Λύνεται σιγά-σιγά ο «γόρδιος δεσμός» για το ποιος ήταν ο γενειοφόρος, που έφερε αίματα, άνδρας και παρουσιάστηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης σε οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου, ζητώντας βοήθεια.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άγνωστος άνδρας πιθανώς συμμετείχε σε τελετή μαύρης μαγείας στην περιοχή…

 

Όπως είναι γνωστό, ο άγνωστος άνδρας, μόλις ο οδηγός του φορτηγού του είπε ότι θα ενημέρωνε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για βοήθεια, εξαφανίστηκε, αφήνοντας ωστόσο ίχνη αίματος στο χώμα.

 

Σύμφωνα με τον οδηγό του φορτηγού, ο άγνωστος ήταν νέος στην ηλικία, ωστόσο από την Αστυνομία αποκλείστηκε χθες το ενδεχόμενο να είναι ιερωμένος, όπως είχε δηλώσει ο οδηγός του φορτηγού και μάλλον έφερε μαύρη κάπα, ενώ με τη γενειάδα του μπέρδεψε τον οδηγό, που μίλησε για παπά.

 

Αστυνομική πηγή δήλωσε χθες στη «Θ», ότι πιθανώς ο άνδρας συμμετείχε σε τελετή μαύρης μαγείας στην περιοχή της Β’ ΒΙΠΕ και μόλις αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, έφυγε και προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια. Μάλιστα λένε ότι το αίμα που έφερε, ίσως να μην ήταν δικό του, αλλά κάποιου σφαγμένου ζώου, όπως γίνεται στις εν λόγω τελετές.

 

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του φορτηγού περίμενε έξω από βιομηχανία «Πολισάν ΑΕ» στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, προκειμένου να φορτώσει εμπόρευμα.

 

Από την Αστυνομία πάντως δεν δόθηκαν ούτε χθες επίσημα πληροφορίες για το περιστατικό, το οποίο δεν διαψεύδεται.

 

Όπως δημοσιοποίησε προχθές η «Θ», ένας οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου που περίμενε με το όχημά του προχθές, γύρω στις 6 το πρωί, έξω από βιομηχανία συσκευασιών στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, προκειμένου να φορτώσει προϊόντα, δέχθηκε την ενόχληση από έναν αιμόφυρτο, που του φάνηκε πως φορούσε ράσο ιερωμένου, προκειμένου να καλέσει σε βοήθεια και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

 

Ο πολίτης, γεμάτος αίματα, χτύπησε το τζάμι του φορτηγού και ζήτησε από τον οδηγό, να τον βοηθήσει καλώντας ασθενοφόρο. Ο οδηγός τρόμαξε αρχικά, καθώς ήταν γύρω στις 6 το πρωί, μισοσκόταδο ακόμη και είπε στον ζητούντα βοήθεια, να καλέσει το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Μόλις αυτός άκουσε τη λέξη Αστυνομία, έσπευσε να εξαφανιστεί, πριν ο οδηγός του φορτηγού προλάβει να αποβιβαστεί από το όχημά του.

 

Κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο, ο αιμόφυρτος ωστόσο δεν βρέθηκε, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία, άνδρες της οποίας ζήτησαν και έλαβαν από τους υπαλλήλους της βιομηχανίας τη βιντεοταινία της κάμερας ασφαλείας, που λειτουργεί στην πύλη του εργοστασίου. Οι αστυνομικοί φέρεται να επεξεργάστηκαν τη βιντεοταινία, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον αιμόφυρτο. Στο σημείο βρέθηκαν και ίχνη αίματος. Στην περιοχή επίσης δεν αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης κάποιο τροχαίο ατύχημα με τραυματία.

 

Αν αποδειχθεί ότι γίνονται στην περιοχή τελετές μαύρης μαγείας, τότε εξηγούνται πολλά πράγματα για την εμφάνιση του φέροντα αίματα άνδρα.

 

Σημειώνεται ότι στις τελετές μαύρης μαγείας χρησιμοποιείται αίμα ζώων, κόκκαλα, αυγά, φυλακτά, ξυράφια, ψαλίδια και άλλα αντικείμενα και εφόσον βρεθούν αυτά σε κάποιο σημείο στην ευρύτερη περιοχή, όπου υπάρχουν και εγκαταλειμμένα εργοστάσια, τότε θα λυθεί ο γρίφος…