Τακτικότατος επισκέπτης των ανά την Ελλάδα Ροταριανών Ομίλων (διεθνιστικής οργάνωσης, που θεωρείται ο «προθάλαμος» της Μασωνίας…) ο ψοφοδεξιός Αβραμόπουλος, δεν ήταν δυνατόν να αρνηθεί την πρόσκληση του Ροταριανού Ομίλου του Βόλου να είναι ομιλητής σε εκδήλωσή του.

Στην δε ομιλία του στην εκδήλωση, εξέφρασε την ανησυχία του για την άνοδο του εθνικισμού στην Ευρώπη (λέτε να του την… κόλλησε ο πρόεδρος Πάκης, με τον οποίο ήταν παρέα την προηγουμένη στις Βρυξέλλες;) και εξήρε την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» των Τσιπροκαμμένων, αποδεικνύοντας ότι ψοφοδεξιά και αριστερά διεξάγουν κοινούς εθνομηδενιστικούς αγώνες.

Ιδού τα επίμαχα σημεία του λόγου του:

«Περισσότερο από την οικονομική κρίση αυτό που δοκιμάζει τα θεμέλια της Ε.Ε είναι το προσφυγικό ζήτημα, γιατί πάνω εκεί επένδυσαν οι λαϊκιστικές δυνάμεις και σήμερα αμφισβητούν ευθέως τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες στήθηκε η Ευρώπη, δηλαδή της αλληλεγγύης και της ευθύνης. Τα πρώτα χρόνια των μεταναστευτικών ροών η χώρα και ο ελληνικός λαός έστειλαν μηνύματα ανθρωπισμού προς όλο τον κόσμο. Η χώρα διαχειρίστηκε με επιτυχία το πρόβλημα…».