Επί τρεις ημέρες συνεχίζεται το θαυμαστό Σημείο – Πλήθος πιστών σπεύδει να προσκυνήσει

Για θαύμα μιλούν κάτοικοι του Σχοινά Αλεξάνδρειας, αλλά και η τοπική Μητρόπολη Βεροίας, δια του ίδιου του Μητροπολίτη Παντελεήμονα, που επιτελείται από το πρωί της Κυριακής 11 Μαρτίου 2018 στο παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου που υπάρχει στο χωριό.

Όπως ισχυρίζονται όσοι βρέθηκαν εκεί, υπάρχει έντονη ευωδία εντός και εκτός του ναού, η οποία μάλιστα έρχεται κατά κύματα.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, μαζί με συνεργάτες του μετέβη το βράδυ στο παρεκκλήσιο και ανάφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η φανέρωση αυτής της χάριτος είναι μια παρηγοριά. Τα θαύματα δεν ερμηνεύονται γιατί είναι πέρα από τη λογική του ανθρώπου... μόνο πίστη χρειάζεται, ότι είναι κάτι που το επιτρέπει ο Θεός, για να μας βοηθήσει, για να μας ταρακουνήσει, να μας δώσει ελπίδα. Όλα αυτά γίνονται προκειμένου ο άνθρωπος να αποκτήσει μεγαλύτερη πίστη».

Είτε είναι θαύμα τελικά είτε όχι (αυτό εναπόκειται και στην προσωπική πίστη του καθενός σε τελική ανάλυση), πλήθος πιστών σπεύδει στο παρεκκλήσι για να προσκυνήσει.

Δείτε βίντεο: https://youtu.be/0O7NPYqFkPE