλλά έχω υποστεί πολλούς διωγμούς, και συκοφαντίες, στα θέματα της πίστεως και εδώ δεν έχω ευθύνη. Με λυπεί η αδιαφορία σας. Η Ορθοδοξία ανήκει σε όλους μας. Η ευθύνη μου για την φθίνουσα πορεία της πατρίδα μας, βρίσκεται στις προσωπικές μου αμαρτίες.

 

Κανένας αγώνας αποτίναξης του εχθρικού ζυγού δεν θα ευοδωθεί για την Ελλάδα μας, σας το υπογράφω ο αμαρτωλός Μωυσής, εάν δεν στραφείτε στο Θεό να ζητήσετε βοήθεια μετανοημένοι για την αποστασία μας. Επίσης, γιατί δεν αγωνιστήκατε πρωτίστως ενάντια στους ψευτοποιμένες σας και στην αίρεση του Οικουμενισμού που αποδέχεστε με την σιωπή σας και τον Εκκλησιασμό σας, σε αυτούς.

 

Τους ρασοφόρους που υπέγραψαν την ένωση των Εκκλησιών στη Φεράρα-Φλωρεντία 1438, ο λαός της Πόλης στην επιστροφή τους, τους πήρε με τις πέτρες.

 

Η Κωνσταντινούπολη δεν έπεσε μόνο για τις αμαρτίες του λαού, αλλά κυρίως γιατί στράφηκαν, μέρος του λαού και κλήρος στον Πάπα και στους δυτικούς, στους αιρετικούς και εχθρούς του Χριστού και όχι στον Χριστό.

 

Ένας λαός που δεν διδάσκεται από την ιστορία του, ας είναι έτοιμος να την ξαναζήσει.

 

Την χρονιά εκείνη που θα ξεσπάσει ο τυφώνας με τους χιλιάδες νεκρούς από την πείνα, τις σφαγές και ότι άλλο έχει πει ο Ουρανός, θα γλυτώσουμε από την γενοκτονία των δικών μας παιδιών, από εμάς τους ίδιους. Πρώτα υποψήφια θύματα θα είναι οι μοιχαλίδες και φόνισσες αυτές Ελληνίδες, ουκ ολίγες τον αριθμό.

 

Την χρονιά εκείνη που θα υποφέρουμε από τις θλίψεις, δεν θα έχουμε άλλο μίσος μεταξύ μας.

 

Τον καιρό εκείνο, θα νοιαστούμε για τον διπλανό μας, γιατί ο πόνος του, θα έχει μπει και στο δικό μας σπίτι, θα τρέχει το ίδιο δάκρυ.

 

Τον καιρό εκείνο, δεν θα έχει χρόνο και σκέψεις ο αμετανόητος, για Σοδομικές αμαρτίες, γιατί γύρω μας θα αιωρείται ο θάνατος.

 

Μόνο έτσι, έχουμε ελπίδα. Μέσα από τη τέφρα μας. Ο Καιρός πλησιάζει.

 

Μέχρι τότε η κόλαση θα γεμίζει από ρασοφόρους.