Η δημόσια καταγγελία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, έρχεται να επιβεβαιώσει  όχι μόνον την καταγγελία του Πάνου Καμμένου για τον Κοτζιά, ότι έλαβε 50 εκατομμύρια για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αλλά και την υποψία όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, που θεωρούσαν δεδομένη την εξαγορά της κυβέρνησης Τσίπρα και όσων βουλευτών ψήφισαν υπέρ της εκχώρησης του ονόματος και όχι μόνον, της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ", ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. (έστω κι αν οι εκλογές σε κατεχόμενη χώρα  είναι παράνομες). 

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να καλέσει αμφότερους να καταθέσουν για το μείζον αυτό θέμα.

Αν τα αφεντικά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχουν αποφασίσει να τους τελειώσουν και καλώς θα τους τελειώσουν, σημαίνει όμως, πως κάτι άλλο, επίσης  πολύ άσχημο ετοιμάζουν για την Πατρίδα μας...

Διαβάστε εδώ και εδώ... και θα έχετε μπροστά σας, τα επερχόμενα... 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κανείς δεν ξεπουλάει την Πατρίδα του, χωρίς πολύ ακριβό αντίτιμο.

Την μαύρη χρηματοδότηση της κυβέρνησης με σιωνιστικά κεφάλαια για την προδοσία της Μακεδονίας ανέδειξε σήμερα με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Με κεντρικό πρόσωπο τον αρχισιωνιστή Τζορτζ Σόρος, προωθήθηκε με τεράστια κονδύλια η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κρατίδιο των Σκοπίων.
Εις ό,τι αφορά τα μυστικά κονδύλια του ΥΠ.ΕΞ. - για τα οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση - απαιτήσαμε να έρθουν άμεσα στο φως και να ενημερωθεί ο Ελληνικός Λαός για το μαύρο χρήμα που διακινείται αφειδώς με επίσημες κυβερνητικές υπογραφές.




https://youtu.be/VJg2WT8LAyE