ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ O ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΤΕ!

Για γελοία και για κλάματα καταψηφίζουν ένα μαρξιστικό ανθελληνικό κόμμα και τώρα κλαίνε, οποιος έκανε μια μικρή ερευνά τι ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 σε ανεξάρτητες πήγες θα έβρισκε τα παρακάτω και ειναι μονο μερικά από αυτά, αλλα ποιος να ερευνήσει? το ίντερνετ το έχουν μονο να διαβάζουν αριστερές σελίδες που έχουν κατακλύσει το ίντερνετ χωρίς να το ξέρουν, και τύπου σελίδες που ανήκουν σε εταιρίες, και αναρωτιούνται πως τους δουλεύουν τόσο εύκολα, η άλλη έλεγε σε σελίδα του συριζα ότι υπηρετούν το σύστημα όταν όλοι οι "αρθρογράφοι" εκεί ειναι αδίσταχτοι αριστεροί πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ!οι 8 στις 10 σελίδες στην πρώτη θέση ειναι του ΣΥΡΙΖΑ και σελίδες δούρειοι ίπποι δηθεν ανεξάρτητες με χαζομάρες για να τραβούν τον κόσμο και κάθε τόσο βάζουν προπαγάνδες.

Και σελίδες blog που αξίζουν έχουν ελάχιστους επισκέπτες το 2016 έδωσαν και εντολή στο facebook να σαμποτάρει ανεξάρτητες πήγες πως? μια σελίδα facebook που έχει ας πούμε 80.000 like ανεξάρτητης ιστοσελίδες η blog όταν τα βάζει στο facebook το post από αυτούς τους 80.000 θα το δουν ελάχιστοι μιλάμε για 20-30 άτομα σε συνδυασμό οτι δεν βοηθούν ανεξάρτητες πήγες.

Αντίθετα σελίδες τους με το που βάλουν post στην σελίδα facebook αμέσως το βλέπουν 500-1000 άτομα, συν ότι έχουν ορδές με troll να κάνουν share like και σχολιάζουν ώστε να ανεβάζουν την απήχηση απο το πρώτο λεπτό συν χιλιάδες ευρώ για προωθήσεις .

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πόλεμο antiseo σε όλες τις ανεξάρτητες πήγες το 2016, και εμας από το 500 που ήμασταν στο alexa με την άξια μας χωρίς ύπουλες η πληρωμένες προωθήσεις λόγο ότι έχουμε και μοναδικό περιεχόμενο (αποκλείστηκα άρθρα) ενώ άλλοι όλα τα post τους ειναι copy paste μας έριξε στο 2000! έχουμε από την μια αυτούς να μας πολεμούν, και από την άλλη τον "αφελής" κόσμο, όποιος κάτσει και δει πως λειτουργεί στο ίντερνετ και τι σελίδες έχουν στην πρώτη θέση θα πει οτι ειναι άξιοι της μοίρας τους!

Ένα άλλο που έκαναν την περίοδο 2014-2015 ειναι να βάλουν ορδές troll στο facebook και να φτιάξουν blog με μοναδικό στόχο να λένε κατά της X.A!με το που βγήκαν τα παράτησαν, οι ηδη υπάρχουσες σελίδες εκτός απο το να λένε κατα της Χ.Α έλεγαν για το ΠΑΣΟΚ ΝΔ υποκριτικά που κατέστρεψαν την χώρα όποτε τι μένει? της Χ.Α ειναι ναζι οι άλλοι έφαγαν 40 χρονιά μονο ο ΣΥΡΙΖΑ μένει να σώσει την Ελλάδα! και όλο το ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ,και μετά κατηγορούσαν το ΠΑΣΟΚ που ηταν οι ίδιοι! τέτοια υποκρισία μονο οι κομμουνιστές

Μονό ένας εντελώς ηλίθιος λαος θα έβγαζε αυτούς που είχαν δείξει τι ειναι και μετά θα τους κατηγορεί! μαλιστα το 2015 μας έλεγαν φασίστες πασοκονους νεοδημοκρατες αν έλεγες τα αυτονόητα για το ΣΥΡΙΖΑ τέτοια ηλιθιότητα δεν πρέπει να υπάρχει σε άλλη χωρα,γιαυτό εξάλλου δεν κανουν τόσα αίσχη σε άλλες χώρες , έχετε δει antifa να καίνε αυτοκίνητα και τράπεζες σε άλλες χώρες?

