Oι εικόνες στο Νεκροταφείο Σαραβαλίου σοκάρουν! Δεν είναι μόνο οι δολιοφθορές σε τάφους και οι πεντάλφες που έχουν σχεδιάζει στο τσιμέντο, δεν είναι τα υπολείμματα από χρήστες ναρκωτικών ουσιών, είναι και οι μαύροι σταυροί που ενίοτε κάνουν την εμφάνισή τους στο κοιμητήριο! Κάποιοι παίρνουν σπρέι και βάφουν μαύρα τα λευκά μάρμαρα των σταυρών!

Οι κάτοικοι έχουν θορυβηθεί. Πιστεύουν πως κάποιοι χρησιμοποιούν το Νεκροταφείο για τελετές μαύρης μαγείας. Οι πεντάλφες, τα κεριά και οι μαύροι σταυροί συναινούν σε αυτό.

Το Νεκροταφείο είναι αφύλακτο, δεν είναι υπο την εποπτεία του Δήμου Πατρέων, καίτοι το Σαραβάλι ανήκει πλέον στα διοικητικά όρια του Καλλικρατικού Δήμου της Πάτρας.

Έτσι κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν «όργια» στο εσωτερικό του.

Οι περισσότερες ζημιές και βανδαλισμοί εντοπίζονται στο πάνω τμήμα του, στην άκρη του κοιμητηρίου. Μάλιστα προ καιρού είχαν εντοπίσει ακριβώς δίπλα… και δέκα δενδρύλλια χασίς.

Προ ημερών επισκέφθηκε τον χώρο και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου. Προφανώς τον ενημέρωσε για τις καταγγελίες και όσα είδε, οπότε αναμένονται μέτρα από τον Σεβασμιώτατο.

Οι τελετές

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τελετές μαύρης μαγείας σε νεκροταφείο! Οι σατανιστές πιστεύουν πως επειδή το χώμα του νεκροταφείου έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους, μπορεί με αυτό να προκαλέσουν ασθένειες, ή και γενικότερα κακό σε κάποιους άλλους. Ανακατεύουν το χώμα του νεκροταφείου με θειάφι, ακόμη και με προσωπικά αντικείμενα του εχθρού, για να κάνουν βουντου. Όμως κάποιοι προσεύχονται και κάνουν άλλου είδους τελετές στο νεκροταφείο μια και θεωρούν πως όλοι όσοι είναι θαμμένοι εκεί ανήκουν… στον Σατανά.