Όπως φαίνεται, δεν αρκούσαν οι συγγνώμες και οι εξηγήσεις που έδωσε το πρωί ο Καμμένος για την απουσία του από το υπουργικό συμβούλιο και έτσι ο Καμμένος έφτασε σε νέα επίπεδα εξευτελισμού για να κρατήσει την καρέκλα του.

 

Ο λόγος για ένα έγγραφο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης σχετικά με την προμήθεια κάποιων drones που είχε αναφορά στην χρησιμότητά τους στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

 

Η λέξη «λαθρομετανάστευση» παρότι είναι εξαιρετικά δόκιμος ως όρος και χρησιμοποιείται από όλες τις Αρχές πανευρωπαϊκά χτύπησε το «καμπανάκι» στην πτέρυγα των ανόητων της άκρας μνημονιακής αριστεράς, οι οποίοι με πρωτοστάτη τον κατρουλή βουλευτή Κυρίτση κατέθεσαν σχετική ερώτηση στην Βουλή.

 

Το αποτέλεσμα αυτής της ερωτήσεως ήταν να βρεθεί «στα τέσσερα» (που έλεγε κάποτε κι ο ίδιος) ο Καμμένος και να αποσύρει το έγγραφο για να το εγκρίνουν πρώτα οι ακροαριστεροί.

 

Ελπίζουμε να ενέκριναν τον νέο όρο «παράτυπη μετανάστευση» του εγγράφου ο Κυρίτσης και η παρέα του για να μην έχει άγχος ο «σκληρός» Πάνος Καμμένος και του κοπεί η όρεξη...