 

Δείτε τι έγραφαν για το ΣΥΡΙΖΑ το 2012 (http://ellinismoskaiellines.blogspot.com/2012/05/o.html):

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 
Θυμάσαι την περίπτωση των περίπου 300 καταληψιών, λαθρομεταναστών που ταξίδεψαν με την καθοδήγηση των ανθρώπων του συριζα από την Κρήτη και κατέλαβαν την Νομική σχόλη, οι οποίοι απαίτησαν πολιτική προστασία.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Σχολής, οι μετανάστες, με τη βοήθεια της Ομάδας για την Προστασία των Μεταναστών (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και φοιτητών, μπήκαν μέσα στη σχολή, χωρίς άδεια, από την είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Σίνα. Παραβιάζοντας μια πόρτα πέρασαν στο παλαιό κτίριο της Νομικής στη οδό Σόλωνος.

Το αίτημά τους είναι «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών/μεταναστριών και τα ίσα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες εργαζόμενους/εργαζόμενες» ενώ προσποιήθηκαν ότι έκαναν και απεργία πείνας.

 

 

ΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο βουλευτής του Σύριζα Κουράκης, μαζί με την επίσης βουλευτίνα του Σύριζα, Λίτσα Αμμανατίδου, πήραν τηλέφωνο τον εκ του Συνασπισμού προερχόμενο, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, να αφήσει ελεύθερους τους συλληφθέντες. Πράγματι, έδωσε εντολή στην Αστυνομία να αφήσει ελεύθερα τα παιδιά, κι ας είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω με βόμβες μολότωφ!Για μια ακόμη φορά με πράξεις και όχι με λόγια εξευτελίζετε Δικαιοσύνη και Αστυνομία μαζί ...Βέβαια στη χώρα μας οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ έχουν ασυλία διότι εάν λειτουργούσε Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας... αλλά ποιός τολμάει να ακουμπήσει τη «δημοκρατία» τους.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
Μαζί, χεράκι – χεράκι σε κάποια από τις πολλές συγκεντρώσεις που έχουν κοινή συμμετοχή ο σύριζα με τους αναρχικούς.
Εδώ βλέπουμε το πανό των νέων του συριζα μαζί με τα πανό των αναρχικών δολοφόνων της ΜΑΡΦΙΝ.

 

 

ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΜΑΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
Στο σύριζα είναι Υμνητές του Μάο, του μεγαλύτερου δολοφόνου. 45 εκατομμύρια νεκροί για το «Μεγάλο άλμα προς τα εμπρός»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
Θα συναντηθούμε σε δημόσια εκδήλωση στα Σκόπια, για να προετοιμάσουμε την ειρήνη, να καταγγείλουμε το μιλιταρισμό και να ενώνουμε τα χέρια μας για να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα στους λαούς μας.

 

Πιστεύουμε στον αυτοκαθορισμό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και την ειρηνική συμβίωση των δύο λαών και των δύο κρατών, στη φιλία των καθημερινών ανθρώπων των δύο λαών που δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν. Απορρίπτουμε την προγονολατρεία που δημιουργεί εθνικισμούς βασισμένους σε πολεμικά πρότυπα και φιγούρες που αναδείχθηκαν πριν δυόμιση χιλιάδες χρόνια, και εμπνεόμαστε από άλλους προγόνους, που πριν επίσης δυόμιση χιλιάδες χρόνια αντιστάθηκαν στους τότε διαρκείς πολέμους, όπως μας δείχνει το έργο Αχαρνής του δραματουργού Αριστοφάνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Το σύριζα Έλληνα κι Ελληνίδα σε θεωρεί λαθρομετανάστη μέσα στο ίδιο σου το σπίτι που είναι η Πατρίδα σου, η γη των προγόνων σου. Σε αυτόν το τόπο που οι πρόγονοι σου έχυσαν το αίμα τους για την λευτεριά, σήμερα σε θέλουν ίσο με τους λαθρομετανάστες «μπουκαδόρους».