Απόσταση 100-500 πόδια
Ϋψος 500 πόδια ίσως και λιγότερα
Διάρκεια : 03:00:00
Σχήμα : Πούρου

1983. Η αδερφή μου και ο πατέρας μου ήταν σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού αλλά και οι δύο αντιλήφθηκαν ένα μεγάλο πουροειδές αντικείενο με φώτα να πέφτει από τον ουρανό. Η αδερφή μου τρομοκρατήθηκε, αρχικά νόμιζε πως είναι βόμβα. Το αντικείμενο έπεφτε και μόλις έφτασε ανάμεσα σε δύο κτίρια σταμάτησε απότομα και μετά από κάποια δευτερόλεπτα σηκώθηκε με τρομακτική ταχύτητα και χάθηκε πίσω από τα βουνά. Αυτο το UFO είχε αναφερθεί τότε και σε κάποια εφημερίδα,το UFO που εμφανίστηκε στον αττικό ουρανό μετά από την βροχή.
Καλοκαίρι 1984. Η αδερφή μου, νεαρή τότε, γύρισε αργά σπίτι γύρω στα μεσάνυχτα. Θυμάται την ώρα γιατί ο πατέρας μου ήταν θυμωμένος που είχε γυρίσει τόσο αργά. Έπεσε στο κρεββάτι γύρω στις 00:15 και καθώς ήταν έτοιμη να κοιμηθεί άκουσε 3 ελαφρά χτυπήματα στο παντζούρι (ζούσαμε σε ισόγειο και υπήρχε κήπος έξω από το παράθυρο). Αντί να φοβηθεί (γενικά τρομάζει εύκολα!!!) σηκώηκε και έβαλε το αυτί της στο πατζούρι. Το σκυλί μας (ένας γερμανικός ποιμενικός δεμένος με αλυσίδα κάτω από το παράθυρο στον κήπο κλαψούριζε και η αδερφή μου πήδηξε σοκαρισμένη σαν μόλις να ξύπνησε και είδε πως το ρολοι έδειχνε ώρα 03:00, είχε χάσει 3 ώρες. Την επόμενη μέρα η αλυσίδα του σκύλου ήταν σπασμένη και το σκυλί έλειπε, τον βρήκαμε μερικές μέρες αργότερα στο σπίτι μας άρρωστο. Το σκυλί επέζησε
Καλικαίρι του 1985. Η αδερφή μου γύρισε στο σπίτι ξανά γύρω στα μεσάνυχτα και αντιλήφθηκε έξω από τον κήπο μας έναν κοντό τύπο (η αδερφή μου είναι κοντή, γύρω στο 1.60, αυτός ήταν τόσο κοντός που το κεφάλι του έφτανε στο στομάχι της), ντυμένο με μαύρα ρούχα, μαύρο καπέλο και τεράστοα μαύρα γυαλιά (τη νύχτα!!) τα οποία κάλυπταν όλο το πρόσωπό του. Καθώς τον προσπερνούσε αντιλήφθηκε πως το δέρμα του ήταν κίτρινο. Δεν της μίλησε, απλά την κοιτούσε και η αδερφή μου ένοιωσε ένα αίσθημα κακού και τρόμου. Τον προσπέρασε, μπήκε στον κήπο και γύρισε να τον ξανακοιτάξει καθώς είχε διαβάσει για τους άνδρες με τα μαύρα και τότε είδε σαν το σώμα του να είχε μείνει στην ίδια κατεύθυνση όμως ο λαιμός του είχε γυρίσει τελείως και την κοιτούσε. Φρίκαρε και έτρεξε μέσα στο σπίτι, λίγα λεπτά αργότερα το παντζούρι (το ίδιο παντζούρι!) άρχισε να χτυπάει σαν ένα δέντρο να χτυπόσε πάνω του. Ξύπνησε η μητέρα μου και οι δυο τους όμως δεν φαινόντουσαν να σκέφτονται καθαρά, σαν κάτι να έλεγχε τις σκέψεις τους. Δεν σκέφτηκαν καν να καλέσουν την αστυνομία! Ο θόρυβος συνεχίστηκε για μερικά λεπτά και μετά σταμάτησε. Η αδερφή μου ισχυρίζεται πως οι υπόλοιποι λείπαμε κατά την διάρκεια του επεισοδίου αν και θα έπρεπε να είμασταν εκεί!). Εγώ τότε ήμουν μωρό και δεν δυστυχώς δεν θυμάμαι τίποτα. Αυτά μου τα έχουν διηγηθεί.