Συγκλονιστική αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη, που ταξίδεψε στην Τήνο με τους γιους της για να ευχαριστήσει τη Μεγαλόχαρη

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στο πανελλήνιο η προσωπική μαρτυρία της Αγγελικής Ηλιάδη για το πώς ένα θαύμα της Παναγίας τη γλίτωσε από βαρύ χειρουργείο στην καρδιά. Όπως εξομολογήθηκε, η γνωστή τραγουδίστρια έβλεπε για χρόνια τη μορφή Της να στέκεται δίπλα σε ένα μικρό εκκλησάκι, με ένα αναμμένο καντηλάκι, και να την κοιτάζει. Η ίδια έκανε την παραπάνω συγκλονιστική αποκάλυψη σε μια στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης, μετά το τάμα της, για να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Μεγαλόχαρη της Τήνου.

 

 

 

Το ταξίδι στο νησί των Κυκλάδων ήταν σχεδόν αστραπιαίο, καθώς έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ντυμένη απλά, χωρίς μακιγιάζ, με το κεφάλι της σκυμμένο σε ένδειξη ταπεινότητας και κρατώντας τους γιους της από το χέρι, η τραγουδίστρια μόλις έφτασε μπροστά στην εικόνα της θαυματουργής Μεγαλόχαρης γονάτισε και δεν έκανε καμιά προσπάθεια να κρύψει τη συγκίνησή της.

 

Επιθυμούσε από καιρό αυτή τη σημαντική συνάντηση με τη Χάρη Της, αλλά η δουλειά της στα νυχτερινά κέντρα, καθώς και το μεγάλωμα των παιδιών δεν της άφηναν πολλά περιθώρια για να πραγματοποιήσει το ταξίδι.

 

Κέρμα στην καρδιά

 

«Αξιώθηκα να πατήσω σε αυτόν τον άγιο τόπο, όπου τόσο δυνατά και έντονα νιώθεις την παρουσία της Παναγίας μας! Να ’μουν τριών (σ.σ.: ετών), όταν ένα κέρμα κόλλησε στην καρδιά μου και η μητέρα μου, απελπισμένη, έκανε τάμα στην Παναγία της Τήνου, σίγουρη ότι θα με προστάτευε, ότι θα απέφευγα την πολύ επικίνδυνη επέμβαση και όλα θα πήγαιναν καλά!

 

Oπως κι έγινε φυσικά με τη βοήθειά της!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, αιφνιδιάζοντας τους διαδικτυακούς φίλους της.

 

Για πρώτη φορά η τραγουδίστρια έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, εύθραυστο, γεμάτο πίστη και αγάπη για τα θεία. Ανοιξε την καρδιά της για όσα δύσκολα πέρασε και μίλησε σε όλον τον κόσμο για όσα απίστευτα έζησε στην «αγκαλιά» της Παναγίας, αγνοώντας τους κανόνες του star system και μιλώντας με ειλικρίνεια για όσα βίωσε ως παιδί.

 

«Δεν θυμάμαι, να σας πω, πόσα χρόνια μετά έβλεπα κάθε βράδυ την Παναγία να στέκεται δίπλα σε ένα μικρό εκκλησάκι, με ένα καντηλάκι αναμμένο, και να με κοιτάζει.

 

Ηξερα πάντα ότι καρτερικά με περίμενε κοντά της και νιώθω τέτοια ευτυχία, γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή μου που επιτέλους βρέθηκα κοντά της και ένιωσα τόσο δυνατά την ευλογία και την προστασία που μου προσφέρει τόσα χρόνια.

 

Και θα μου προσφέρει για πάντα»! πρόσθεσε στην ανάρτησή της στο Instagram η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, με τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων της να κινούνται στο ίδιο κλίμα. «Βοήθειά σου», «Να ’σαι πάντα καλά», «Να είσαι ευλογημένη» ήταν μερικά από αυτά.

 

Για την Αγγελική ήταν πολύ σημαντικό να ταξιδέψει στο νησί της Μεγαλόχαρης, κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι τη συνόδευσαν τα αγόρια της, ο Μπάμπης και ο Βασίλης, τα λατρεμένα παιδιά της.

 

Για αυτά προσευχήθηκε με πίστη και ταπεινότητα, για να τα προστατεύει η Χάρη Της, και ανέβασε περιχαρής φωτογραφίες τους από τα σκαλιά και τον περίβολο της εκκλησίας.

 

από enikos