του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σημαντικό ρόλο στην οικονομική πολιτική της Ελλάδας παίζει η επενδυτική τράπεζα Rothschild! .Αυτό αποκαλύπτει η κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine.«Όταν δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον ο σοσιαλισμός, τότε καλούνται να αναλάβουν οι τραπεζικοί επενδυτές. Η αριστερή, λαϊκίστικη ελληνική κυβέρνηση, που είχε παραδοσιακά αντικαπιταλιστικά συνθήματα, επιστράτευσε επιφανείς καπιταλιστές ως βοηθούς στη μάχη κατά του χρέους.

Με συμβούλους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε περιοδεία σε νυν και δυνητικούς χρηματοδότες. Η γαλλική τράπεζα επιβεβαίωσε προς την Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ότι έχει λάβει εντολή από την ελληνική κυβέρνηση ως ‘οικονομικός σύμβουλος», αναφέρεται στην εφημερίδα σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Εδώ έχουμε να σχολιάσουμε το εξής:Οι λεγόμενοι «καπιταλιστές» των μεγάλων τραπεζών και διεθνών οίκων, οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα, κυβερνώντας εκ μέρους της Νέας Τάξης στην σφαίρα επιρροής της παγκοσμιοποίησης, επιθυμούν απέναντί τους να έχουν σοσιαλιστικά ή κομμουνιστικά καθεστώτα.

Ο λόγος: Εκείνα διαλύουν πιο εύκολα την οικονομία μίας χώρας, γιατί βάζουν υπέρογκους φόρους και έτσι έρχονται να… «επενδύσουν», να αρπάξουν δηλαδή, κοψοχρονιάς.Αντίπαλός τους: Η ελεύθερη οικονομία, καθώς παράγει κέρδος και άρα η χώρα δεν δανείζεται όλο και περισσότερο από τις τράπεζές τους, μειώνοντας την όποια εξάρτηση.Σε ό,τι αφορά την αποστολή και τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, η Rotschild, φυσικά, τηρεί σιγή ιχθύος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 

The Secret Real Trouth