Μέχρι τούς διαδρόμους της Βουλής ακούγονταν οι φωνές από το άγριο επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης άρχισε να φωνάζει ότι δεν είναι δυνατόν  να μετέχει στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας ο μουσουλμάνος βουλευτής. «Να βγει έξω ο πράκτορας, να αποχωρήσει ο Τούρκος» ωρυόταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής.

Αφορμή για τον καβγά ήταν η ενημέρωση του Κοινοβουλίου από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, παρουσία του Κυπρίου υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης παρενέβη, λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να έχουμε κλειστές τις κάμερες και να έχουμε μέσα Τούρκο βουλευτή», αναφερόμενος στον Μουσταφά Μουσταφά, θυμίζοντας μάλιστα παλαιότερες δηλώσεις του Ερντογάν ότι έχει 4 Τούρκους βουλευτές στην Ελληνική Βουλή.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος από τη ΝΔ παρενέβη και είπε οτι η Χρυσή Αυγή παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας, πρόσθεσε ότι καμιά κατηγορία δεν υφίσταται, και ζήτησε η αναφορά να διαγραφεί από τα πρακτικά. Συμφώνησε μαζί του και ο Νίκος Ξυδάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συμμετέχει στην επιτροπή.