Άλλος ένας που κανει αισχρή αριστερή προπαγάνδα βγήκε και φέρεται να είπε τα παρακάτω βάζοντας και την "πατρίδα" αν και φαίνεται να ειναι γραμμένα από αριστερούς :

«Eγώ πιστεύω πολύ στην πατρίδα και στην εθνικότητα. Αν κάτι με ενοχλούσε στην Αριστερά πάντα ήταν το ξόρκι στην πατρίδα» δηλώνει ο δημοφιλής καλλιτέχνης

Την άποψη ότι κανείς εθνικιστής δεν αγαπάει την πατρίδα του διατύπωσε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Κανείς εθνικιστής ή γκεμπελιστής ή φασίστας δεν αγαπάει την πατρίδα του. Αγαπάει τα άγρια ένστικτατης αντιπαράθεσης των ανθρώπων και ως αποτέλεσμα της χυδαίας μορφής καταναλωτισμού.

Αγαπάει να επιβάλλεται» δήλωσε στα ΝΕΑ ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Άρα ο εθνικιστής είναι με τα άγρια ένστικτα, τον τσαμπουκά, είναι με τον φόβο και τον τρόμο, επενδύει σε αυτά!

Για να επιβάλει πράγματα από τα οποία ούτε κι ο ίδιος δεν θα αποκομίσει συμφέροντα. Είναι τραγικό ο ελληνικός λαός σήμερα που έχει τέτοια απουσία μνήμης.

Θυσιάστηκαν τόσοι άνθρωποι κατά του ναζισμού στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έ, ντρέπομαι που στη Βουλή είναι ένα τέτοιο κόμμα! Είμαστε αυτό που αντιλαμβανόμαστε, αλλά και αυτό που θυμόμαστε».

Ωστόσο ξεκαθαρίζει στην ίδια συνέντευξη ότι «εγώ πιστεύω πολύ στην πατρίδα και στην εθνικότητα. Αν κάτι με ενοχλούσε στην Αριστερά πάντα ήταν το ξόρκι στην πατρίδα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη το βίωμα.

Εγώ έπαιρνα χάρη από τη μάνα μου που πήγαινε στην εκκλησία. Το βίωμα είναι ελληνορθόδοξο, καλώς ή κακώς».

Η αλήθεια: κλασικό χαρακτηριστικο αδίσταχτων: έχουν μια τάση να κατηγορούν τους άλλους γιαυτό που ειναι αυτοί και για αυτά που έκαναν αυτοί,οπως και αποδεκάτισαν όλη την Ευρώπη με ομαδικές γενοκτονίες ολοκαυτώματα και 2 παγκόσμιους πολέμους! κάτι σας έχουν μάθει λάθος .Επί ευκαιρία:

Είμαστε η μοναδική σελίδα στην Ελλάδα που τα έχουμε αναφέρει αυτά χωρίς να παριστάνουμε τους σούπερ "πατριώτες" σαν κάτι άλλους ουγκανους που βάζουν ελληνικές σημαίες και παριστάνουν τους σούπερ πατριώτες και δεν έχουν ιδέα τι γίνεται, και τους ενδιαφέρει μονο να έχουν κόσμο, και επίσης δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο όλα τα post τους ειναι copy paste ότι βρουν μαζί με προπαγάνδες,είχαμε μια ανοδική πορεία και σταθερή θέση αφού κάναμε την διάφορα σε καθεστωτικές ιστοσελίδες και μέσα στην σαβούρα! και με θέματα πρωτοφανές στην Ελλάδα.

Με αποτέλεσμα από το 2016 να μας βάλουν στο μάτι οι συμμορίτες , από πόλεμο antiseo και μείωση απήχησης της σελιδας facebook η οποία έμεινε σταθερή πάρα τα νεα like,και το 2017 μας αναφέρουν δημοσια σε μια σφηκοφωλιά τους και απο τοτε μας έριξαν κάτω από το μισό στην αναζήτηση δίνοντας εντολή στην google αυτη την φορά, τους ηλίθιους δεν τους ενοχλούν όμως ....

Κάνουμε το κορόιδο να δούμε μέχρι που θα φτάσουν και αν αποκατασταθεί η θέση που είχαμε επι σειρά ετών, χωρίς ύπουλες προωθήσεις όπως κάνουν άλλοι κατι λαμόγια του ίντερνετ, έτσι και αλλιως δεν έχει νόημα πια να βάζουμε ιστορικές αλήθειες κτλ, οι περισσότεροι νεοέλληνες ειναι μαζεμένοι σε δίκες τους σελίδες έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους και δεν εκτιμούν τίποτα, και οποιος λέει αλήθειες που ανατρέπουν το matrix τους δεν γίνεται αρεστός (βλέπε τι έπαθε αυτός που γύρισε στην σπηλιά του Πλάτωνα και προσπάθησε να ξυπνήσει τους κοιμισμένους), άσε που ειναι ήδη καταδικασμένοι και δεν το ξερουν.