Στενή επαφή... πρώτου τύπου με πέντε (!) UFO υποστηρίζει ότι είχε ένα ζευγάρι από την Ηλεία! Σύμφωνα με την αναφορά, οι δυο τους είχαν πάει την περασμένη Κυριακή στην παραλία Καβούρι στο Κατάκολο, όταν γύρω στις 11 τη νύχτα έγιναν –όπως οι ίδιοι δηλώνουν- θεατές ενός φαινομένου που δείχνει να συνδέεται με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ)!

Σύμφωνα με όσα είπαν στο patrisnews.com, λόγω του καλοκαιριού είναι πιθανό να υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες οι οποίοι είδαν τα UFO και ενδεχομένως να βοηθήσουν προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για το τι ακριβώς πρόκειται.

 

Σε σχηματισμούς

 

«Πέντε ιπτάμενα αντικείμενα σαν πύρινες μπάλες, εκ των οποίων το ένα έδειχνε να ηγείται, σαν να βγήκαν από το νερό με κάθετη φορά, διασκορπίστηκαν στον ουρανό και στη συνέχεια ενώθηκαν και εξαφανίστηκαν με απίστευτους σχηματισμούς» περιέγραψαν και συνέχισαν λεπτομερώς την αφήγησή τους: «Ημαστε πάνω σε μηχανή και, όταν τα είδαμε, σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε. Σκεφτήκαμε πως ό,τι και να είναι θα έπεφτε στα 50 μέτρα μπροστά μας.

 

Φυσικά, αυτό ήταν πολύ πιο μακριά αλλά ήταν τόσο μεγάλο, που μας φάνηκε πως θα έσκαγε μπροστά μας! Σβήσαμε τη μηχανή και εξακολουθήσαμε να το βλέπουμε και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ακουγόταν ο παραμικρός ήχος. Το φαινόμενο έλαβε χώρα για αρκετή ώρα, μέχρι που συγκεντρώθηκαν όλα μαζί κι εξαφανίστηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση».

 

Πριν από τριάμισι χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2013 είχε γίνει μια παρόμοια αναφορά, πάλι από την περιοχή της Ηλείας. Ενας κάτοικος του Πύργου είχε ισχυριστεί ότι είδε μια μυστήρια λάμψη στον ουρανό της Αρχαίας Ολυμπίας και μάλιστα την είχε καταγράψει στο κινητό τηλέφωνό του.