ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΙΑ (ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ) ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,

ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΚΕΔΡΟ (Ή ΚΕΝΤΡΟ) ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ (1996 ΜΑΪΟΣ ΚΑΙ 1998 ΙΟΥΝΙΟΣ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ,

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΜΑΪΟ 1996) ΕΓΓΥΩΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ Α.Τ.Ι.Α. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ (ΣΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΟΡΦΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΣΣΑΡΙΤΕΣ) ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΑΙΩΡΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΥΨΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΔΡΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΙΩΡΗΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΥΨΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ.

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ (7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΔΡΟ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ, ΑΙΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΔΡΟΥ, ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΝΥΨΩΘΗΚΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΥΨΟΣ, ΑΙΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ.

 

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ.

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ.

 

ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΔΡΟΥ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 30-35 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ!!!!!!

 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΚΑΙ..

..ΠΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ!!!!!

 

ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ (Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,

ΑΛΛΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ/ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΙΣ/ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΕΙΣ.